dilluns, 9 de març del 2015

Els nostres cinc primers

Fa uns dies dèiem que a Esquerra anem per feina, i així ho anem demostrant mica en mica. No només tenim enllestit el programa electoral, sinó que a dos mesos i mig dels comicis electorals ja tenim la llista complerta i a punt per ser presentada. Dijous, vam fer un petit avanç de les cinc primeres persones que formaran aquesta llista, una mostra que recull perfectament l’essència del que serà la nostra candidatura: gent de diverses edats, procedent de diferents sectors, representants de diferents nuclis del municipi i la representació de l’experiència i la gent nova. A ERC tenim molta il·lusió per començar a treballar i fer la feina ben feta.

Aquests són alguns dels nostres homes i dones:

Anna Massot repeteix com a número dos del partit. Té 35 anys, és llicenciada en psicopedagogia, és mestra i directora d’una escola de primària. Actualment és regidora i portaveu del grup d’ERC al Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

Com a número tres trobem una primera nova incorporació, Roser Vitalla. Té 39 anys i és una coneguda empresària del sector del comerç i del turisme d’Empuriabrava.

En quarta posició apareix l’Helena Solana. Té 42 anys, és llicenciada en ciències econòmiques i empresarials i també forma part del sector comercial d’Empuriabrava. Actualment és vocal de l’associació Tot Comerç.

En cinquena posició trobem Josep Maria Canet. Té 52 anys i és enginyer tècnic industrial. Participa activament en la vida esportiva del municipi.

Finalment i tal com us vaig avançar ja fa uns mesos, tinc l’honor d’encapçalar novament la llista d’Esquerra a Castelló d’Empúries.

Estem molt il·lusionats amb aquesta llista. Hem preparat un equip potent, fort i cohesionat. Tenim sang nova que renovarà la política municipal i acabarà de donar-li l’empenta que necessita. No us fallarem!

Durant les properes setmanes donarem a conèixer la llista definitiva en dos actes públics, així com en el segon butlletí que ja estem preparant.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada