dilluns, 30 de maig del 2011

Sobre la formació del nou govern

Ja ha passat una setmana des del 22 de Maig. CiU, com a clara guanyadora de les eleccions, realitza des de fa dies les habituals rondes de consulta per a formar govern. He de reconèixer que el sr. Sanllehí ha contactat amb mi, com suposo que ha fet amb tots els grups polítics, per oferir-me un possible pacte entre la federació i Esquerra, però com bé va explicar ell mateix al diari El Punt, ens hem autodescartat. Els arguments són molt senzills d’entendre, bàsicament hem estat tota una legislatura tirant-nos els plats pel cap i ara no seria normal oblidar-ho tot i, com si res, establir una aliança sense "feeling". A més, cal reconèixer també, que els nostres programes no tenen gaires punts en comú, no estem d’acord amb l'Entitat Municipal Desentralitzada d'Empuriabrava, en la revisió del POUM, ni amb moltes promeses electorals fetes per ells mateixos totalment impossibles de complir.

Vull afegir que desitjo que el proper govern del nostre municipi tingui tota la sort i l’encert possible, per tal que Castelló d'Empúries avanci en la direcció correcta.

33 comentaris:

  1. Doncs és una llàstima , ja que tu hauries pogut posar la nota de seny a el qué ens espera!!!

    ResponElimina
  2. A casa meva 7 + 3 + 2 en fan 12! Com pensen sostenir 12 persones amb càrrec i responsabilitat al govern? Aquesta és la simplificació de l'administració que tant s'ha fet un fart de difondre el mister durant la campanya electoral? Començar així és començar molt i molt malament, senyor Sensellei.

    ResponElimina
  3. Tanta generositat per part del sanllehi fa pudor. Mes aviat em fa pensar que sap que haura de fer coses impopulars com fer fora a personal de l'ajuntament i reduir subvencions a les associacions, i el que vol es repartir la responsabilitat entre varis partits per no ser l'unic culpable de cara al poble. Sort que a ERC teniu paraula no com els solidaris que en campanya cridaven que no pactarien amb el prevaricador i ara en cortada no para de fer reunions amb ell per pactar, porten 3 mesos i ja estan incomplint la seva paraula, que trist.

    ResponElimina
  4. I perque no pacteu amb la udem i en niceto ni que sigui fent alcalde al auge? amb tal de no veure al prevaricador d'alcalde el que sigui..

    ResponElimina
  5. udem + IPM + Govern Unitat = 9

    Sr. Auge. ALcalde ( 4000 Euros cada mes Joan).Aviat podries anar a Uruguay. Els homes de la Rosa estan condemants a acabar com en Ferreiro amb en Sanllehi. Ell no té companys ni socis, té SÚBDITS que fan el qual diu i`pobre del qual li duu la contraria.

    Mantenint l 'estructura actual . Area Servei Persones ERC, Entesa ( arees Montse ), PP ( GOvernació) Auge ( ALcalde) Niceto ( 1ER TINENT aLCALDE ) UDEM I IPM que es reparteixin Urbanisme , Turisme i C2000

    ResponElimina
  6. us haurieu de llegir sapastres.

    ResponElimina
  7. El que esta clar és que hi ha molta gent que no vol al Sanllehi altra vegada com a alcalde. per què, per què!

    ResponElimina
  8. Doncs si n'hi ha tanta de gent que no vol en Sanllehí d'alcalde, què fa treient-ne 7 regidors i 1.083 vots?!?! Tan odiat i menyspreat no crec que es senti...
    Cada poble té el que es mereix,

    ResponElimina
  9. el sanllehi diu que ell i els regidors no tindran dedicacio exclusiva, es veu que la situacio del poble es tan bona que no cal esforçar-se massa. Ens espera la ruina mes absoluta amb aquest govern, s'et trobara a faltar Salvi.

    ResponElimina
  10. Bé! home o dona?
    ja saps que hi ha families senceres que treballen a l'ajuntament i que han minvat els seus privilegis i alguns un sou explendoros pels temps que corren, dit això mancaria nombrar a tots els favoritismes del Sr. Sanllehi a determinats col·lectius i persones, a part de que en aquesta legislatura un regidor nouvingut ha posat la traveta a molts privilegis,i afavorint a qui li ha interessat, això ha decantat el vot cap a CiU com a castic al dit govern de UNITAT i a nivell de pais al tripartit.

    ResponElimina
  11. Seria honest Sr. Güell que expliques el sou que té el Sr. Niceto fent la feina de confinat que li varen imposar despres de destituir-lo de gerent de castelló 2000

    ResponElimina
  12. Pregunto: CiU ha tret de la llista al Joan Serra per l'afer de Castelló 2000?

