divendres, 10 d’agost del 2012

El nou butlletí d'ERC



Seguint el nostre deure com a oposició, us fem arribar el nou butlletí d’ERC on pretenem recollir la manca de planificació dels actuals governants i els greus errors que estan cometent dia rere dia en la gestió del nostre Ajuntament.

Aquí us podreu descarregar les dues pàgines del butlletí.

“1 any de no-govern” recull alguns temes que l’actualitat ha portat darrerament a la palestra i d’altres que ja fa temps que cuegen. Parlem de les zones blaves, el transport escolar, el personal de l’Ajuntament, el casal d’estiu, la Llei de Costes i la censura d’Empordà TV a la que l’oposició està sotmesa permanentment.

Gràcies per la vostra atenció.

Salvi






Per a veure grans les imatges i fer la descàrrega premeu sobre de cada una.



2 comentaris:

  1. Aquesta de l'augment de sou no serà la mateixa que intenta colar el pis de lloguer del metge per 2000€ per 2 mesos i 15 dies? Aquesta mana més que la pròpia regidora i el propi alcalde. Diuen que amb la d'hisenda no li va tan bé...
    Salvi mira bé el contracte del metge, quan es va incorporar i mira la incompatibilitat. Ja que és directora tècnica i el pis és d'un familiar de primer grau.
    I llavors és la que dóna lliçons de moral i bones pràctiques.
    Visca la República Independent de casa meva.

    ResponElimina
  2. No entenc de lleis però sincerament crec que en aquest tema del pis de lloguer hi ha il·legalitat. Al menys el sentit comú així ho insinua, no trobeu? No es poden permetre aquestes males conductes i "aprofitaments" per part de la gent que abusa del seu càrrec. Això és molt immoral.

    ResponElimina