divendres, 9 d’abril del 2010

Els serveis mínims de l’oposició

Des de l’inici d’aquesta legislatura la presència dels regidors que formen l’oposició ha estat mínima en els actes que s’organitzen a casa nostra. Des de l’any 2007 els vuit edils de CiU i el PSC s’han “amagat” de la vida pública i social del nostre municipi i amb prou feines els hem vist donant suport als actes oficials i, pitjor encara, als actes que organitzen les nostres entitats.

Podríem dir que no els hem vist mai en ple, ni tant sols a les visites que els Consellers de la Generalitat ens han fet al llarg d’aquests tres anys. Fins aquí la conducta es pot arribar a comprendre, mai a compartir, però es poden entendre les rancúnies. Però no assistir a les inauguracions d’aquells equipaments que ells mateixos han iniciat és més aviat il·lògic. Això és el que va passar durant la inauguració de l’edifici de serveis d’Empuriabrava. Un projecte iniciat l’any 2006 durant la darrera legislatura del Sr. Sanllehí i el Sr. Rodà, quan els actuals regidors Joan Serra, Assumpció Brossa, Elena Iglesias, Josep Rodà i Rafael Girón tenien funcions de govern.

Qui hi havia a la inauguració? En Josep Rodà i l’Assumpció Brossa, els serveis mínims d’una oposició que mai acompanya al seu poble. Són precisament els mateixos regidors que van assistir a l’Homenatge a la Vellesa, una festa dedicada als nostres avis i on cal mostrar l’afecte i la nostra gratitud.

Quan una persona es presenta en política ha de ser conseqüent amb el que li depararà el futur. Sembla estrany que a aquests veterans regidors algú els hagi de recordar que en política no només s’hi val guanyar, sino que també cal complir amb el poble quan ets a l’oposició, sigui dia feiner o festiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada