dijous, 1 de juliol del 2010

Comença el futur!

Fa molt poc 32 nois i noies han acabat el darrer curs de batxillerat al nostre municipi. Alguns d'ells continuaran estudiant i d'altres optaran per endinsar-se en el món professional. Sigui quin sigui el camí que segueixin cal engrescar-los i encoratjar-los a seguir endavant i sobretot a aconseguir els seus ideals. És necessari reconèixer l'esforç que han desenvolupat al llarg de tots aquests anys i agrair la constància de pares i mares i especialment de professors i professores.

Per aquest motiu des de l'any 2007 el Govern municipal que presideixo reconeix anualment aquest mèrit, del qual com a Alcalde em sento profundament orgullós. Aquests nois i noies han finalitzat els seus estudis a l'institut de secundària del nostre municipi i això equival a una feina ben feta i un mèrit que els enfortirà de cares a afrontar el seu futur.

Per a aquest Govern l'educació és una prioritat i així ha de ser-ho per a tothom. En temps de crisi hem de mirar que els pressupostos destinats a aquesta fi no minvin, fet difícil, però que hem d’intentar que sigui possible.

Crec que podem estar contents del nivell que assoleixen els alumnes que acaben batxillerat a Castelló d'Empúries, almenys així ho demostra el percentatge d'alumnes que aproven la selectivitat (durant els darrers 11 anys pràcticament el 100 % ).

No tots els alumnes segueixen el camí de fer el batxillerat a Castelló, per tant també hem d'estar satisfets dels alumnes que han optat per altres vies i que també assoleixen amb èxit les seves fites.

Aquest nivell d'èxit no seria possible sense disposar una bona xarxa educativa al nostre municipi, començant per la Llar d'Infants, passant pels tres centres d'educació primària, l'IES, el SES, l'Escola Municipal de Música i els cursos de l’oferta formativa que organitza l'Ajuntament.

Dilluns, al lliurament de diplomes van ser presents alumnes, els seus familiars, professors i polítics i varem passar una bona vetllada digna d'un bon final de curs.

Enhorabona i per molts anys a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada