dimarts, 29 de març del 2011

Alguns detalls de la candidatura

Us adjunto l'escrit publicat al Diari Digital de l'Empordà.


ELECCIONS MUNICIPALS

Estem immersos tots plegats dins d’un guirigall important, en quant a llistes, candidats, normativa preelectoral...

A Castelló d’Empúries, com a tants altres municipis la crisi ha arribat a l’Ajuntament. Això ho sap tothom, però, per què hi ha tanta fal·lera en voler presentar-se a les eleccions municipals?

Sembla que en temps de crisi hi hauria d’haver menys candidats per ser Alcalde, ja que la propera legislatura no serà de gaire lluïment, a menys que la situació econòmica no canviï sobtadament, cosa que, ara per ara, sembla impossible.

En tot cas benvingut tothom a la carrera electoral!n Tot el que es faci de bona fe pel bé del nostre municipi, doncs millor que millor.

Esquerra, a Castelló, presentarem una llista capacitada per governar amb rigor, transparència, coherència i eficàcia. Crec que en aquesta legislatura ja hem demostrat aquestes virtuts, i ho seguirem fent. El nostre equip reflecteix esperit de superació i optimisme, una justa combinació entre l’experiència i l’empenta de la joventut, format per gent activa i participativa en la nostra societat i als que no ens tremolarà el pols a l’hora de portar a terme les nostres propostes.

ERC vol tornar a ser decisiva a l’hora de governar a la nostra vila, que tothom ho tingui clar.

Salvi Güell
Candidat ERC a l’alcaldia de Castelló d’Empúries


Castelló d’Empúries, 23 de Març de 2011




11 comentaris:

  1. Molta sort Salvi, espero de tot cor que repeteixis com alcalde i que el prevaricador es quedi a l'oposició per 4 anys més.

    ResponElimina
  2. Poc s'hi quedaria el pressumpte-prevaricador a l'oposició. Aquest deixaria el rollo. Per això és important que tothom es mobilitzi i voti amb el cap aquestes properes eleccions. Heu de pensar que el presumpte-prevaricador mobilitzarà a Maria santíssima i això podria fer molt de mal al poble.

    ResponElimina
  3. Voldria comentar unes cosetes.
    Vaig seguir per internet el darrer ple de l'Ajuntament. Que per cert, voldria felicitar a qui fes possible aquesta retransmissió. Són cosetes que engresquen a la gent.
    Bé, com dia, vaig seguir el ple i vaig al·lucinar amb la manipulació del Sr. Sanllehí. Quina manera de fer demagògia! Quina habilitat de capgirar les coses i vendre fum!! Realment aquest paio és un mestre! Això sí, quin despotisme tan gran!

    ResponElimina
  4. A la llista de CIU hi han posat una "nouvinguda magrebina" i jo que creia que CIU era una federacio democristiana....

    ResponElimina
  5. Diuen que una tal Valiño será la nova candidata del PP a Castelló. Es veu que aquesta senyora podria tenir un passat una mica fosc. I aixó es el millor que tenen al partit Popular? Qui se'n cuida de organitzar les llistes? Un mono?

    ResponElimina
  6. Doncs jo trobo que el tema de noia d'origen marroqui es una bona cosa, es una persona totalment integrada al nostre municipi, parla catalá, es moderna, amb respecte a tots el valors de la nostra societat. Es una forma de premiar a la gent que es vol integrar a la nosta societat ! Ho veig possitiu !

    ResponElimina
  7. Quants regiros treurá Solidaritat?

    ResponElimina
  8. Senyor Gallego ara ja no posa el seu nom als post que escriu? si vol que siguin anonims procuri no fer les faltes d'ortografia que fan facilment identificables els seus escrits com posar doble s a positiu.
    Com no ha de trobar positiu el tema de la noia magrebina si voste va a la mateixa llista?
    Ai que se li ha vist el plumero..

    ResponElimina
  9. Doncs els noms que es comenten al bar de la llista de Solidaritat no es que siguin molt brillants.Igual es que no els volian a cap altra partit.

    ResponElimina
  10. Es cert que CIU donara suport a la poposta d'ampliacio de la mezquita d'Empuriabrava?

    ResponElimina
  11. Tornaras a pactar amb el partit popular Salvi ?

    ResponElimina