dilluns, 17 de març del 2014

Desorganització col·lectiva

El passat 6 de març, hi va haver Ple extraordinari, entre altres punts, per ratificar resolució d’alcaldia d’aprovació definitiva del pressupost i bases d’execució i plantilla de personal de l’exercici de 2014.

El 17 de març, nou Ple extraordinari amb els següents punts a l’ordre del dia:
1.     Aprovació de la urgència de la sessió
2.   Deixar sense efecte la resolució d’alcaldia D1402O4C del dia 4 de febrer de 2014, i l’acord de Ple de l’Ajuntament del dia 6 de març de 2014, referent a la ratificació de la citada resolució.
3.  Aprovació si s’escau, desestimació al·legació i aprovació definitiva del Pressupost General de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, els seus organismes autònoms i la societat municipal Castelló d’Empúries 2000 SA, per a l’exercici 2014, així com la plantilla i bases d’execució de la Corporació.

Resum: Es varen aprovar definitivament en el Ple del dia 6 de març els Pressupostos de 2014, amb dades errònies, de l’exercici de 2013 (va fallar el “cortar-pegar”).

Ara es resol aquest error amb un nou Ple, 11 dies més tard. En aquesa ocasió no hi assistim ni els regidors d’ERC ni la resta de regidors de l’oposició. Creiem que han fallat tots els procediments establerts a l’hora de portar a Ple la proposta. Considerem que el que falla realment en el nostre Ajuntament és l’organització interna, que dóna peu que passin fets com aquest. De fet, des d’ERC ja hem manifestat diverses vegades la falta d’un organigrama clar, que al final porta al desordre, que és el que està passant actualment al nostre Ajuntament. Si en una àrea falta personal per qüestions diverses, algú amb capacitat política suficient ha de resoldre el problema, si no, ja em direu de què serveix tenir 13 regidors en un equip de govern.

En fi, ja vàrem manifestar des d’ERC la nostra posició envers els pressupostos el desembre de 2013, quan es varen aprovar inicialment amb el nostre vot d’abstenció.


Per cert, ens han fet saber des de l’equip de govern que els regidors no cobraran l’assistència a aquest Ple. Només faltaria!!!!


1 comentari:

  1. Per què no parleu clar i digueu el què passa? La interventora va renunciar a la seva plaça (molt ben remunerada) i va decidir abanodar aquesta olla de grills que és l'Ajuntament. Suposo que la seva nefasta relació amb l'Alcalde no van ajudar gaire en seguir endavant amb la seva tasca. Però és curiós, d'això no n'hem sentit a parlar gaire. No es tracta de remenar la merda, però sí de preguntar a l'equip de govern per què una persona com la interventora municipal renuncia a la seva responsabilitat, especialment tenint en compte que podia haver demanat exedència per si algun dia (amb o sense en Sanllehí) decideix tornar a ocupar la tasca que va guanyar per oposicions. Així doncs, l'única conclusió a la que s'arriba és que no deu ser fàcil remenar la caixa en aquest consistori.

    Després de la seva renúncia, sembla ser que la plaça l'ocupa l'antic secretari accidental, qui amb l'arribada del govern actual va estar en el punt de mira, com tants altres. Li pugen el sou, li fan quatre arreglos (el que es diu vendre's per un plat de llenties) i au, cap a intervenció. Com si no hagués passat res. Home, dic jo, que de passar sí que ha passat, però ningú diu res de res. Per què?

    Ara sembla que en aquest departament tenen problemes i que en el moment de fer els pressupostos han tingut enrenou. Però els senyors que formen aquest departament sembla que no tenen cap problema a fi de mes per cobrar els espectaculars sous que cobren... I quina responsabilitat hi ha? Cap! L'Ajuntament ha fet un ridícul espantós aprovant uns pressupostos "falsos" i ningú fot el crit al cel. Premeteu-me però això és repugnant.

    ResponElimina