dimecres, 11 de novembre del 2009

Bones notícies


Aquesta setmana hem explicat dos nous projectes per Empuriabrava, l’ampliació del dispensari del centre cívic i la construcció d’una estació d’autobusos al carrer Moxò. Dos equipaments que ajudaran a guanyar en qualitat de vida a la nostra marina. Es tracta de dues obres que consolidaran, en el cas del centre de salut, els serveis bàsics d’atenció a les persones després dels rumors que asseguraven el tancament d’aquest dispensari. Podem dir ben alt que no només no es tancarà sinó que s’ampliarà considerablement facilitant el treball als professionals mèdics i dotant de més comoditat als pacients. Una realitat aconseguida fruit de les negociacions d’aquest Ajuntament amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Pel que fa a la futura estació d’autobusos per fi Empuriabrava estarà plenament comunicada amb diverses destinacions, oferint així una possibilitat de transport públic i privat adequada als nostres temps i més còmoda per a tots. La localització estratègica d’aquesta estació oferirà als viatgers desplaçar-se a la principal zona comercial i turística del nostre municipi sense cap tipus d’inconvenient ni transbord.

Des de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries i concretament des dels departaments d’urbanisme i atenció a les persones vam tenir molt clar que aquests dos projectes havien de ser una realitat el més ràpid possible, atenent la necessitat i les exigències socials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada