dissabte, 11 de juny del 2011

Discurs de presa de posessió com a regidor. Juny de 2011.

Sr. Alcalde, Srs. Regidors, ciutadans de Castelló d’Empúries, molt bon dia a tothom. Primer de tot i en nom d’ERC de Castelló d’Empúries m’agradaria felicitar al nou alcalde, el Sr. Xavier Sanllehí. De fet ja el vaig felicitar el mateix dia de les eleccions, ja que desprès del resultat de les mateixes, i al nostre entendre, només podia ser Alcalde el cap de llista de CiU, la llista guanyadora.

A Esquerra ens varem presentar a les eleccions per obtenir l’Alcaldia o per poder governar, però els resultats fan que els propers 4 anys estem a l’oposició la meva companya, Anna Massot, i jo mateix. Nosaltres creiem que durant aquests darrers 4 anys els 3 regidors d’Esquerra hem fet una bona feina al govern del nostre municipi.  Hem portat l’àrea de Serveis a les Persones i crec que en els àmbits de l’educació, salut, cultura, joventut, esports i serveis socials, el nostre Ajuntament ha avançat en una direcció correcta i molt positiva. Creiem que són àrees que s’han de potenciar aquests propers 4 anys.

Amb Esquerra hem tingut l’Alcaldia aquesta última legislatura. Estem molt contents d’haver estat el partit que ha tingut l’honor de dirigir el nostre Ajuntament, i creieu-me, no hi pot haver un honor més gran que aquest per la gent que ens dediquem a la política, encara que no siguem polítics professionals i que la nostra manera d’entendre-la disti molt de com ho fan  altres, que es dediquen a aquesta activitat pública. Els polítics hem d’estar  al servei de la gent i la nostra obligació és governar amb honestedat, transparència i humilitat. No ha estat fàcil governar i gestionar en plena crisi econòmica, amb circumstàncies externes totalment negatives que han enterbolit una acció de govern prou digna i amb accions i projectes molt importants que han beneficiat i beneficiaran en el futur el nostre municipi.

Aquests propers 4 anys ens tocarà fer una tasca d’oposició al govern de la nostra vila. Aquesta tasca ja la hem fet en altres legislatures, i és una tasca prou digna si es fa tal i com demana la ciutadania. Estem preparats, tenim ara més experiència, més coneixement i coneixem el funcionament de la administració local. Per tant, la nostra tasca serà controlar i fiscalitzar la acció de govern, en positiu, i fer aportacions  que varem incloure en el nostre programa electoral que poden ser molt importants pel nostre municipi si es tenen en compte. Tenim al nostre costat 384 persones que ens varen fer confiança el passat 22 de maig, i a ells ens devem.

La tasca del proper equip de govern no serà fàcil. Encara queden uns anys de penúries econòmiques tant a l’Ajuntament com al municipi en general. Esperem i desitgem que facin una bona feina, de tot cor, el poble ho necessita. Esperem que apliquin en la seva gestió el sentit comú i que les decisions que prenguin siguin les millors per a Castelló d’Empúries. Som un municipi amb una vitalitat important, amb una societat civil molt activa i que necessita d’un govern municipal que lideri i doni suport a les activitats econòmiques, socials i culturals que continuïn transformant la nostra vila perquè sigui cada dia millor.

Des d’Esquerra ens comprometem a col·laborar perquè així sigui.

Moltes gràcies.

4 comentaris:

  1. Salvi amb el coneixement que heu adquirit en 4 anys d'estar al ajuntament espero que feu una fiscalitzacio molt potent del que faci el nou alcalde, ja n'estem farts de les seves prevaricacions.

    ResponElimina
  2. Salvi, ja sabeu que la vostra ex-companya de grup (la del telèfon) serà la nova regidora d'HISENDA? Voleu dir que això no és una broma? S'han begut l'enteniment aquesta colla? Apa que faran net de seguida! Visca el sentit comú! Enhorabona per en Sensellei.

    ResponElimina
  3. Hi ha regidors que ja van presumint de estar fent llistes per fer fora a gent del ajuntament, porten 1 setmana i ja van de prepotents, el que ens espera....

    ResponElimina
  4. En 4 anys ha tingut temps de llegir moltes revistes d'economia al quiosc, pobre noia com l'ataqueu... no estareu insinuant que el sanlle la ha posat alla per que no molesti, com no sap ni interpretar un balanç fara poca nosa...

    ResponElimina