divendres, 10 de juny del 2011

"Me’n vaig satisfet, amb bona part de la problemàtica dels atermenaments solucionat"

Semblava difícil però amb insistència, treball i honestedat ho hem aconseguit. Les negociacions amb l'Estat han estat feixugues, però hem obtingut bons propòsits d’aquells que en un principi volien aplicar la llei de costes sobre les propietats de milers de veïns d'Empuriabrava. Els nombrosos viatges a Madrid i les quantioses hores destinades a aquesta causa han fet que a l'Estat hagin reconegut que les intencions ministerials eren molt delicades, agosarades i injustes.

Pocs, però uns quants, sabíem que amb tenacitat ens en sortiríem. Vam proposar que l’atermenament afectés exclusivament la via pública i no pas la làmina d’aigua, desafectant conseqüentment les propietats privades dels veïns. Una solució que va agradar als responsables i que, fins i tot, va ser considerada en altres localitats afectades com nosaltres per aquesta controvertida llei.

A l’espera de desencallar l’afer de les concessions dels amarratges, puc sentir-me orgullós i plenament satisfet d’haver aconseguit una solució parcial prou satisfactòria pels nostres veïns. A l’hora, vull agrair enèrgicament la complicitat del Director General de Sostenibilitat i del Mar, Pedro Antonio Rios.

3 comentaris:

  1. Salvi,

    Una magnífica notícia. El treball honest sempre té la seva recompensa. En aquest cas, pels veïns de la marina residencial d'Empuriabrava, que bé s'ho mereixen.

    Tant de bo a Sant Pere puguem rebre ben aviat una notícia com aquesta.

    Bona feina i tota la sort del món d'ara en endavant, Salvi. De tot cor. :-)

    Jordi Martí
    Alcalde en funcions de Sant Pere Pescador

    ResponElimina
  2. Felicitats Salvi, amb tenacitat i treball has aconseguit una solució, que tot i no ser la que als veïns hauria agradat, és molt millor que com estàvem.

    ResponElimina
  3. Felicitats Salvi hem avançat una mica més. Vas trigar una mica peró al final has estat a l'altura de les ciscunstancies. Per cert avui en un restaurant d'E-brava hi hagut una reunió per constituir una nova associació en defensa dels canals. Es diu Aproem. Demanen 500 Euros per entrar a formar-ne part i 100 euros cada mes. Uns altres que busquen adormits...

    ResponElimina