dissabte, 14 de maig del 2011

No faré desqualificacions però... valoreu vosaltres mateixos


Professionalitat, neutralitat, objectivitat, imparcialitat... són conceptes ausents en el dia a dia d’alguns mitjans de comunicació. Ahir quatre dels set candidats que ens presentem a les eleccions vam comparèixer davant la premsa per explicar els motius pels quals hem decidit no assistir al debat electoral d’avui dijous, que finalment no es celebra.  10 minuts de declaracions dels cap de llista presents i ni un sol segon en emissió. Això sí, les declaracions íntegres d’un altre alcaldable que no va ser present sí que van sentir-se.
Pel que fa a la utilització del personal de l'Ajuntament en aquest acte, puc dir pública i obertament que no és cap excepcionalitat respecte altres actes polítics que es celebren en el nostre municipi. Sempre que, qualsevol partit polític ha organitzat un esdeveniment públic, la consergeria ha participat en el muntatge del mateix, tal i com per exemple ha succeït avui amb el dinar del President Pujol que ha convocat CiU i que finalment també s'ha suspés o el mateix debat electoral que organitza Empordà TV. ¿Qui ha preparat taules i cadires pel dinar convergent? La consergeria municipal! Qui ha preparat l’espai pel debat electoral (de només en Niceto i en Sanllehí)? La consergeria municipal! De totes maneres, en Niceto Juncà, hauria de saber perfectament com a responsable que va ser de Castelló 2000, que per bé o malament, les brigades sempre han participat en la organització dels esdeveniments polítics.

7 comentaris:

  1. El Sr. Niceto vol recuperar el temps perdut després de ser confinat a una barraca durant molt de temps. De totes maneres que no és queixi, relació sou-feina, no te color!

    A veure que en diu de fer neteja de personal a l'ajuntament, en època de crisi mirant-so desde una òptica enpresarial i gestora, si hem de fer cas al que diuen les hemerotèques amb la gestió de Castelló 2000 amb inplicació del Sr. Santllehi i el seu segon i algún carrec mig on els comercials feien les ventes (materials)a casa seva.

    ResponElimina
  2. Feia molts anys que no veia un mitjà de comunicació comarcal tan sectari i partidista com empordà tv. Ja sembla la intereconomía de l'empordà. Prengueu nota perque vénen quatre anys de revenges i males arts polítiques a Castelló. Ojalà m'equivoqui. Felicitats a en Genovés, a la Montse Escutia i a n'en Salvi Güell per defensar la llibertat d'expressió que tants anys va costar tenir-la i ara uns aprenents de dictador en la volen tornar a prendre. Signat: un que votarà Solidaritat Catalana.

    ResponElimina
  3. El que l'hi passa a la cutre-TV aquesta que ens ha tocat patir, és que s’han acostumat a mamar de les metes municipals convergents, tant a Roses com a Castelló...
    Cal preocupar-te per tenir professionals de mínima qualitat, maquinària moderna o continguts mínimament interessants, si et paguen només per fer de llepaculs? Una persona honesta diria que no, que és inacceptable. Però, la colla aquesta d’arreplegats tan se’ls hi don.
    Fa temps que ells també entren en campanya per que els prevaricadors els hi segueixin pagant l’impost mafiós i extorsionador per seguir mantenint un presumpte mitjà de comunicació de lo pitjor que actualment es pot veure.
    Una altre cosa és: Coneixeu gaire gent que miri aquest canal? Quatre gats...
    P.D.: Per cert, ja sé on no he d’arreglar-me la boca, el patrocinador està d’acord amb la línia editorial?

    ResponElimina
  4. En Niceto Junca no pot fer neteja a l'Ajuntament per que si no s'hauria de netejar ell mateix per ser honrat. Ell ha estat un esquena dret com l'altre ex-gerent de l'Ajuntament. Diuen per cert departament quan l'any 99 el va fer cap de certa area va fer un discurs de presentació. Les primeres paraules pronunciades van ser . JO SOC UN HOME MOLT VAGO... Hi havia un treballadora a C2000 ara ja jubilada que li havien ensenyat que els mandos no treballen per que si no els treballadors de base es pujen a l'esqunena . La jugada que li han fet al senyor Roda demostra el senyoreig del cap de llista d'aquest partit ell que havia dit que no es volia presentar

    ResponElimina
  5. MOLT BO L'ARTICLE DE LA MONTSE ESCUTIA SOBRE ENTITATS MUNINIPALS DESCENTRALITZADES . TORNO A RECORDAR QUE SERRA I FERREIRO EN UN REUNIO DE L'ASSOCIACIÓ TRAMUNTANA L'ANY 95 VAN VOTAR EN CONTRA

    ResponElimina
  6. La señora Escutia no hará nada de nada,ni regidro de barrio ni nada. Lo que si hará es intentar a volver a prohibir las piscinas en Empuriabrava porque es de ricos !! Si estos de ICV vuelven a gobernas nos vamos al garete !!!

    ResponElimina
  7. Encara no publiques que ets un ALCALDE MENTIDER ,de qué tens por??

    ResponElimina