divendres, 17 de juny del 2011

La Institució i els partits polítics

Les coses comencen a canviar a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, i no pas per gaire bé precisament. Durant la meva alcaldia vam intentar diferenciar la Institució que representa l’Ajuntament dels partits polítics que l’integren o la presideixen, a diferència del que fa el Sr. Sanllehí just 24 hores després d’asseure’s a la poltrona.

El passat dimecres el Facebook de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries proposava que llegíssim el discurs d’investidura del Sr. Sanllehí, amb un link directe a la web de CiU. Què passa? Que només va prendre possessió l’Alcalde el dia de la investidura? No tenim dret els altres candidats i partits polítics a promoure els nostres discursos? O és que l’Ajuntament és igual a Convergència i Unió? Heu vist mai que la pàgina web de la Generalitat de Catalunya enllaci amb la web de CiU per a oferir un discurs del President?

Sense cap mena de dubte deu ser fruit dels primers canvis que corren pel gabinet d’Alcaldia.

No comencem bé aquesta nova etapa, em penso que vénen anys de politiques sectàries per part del nou govern de Castelló. De fet, el discurs del Sr. Sanllehí així ho dóna a entendre…

2 comentaris:

  1. Sempre he dit que el problema d'aquest senyor són els seus satèl·lits... Com és allò de "ser més papista que el Papa"?!? Doncs una mica això. Sanllehí té una guàrdia pretoriana que no el convé. De fet, tothom sap què va passar amb aquesta guàrdia fa cosa de quatre anys; doncs que va acabar al jutjat. Sembla que no escarmenti.

    Diuen per la casa gran que al gabinet d'Alcaldia hi ha cinc paios fotuts! I encara falta per designar el gerent! Uiuiuiuiiii! Bones mesures per a frenar la despesa de personal!

    ResponElimina
  2. Els seus satel-lits son escollits per ell mateix, els mes incompetents i pilotes i sobretot que no li portin mai la contraria. O algu es pensa que a ciu nomes hi ha llibreteres i sabaters? tambe hi ha economistes, enginyers i advocats, pero aquests fan ombra i molesten...

    ResponElimina