    ResponElimina
  13. Sr. Güell la ciutadania podria saber quantes comisions s'ha endut el Pere Iglesias en la seva gestió durant aquests legislatura?

    ResponElimina
  14. En Nicetu plega: no es pot permetre estar al govern sense una super-dedicació exclusiva. Pobres votants socialistes: emplenen les llistes amb gent que no vol ser alcalde, trànsfugues i gent sense compromís ni paraula... això sí, al govern a qualsevol preu!
    En Cortada ja està prenent mides del seu despatxet on sigui (ja sigui esports, joventut, medi ambient... el que li deixin). Es notava en l'ambient que el seu preu seria MOLT baix (sobretot per en Sanllehí). Per cert: què pensarà el seu partit de tot això?. El pacte no portarà problema amb compaginar programes: SI no en te cap!
    Udem tindrà EMD, que vol dir ALCALDE PEDANI d'Empuriabrava. Sí, sí: Empuriabrava tindrà un alcalde!. Més que estar per feines de govern, estaran pendents de "fer les paus amb els deutes dels membres amb l'ajuntament i de "sol·lucionar-se" la parcel·la.

    i tot això amb l'aval de mooolts castellonins: TENIM EL QUE ENS MEREIXEM

    ResponElimina
  15. No entenc aquest afany d'unitat que proposa el futur alcalde, jo vaig votar ciu, perque governar amb una direccio ferma, donat que el que teniem eren una agrupació de regidors i tots amb interessos diferents.
    hem trobo ara que el propi Sanllei, busca suports innecessaris, que no cal...i que nomes entren per interessos propis, que ja es veuran, es una llastima que abans de ser alcalde hagi perdut la meva confiança i la de uns quants altres, que s'ho fagi mirar

    ResponElimina
  16. Salvi has de mantenir viu aquest bloc, ens fara falta un espai on poder parlar amb llibertat veient els temps que ens esperen. El prevaricador passará comptes, aquesta setmana ja corrien per CIU llistes de gent "no afins" als que fotran fora de l'ajuntament, ja se sap que qui s'atreveix a contrariar al sanllehi queda marcat. anims i a prevaricar¡¡¡

    ResponElimina
  17. Doncs perquè el vas votar? Que No el coneixes? més amunt un ha dit que en hi ha que son uns sepastres però en hi ha que son uns il·lussos que s'han deixat enbaucar coneixent el seu (cv)

    Queixar-se ara, és com "Les llàgrimes de cocodril"

    ResponElimina
  18. El temps posará les coses al seu lloc i es veurá que en Salvi ha fet una feina molt bona, que a vegades ha quedat enterbolida per els disbarats dels de entesa, es el que passa amb els ecologistes-comunistes, que alla on van ho destrossen tot. Avui deien al bar que la Nº 3 de solidaritat, una comunista aturada cronica que es diu anna com no ha aconseguit una cadira deixa el partit perque ha de dedicar temps a buscar feina, aixo si que es tenir principis... quina colla d'arreplegats i oportunistes.

    ResponElimina
  19. Erc ha perdut perque enlloc de fer gestio de govern estaven fen oposicio. Per en Salvi era mes important fer fora en Sanllehi que els interessos del poble. Ja ho ha dit en Carod, l'objectiu fer for Ciu

    ResponElimina
  20. Tothom está esperan que entri el nou govern per saver qué ha fet P.Iglesias aquests anys d´or que ha tingut. Per fí sabrem on estan els 1,8 millons de € de Ce-Net, o sabrem perqué les contarctacions de empreses de fora, qui posava les proteccions de fusta dels cubilots de basura, perqué el pressupostos d´obres es multiplicavan per cinc, perqué es va auto-proclamar président de Ce-Net. Quan vegi un auditor per l´ajuntament crec que no dormira tranquil....

    ResponElimina
  21. En Cortada és un traïdor sense principis,sempre en hi ha que ven la seva ánima al mateix diable, va més de xupa tintes que de independentista!!!!!

    ResponElimina
  22. Es veu que solidaritat ja fa temps que s'esta desintegrant, hi ha gent que sortia a les llistes que ja feia setmanes que ni anaven per alla, diuen que la ana tarres va anar fent fora a tot el que li feia nosa fins que s'han quedat sols. I ara que nomes hi ha cadira per en cortada tambe han fotut el camp els radicals perque no hi ha ni un duro que guanyar.

