dilluns, 9 de maig del 2011

Divergències (i no convergències) entre Jordi Pujol i Xavier Sanllehí

Jordi Pujol és sense cap mena de dubte un dels polítics més reconeguts de la història democràtica de Catalunya. Un home que des de la seva posició de líder va defensar els interessos del país en temps de delicada salut catalanista. Un home de seny, un home de partit, un home amb les idees i els pensaments clars; en definitiva un home molt diferent al candidat de CiU de Castelló d'Empúries, Xavier Sanllehí.

Tinc entès que aquest proper dijous el Molt Honorable recolzarà al seu candidat, aquí a Castelló. Sincerament no ho acabo d'entendre. Algú li ha explicat al Sr. Pujol que en Sanllehí està imputat al jutjat per una presumpta causa de prevaricació? Algú li ha dit al Sr. Pujol que en Sanllehí ha passat per tres partits polítics abans d’aterrar a CiU?

La veritat és que m’agradaria saber què en pensa el President i si té resposta per quan algun periodista pugui preguntar-li aquest dijous.

11 comentaris:

  1. Diuen que fa cuatre anys quan va venir al Xons ja va renegar... Ara, la veritat, es que no sé que fa aquí apollant al sanllehi. Potser si que estaria be que algu li preguntes. Em dona la sensasió que no ho fara CiUTV(TvRoses)

    ResponElimina
  2. Potser li contestarà : ARA NO TOCA! com feia amb la independència de Cataluña o lo que no li interessava de contestar.

    ResponElimina
  3. Salvi, tens una obsessió amb en Sanllei !!

    ResponElimina
  4. Molt bona aquesta!! Porten a l'avi de passeig per Castelló d'Empúries de la mà d'un candidat acusat de prevaricació. Pobre home, és ben bé que no sap ni on va, ni de qui va acompanyat als llocs.

    ResponElimina
  5. Perdoneu, però el Sr. Jordi Pujol és ex president o encara remena les cireres? de ben segur que si!!!!

    ResponElimina
  6. a ciu no tenen cap interes en les imputacions del sanllehi nomes els interessen les cadires els consells comarcals i les diputacions, si haguessin de fer fora a tots els seus candidats corruptes es quedarien sense gent..

    ResponElimina
  7. Resulta que a hores d'ara, després de innaugurar una part del edifici a on se ubica la policía local, per cert una construcció amb molt poca gràcia,mes aviat una bufetada de formigó a l'entrada del que diuen ser la marina mes gran d'Europa,vaja un monument al Santllehisme, resulta que ja esta ocupat i en ple servei i a hores d'ara els lavabos, això pels tècnics amb els que se excusen els polítics, no hi ha extractor ni miralls,vaja una altra cagada!!!! Si el Sr. Jordi te que fer necesitats segurament demanará que el ventilin!!!

    ResponElimina
  8. Us imagineu el Sr. Pujol pixant als urinaris de paret metalics que hi ha a la sala municipal? Amb en Sanllehí i en Serra a cada costat competint a veure qui la té més grossa?!

    ResponElimina
  9. Doncs jo no soc convergent pero trobo que en Pujol vingui a Castello i Empuriabrava es una bona cosa per la imatge del poble

    ResponElimina
  10. Veig que el sr Guell fa cas dels seus assesors politics, campanya en Negatiu.
    Aixó si despres d'anar pixar cal rentarse les mans ehhh....

    ResponElimina
  11. Si! que t'expliqui com funciona per exemple forestal catalana,els xanxullus dels seus fills,el cas del Palau de la Mùsica i per no dir lo de Banca Catalana amb cognotacions amb
    Caja Madrid (Cadesbanc) que volien fer "Port Llevant" la Gene va anar molt depressa a comprar els terrenys, segui el fil dels diners!

    ResponElimina