dissabte, 19 de juliol del 2014

Nota de premsa. 18 de juliol.

A Castelló d’Empúries hem tingut el plaer de rebre la visita del diputat al Parlament de Catalunya, Roger Torrent, la diputada al Congrés dels Diputats de Madrid, Teresa Jordà, i el representant comarcal d’ERC a la Diputació de Girona, Martí Armadà. Juntament amb el grup municipal d’ERC de Castelló d’Empúries, a 2/4 11 del matí hem visitat el Windoor Realfly (el túnel del vent).

Després de dinar ens hem reunit amb el president de la Comunitat d’usuaris dels canals d’Empuriabrava. Durant la visita, ens arriben informacions diverses i diferents sobre la concessió dels canals. Segons l’empresa concessionària actual, la concessió mai passarà a mans de l’Ajuntament. Segons l’Ajuntament, és imminent el canvi de concessió. La Generalitat de Catalunya diu que el tema està a sobre la taula, però no sabem en quina situació es troba.

Vista la situació, hem demanat al nostre parlamentari que s’interessi sobre aquest tema i que ens aclareixi quin és l’estat real i quins problemes hi ha per tal de portar a terme aquest canvi en la gestió.

A parer nostre és positiu que passi a mans de l’Ajuntament per poder assegurar el cobrament de les quotes i poder fer una bona feina en la neteja, manteniment i vigilància dels canals. Però ja l’any passat el nostre Alcalde va dir que això seria una realitat en data 1 de gener de 2014. Estem a 18 de juliol i de moment no hi ha res en ferm. És necessari aclarir el més aviat millor aquesta situació per tal que els usuaris sàpiguen a què atenir-se.

A 2/4 de 5 hem visitat Skydive Empuriabrava, el centre de paracaigudisme, a on ens han explicat els projectes de futur de l’empresa.

Castelló d’Empúries, 18 de juliol de 2014


1 comentari:

  1. Como siempre el actual equipo de gobierno se llena de contradicciones... no es capaz de conseguir ni la concesión definitiva de los canales ni tampoco la competencia de la playa de Empuriabrava....asi nos va!!! INCOMPETENTES!!!!!

    ResponElimina