dilluns, 30 de març del 2015

Aquesta és la gent d'Esquerra!

22 són les persones que composen la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya de Castelló d’Empúries. Homes i dones de totes les edats i de diferents racons del municipi que representen una important injecció de sang nova. La política està canviant molt i per això hem d’adaptar-nos a les noves exigències de la ciutadania. Hem fet una profunda renovació a la nostra candidatura amb la intenció d’oferir proximitat, humilitat i sobretot gent preparada. Després de 20 anys d’un estil de fer política, cal un canvi que ha de venir d’un govern cohesionat que treballi pel municipi i pel país.

Fins dissabte, el partit havia presentat els cinc llocs inicials de la llista, on s’observava la continuïtat dels dos primers (de l'Anna Massot i jo), però amb la irrupció de tres nous fixatges (Roser Vitalla, Helena Solana i Josep Maria Canet). Aquest cap de setmana s’ha desvelat els noms i cognoms de totes les persones que formaran la candidatura dels republicans a la vila i quines són les seves intencions de ser elegits regidors aquesta propera legislatura. La llista la formen fins a 22 persones perquè hem volgut donar cabuda a totes aquelles persones que han volgut venir amb nosaltres.

La presentació es va realitzar a la capella del convent de Santa Clara, on una persona propera a cada membre de la llista s'ha encarregat de presentar-lo, destacant les virtuts de cadascun i donant comptes de per què creu que seria un bon regidor.

Durant l'acte van explicar-se alguns dels punts més importants del programa electoral del partit com la recuperació dels valors d'Empuriabrava: comerç i turisme, la rehabilitació dels ponts de vianants, la creació de l’Institut Municipal de Turisme, la creació de la figura dels regidors de barri...

Aquesta és la llista completa d'ERC per Castelló d'Empúries:

1-Salvi Güell
2-Anna Massot
3-Roser Vitalla
4-Helena Solana
5-Josep Maria Canet
6-Esther Piris
7-Rafa Jiménez
8-Ramon Piris
9-Mariona Bosc
10-Sergi Rodriguez
11-Joan Escudero
12-Peter van den Berg
13-Marisol Sellés
14-Jofre Güell
15-Elisabet Gonzàlez
16-Ana Laporta
17-Pere Puig
18- Francesc Escudero
19-Marina Giner
20-Josep Maria Alforcea
21-Júlia Domínguez
22-Jaume Duñach

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada