divendres, 1 d’agost del 2014

Alcaldable per ERC a Castelló d'Empúries

Com bé sabreu, la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya va decidir novament escollir-me com a alcaldable per a les properes eleccions municipals a Castelló d’Empúries, repte que assumeixo amb molt agraïment, il·lusió i esperança.

L’Ajuntament, en particular, i el poble, en general, estan travessant una estranya situació, fruit de la deixadesa, el desordre, la indiferència i el cansament dels 13 integrants que formen avui l’equip de govern. Al llarg d’aquests gairebé últims quatre anys s’han pres decisions molt controvertides que han deixat compromès el municipi per molts anys, mesures que no s’haurien d’haver considerat sense el consens i l’opinió de la ciutadania. S’ha vulnerat els seus drets com a vilatans, s’ha menystingut la seva opinió i s’ha perjudicat els seus interessos.

L’esperit d’ERC és recuperar la il·lusió dels castellonins, l’esperança de la seva gent i retornar la confiança de la ciutadania en el nostre consistori. Serà una feina feixuga, complicada i difícil d’aconseguir, però per això tornem: per fer de Castelló i Empuriabrava un poble millor.

L’any 2007 ERC va evitar un gran mal per a aquest municipi, el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal. Amb la nostra gestió va aturar-se un autèntic despropòsit que hagués perjudicat de ple els interessos del municipi i hagués compromès el futur urbanístic de Castelló d’Empúries. Vuit anys després, el despotisme que va estar a punt de perjudicar el poble està més present que mai. Ens trobem davant d’una manera de governar que va a contracorrent i que, per tant, produeix greus perjudicis als seus vilatans.

Avui la ciutadania veu en l’Ajuntament de Castelló d’Empúries un enemic. Algú que ha mal interpretat la confiança que va dipositar-li en les darreres eleccions municipals. Ara, nosaltres ens proposem canviar aquesta situació i posicionar el consistori al costat dels castellonins, defensant els seus interessos i bogant plegats cap a un horitzó esperançador i optimista.

Falta poc menys d’un any per a les eleccions municipals, i des d’Esquerra ja tenim clar que el nostre programa contemplarà cinc trets essencials: democràcia participativa, honestedat, transparència, dedicació i descentralització política.

Moltes gràcies a tots!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada