dimarts, 9 de desembre del 2014

Fent via cap a les eleccions municipals

Després de fer pública la meva candidatura a l’Alcaldia de Castelló d’Empúries per a les properes eleccions municipals, com a cap de llista d’ERC el passat mes de juliol, suposo que a partir d’ara els diferents partits polítics aniran fent el mateix. De fet, CiU ja ha fet oficial el seu candidat, l’actual Alcalde, en Xavier Sanllehí. Tot i que semblava que no tenien gaire clar qui seria el cap de llista per a les properes eleccions municipals, finalment ha acabat passant el que tots ens imaginàvem.

A CiU sembla que no els ha pesat gens ni mica que el candidat faci vint anys que està en primera línia, i ni molt menys que un regidor hagi abandonat el carro convergent aquesta legislatura i possiblement (abans d’acabar-la) veiem alguna altra deserció; fruit de la praxi que ha portat a terme el govern municipal durant aquest temps.

L’acció de govern d’aquests darrers quatre anys ha estat marcada per la inestabilitat, l’incompliment de programes electorals i pel perjudici causat a gran part de la gent del nostre municipi en la mala aplicació d’una mesura imposada sense cap consens, com és l’establiment de 2.700 places de zona blava.

Nosaltres estem treballant des del novembre de 2013 per a la propera legislatura. Estem fent una llista de gent compromesa en la millora del nostre municipi, amb representació de tots els indrets del municipi. Estem elaborant tota una sèrie de mesures per aplicar i que més endavant ja publicitarem dins el nostre programa electoral. Volem fer una política de proximitat, participativa, amb propostes il·lusionants, engrescadores, transparents i que puguin ser auditades de tal manera que la ciutadania ens pugui interpel·lar i demanar comptes sobre aquestes mesures.


El que pretenem, en definitiva, és acostar la política municipal a la ciutadania aplicant mesures de participació, implantant els regidors de barri o proximitat i apostant per ESCOLTAR a la gent; sobretot abans d’aplicar mesures que puguin arribar a ser conflictives.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada