dilluns, 30 d’agost del 2010

Resposta a l'escrit sobre la meva persona a la web del Partido Popular de Castelló d'Empúries

Hem veig amb la necessitat i/o obligació de respondre a les crec desafortunades opinions que figuren a la web del PP del nostre municipi.

Crec que aquestes manifestacions vénen d’alguna persona que desconeix la realitat municipal, per tant excloc els dos regidors d’aquest partit amb els quals no tinc ni he tingut cap problema, ans el contrari, puc dir que en aquesta legislatura l’entesa amb ells ha estat magnífica i del tot correcta.

En aquest escrit es critica la gestió econòmica de l’Alcalde. Val a dir que la situació financera del nostre Ajuntament és delicada, no ens hem d’amagar, però ja hem explicat moltes vegades d’on ve, estem immersos en un pla de sanejament que és una herència de l’anterior legislatura. Per què la crítica que es fa a la meva persona no va dirigida a qui realment en té la culpa? És per desconeixement, mala fe o aquest escrit ja està fet pensant en clau electoral per a la propera legislatura?

També es critica la gestió del nostre partit. ERC, a part de l’alcaldia gestiona l’àrea de serveis a les persones i evidentment les prioritats que pot tenir el PP a nivell general no tenen res a veure amb les prioritats que té ERC en aquestes àrees: educació i convivència, benestar social i famílies, treball i ocupació, salut, cultura digital, esports, joventut, cultura, patrimoni històric i biblioteca, fires i mercats culturals, festes, cooperació i solidaritat. Com podeu veure són àrees amb gran contingut social, i crec amb la meva modesta opinió que durant aquests darrers tres anys el municipi de Castelló d’Empúries ha fet un salt qualitatiu important en aquestes matèries.

En quant a l’afirmació que es diu que sóc Alcalde gràcies als vots dels dos regidors del PP, he de dir que és cert, tant cert com que també ho sóc gràcies als vots d’ERC, Entesa i la regidora Dolors Del Fresno.

Ja per acabar he de dir que em sento Alcalde de tots els ciutadans de Castelló d’Empúries, sense exclusió de ningú, no només de la gent queva votar ERC, que per cert tampoc sé amb exactitud qui va ser, ja que afortunadament el vot és secret. I com Alcalde que sóc de tothom procuro assistir al màxim d’actes possibles que es fan al nostre municipi, sense poder anar a tots ja que com podeu comprendre amb el gran nombre d’activitats m’és totalment impossible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada