divendres, 6 de novembre del 2009

Acusacions perilloses...

Des del passat mes d’abril, moment de l’aprovació de l’avant projecte del POUM, sentim al Sr. Sanllehí com acusa a un regidor d’aquest govern municipal d’estar relacionat amb suposats interessos urbanístics en el Pla General. Un argument contradictori i contraproduent pel cap de llista de CiU. Més que l’acusació en qüestió (ja denunciada al mes d’abril) lamento l’oportunisme en que aquestes acusacions tornen a veure la llum pública. Estem al davant d’un moment de conjuntura social molt delicada degut als escàndols especuladors, de malbaratament i tracte de favors a nivell polític general. Tornar a manifestar les insinuacions fa un mes enrere no hagués tingut cap mena de gràcia, la mateixa que la que va tenir el passat mes d’abril, però ara saben que pren una atenció mediàtica prou destacada com per a obtenir titulars que desprestigiïn el Govern d’Unitat. Amb accions d’aquesta mena només s’aconsegueix desprestigiar encara més la democràcia i l’honorabilitat de les persones honrades que ens dediquem a la política.

Pel que fa a l’acusació que es diposita sobre el Sr. Genovés cal fer diversos aclariments. La relació d’interessos que pot tenir a l’actualitat amb una de les empreses promotores implicades al POUM és (segons assegura) nul·la, i en tot cas si en tingués no seria menys que la que tenia l’any 2005 (quan el Sr. Genovés estava com a regidor a l’oposició) moment de la signatura del conveni entre l’Ajuntament i l’empresa; on per cert la única signatura que hi consta és la del Sr. Xavier Sanllehí com a Alcalde de Castelló d’Empúries.

També cal dir que l’actual proposta del POUM reconeix una edificabilitat més baixa a aquesta empresa que la que va signar el Sr. Sanllehí en el conveni.

El que pretén l’oposició és aturar la tramitació del POUM sense mirar la metodologia, fent acusacions falses i sense amoniar-li gaire la paralització que això suposa a nivell municipal, ja que per a ells el que és realment important és posar pals a les rodes a la política municipal a fi de desprestigiar el nostre equip de govern i poder tornar a governar un altre dia.

Quina poca qualitat democràtica!
Q
uin oportunisme!
Lamentable!



3 comentaris:

  1. El realment lamentable és la seva "TOTAL SOLITUT" en la roda de premsa oferta per L'ABSENT GOVERN D'UNITAT .
    Sr Guell l'han deixat sol com un mussol ,fent que vosté es cremi i "ells" en surten,momentàniament,impunes,carregant tota la pressió mediàtica a la seva persona.
    Ja l'aplanyo !!!!!!

    ResponElimina
  2. Bé, aquesta és la seva manera de veure les coses. Precisament la meva compareixença davant els mitjans de comunicació ha demostrat més que
    mai això que vostè mateix ha dit: Govern d'Unitat! Un Alcalde ha d'estar fent front davant qualsevol circumstància, positiva, negativa o demagògica com aquesta. Calen fer gestos com aquest per demostrar que no tenim res a amagar i que estem més units que mai.
    I de solitud res de res. A la sala eren presents regidors dels tres partits polítics integrants del Govern municipal de Castelló d'Empúries.

    Salutacions.

    ResponElimina
  3. Jo el que penso es que voldrien aprovar.ho ells el poum i no que s'aprovi ara....sera que les comissions desapareixen si ells no estan al loro, perque lo que es el POUM de modifacarse..gaire no d'ha modificat. potser si caldria investigar la possible corrupció de tots els implicats en el POUM, pero no d'ara...desde el 2005 quan es compraven i venien els terrenys

    ResponElimina