    ResponElimina
  23. En cortada l'unic que vol es que no li fassin treure les monstruoses plaques solars dels apartaments que te rellogats al casc antic, no era una casa unifamiliar...interesos i poca independencia

    ResponElimina
  24. Avui llegia en un diari comarcal que el senyor Cortada ha entrat a l'equip de govern desoint els seus companys, I doncs Sr. Cortada a dia d'avui és el representant de Solidaritat o és regidor no adscrit? Ho pot aclarir. En quant al grup IPM sera un cas curios. I deien de la Dolors ( que si era el Comite dins el Govern i no se quines parides) Ara que tindren dos regidors IPM teledirigits per un treballador municipal ( nicetisme sense Niceto donant la cara) Aquests dos regidors que no els coneix ningu s'han plantejat quin futur tenen?
    En definitiva es poden muntar govern multicolors de 13 regidors pero en canvi els de 9 no.
    El govern multicolor Govern Unitat manaven entre ells , ningu era mes que ni ningu. Ara qui manara . Des d'on es portara l'Ajuntament des de Maurici Centre o el despatx de l'advocada D'udem amiga de la interventora . Dos persones que volen manar molt sense donar la cara. Almenys en els govern d'Unitat aquest tipus de gent no hi era. En fi senyors a treballar... En aquesta vida tots tenim el qual ens mereixem i trobem el qual busquem

    ResponElimina
  25. tu ho has dit anonim d'entesa "En aquesta vida tots tenim el qual ens mereixem i trobem el qual busquem"
    feu uns dies de terapia de grup, be de grup.. no, perque nomes hi ha un regidor. Cal pensar que,com deien els anarquistes ,"comed mierda un millon de moscas no se equivocan" la gent ha votat CiU, por algo sera, no.
    Bona nit a tothom menys als que no saben perdre.....

    ResponElimina
  26. Quina rabia us fa que CIU hagi arrassat !! He,he. Això us passa per pactar amb personatjes com en Pere Iglesias !!

    ResponElimina
  27. no es rabia, es llastima per que perdrem 4 anys amb un govern de titelles posats a dit perque no molestin a un alcalde que nomes esta pensant en acabar de plenar-se les butxaques abans que l'inhabilitin per prevaricacio. i mentrestant aixi ens van les coses. No us heu preguntat perque els regidors de ciu no tenen estudis ni ofici conegut? perque a la gent bona el sanllehi els aparta perque no facin nosa i coloca a titelles que ballin al so de la seva musica.

    ResponElimina
  28. Que CIU hagi arrassat ni provoca enveja i rabia. CIU ha guanyat perque ha treballat molt durant la campanya( de fet portaven quatre anys fent campanya i escalfant la cadira a l'oposició i res més ). Heu estat un grup cohesionat amb un munt de gent D'Empuriabrava. ERC, IPM I Entesa preneu-ne nota per que si feu llistes de poble passareu molts anys a l'oposició. Sap greu que amb el curriculum del Sr. Sanllehi sigui el maxim beneficiat de la victoria electoral. CIU no es la primera vegada que treu 7 regidors a Castello. En tot cas sou vosaltres qui teniu rabia a Pere Iglesias. Ell, que provenia d'una plataforma civica, monta un partit , monta un quatripartit ( de nou ), us ananeu a loposició, desmonta la societat Sanllehi-Roda. Vosaltres l'heu atacat per terra, mar i aire perque us van prendre una cosa que us la creieu vostra i ara l'heu recuperada i ha tornat la normalitat. El fareu bo en quatre dies al "ocupa" Iglesies.ELL que va desallotjar l'establisment local del poder. El problema d'aquest municipi es que funciona per families a Castello i lobbys a Empuriabrava i ell venia de Girona i no era de cap tribu ni te ADN Castello.

    ResponElimina
  29. Ara resultara que en Pere Iglesias (el gran comisionistas) era una joia !!

    ResponElimina
  30. Ciu ha guanyat perque encara que el membres de la llista no tenen ni estudis ni ofici eren molt menys pitjors que ERC, IPM o Entesa !!!!

    ResponElimina
  31. Diuen al bar que en Pere Igleias ara es molt ric !!!!

    ResponElimina
  32. Si en Pere Iglesias ha plegat de la politica perque s'ha fet ric cobrant comissions per que no el denuncieu. Per que aixó es corrupció. Peró aporteu proves reals. Una vegada en van dir que havia cobrat 500.000 euros per deixar fer un gran centre comercial a Castellonou. Algú l'ha vist el cente comercial? No difamacions que és l'especialitats d'uns quants....

    ResponElimina