dimarts, 4 de gener del 2011

Pilotes fora

M’he volgut mantenir al marge de fer gaires declaracions sobre el cas de presumpta prevaricació que afecta a l'exgerent i l'exalcalde, més que res per l'incomoditat de tot plegat i per la mala imatge que això genera al municipi. Però ha arribat un moment en que cal dir les coses pel seu nom, especialment després de llegir les declaracions que el Sr. Sanllehí porta fent a la premsa sobre aquest assumpte.

Considero que va ser prou intolerable l’argument que va utilitzar sobre la possible falsificació del document públic del secretari, assegurant que va ser un informe negatiu fet a posteriori. Una acusació que posa en entredit la independència de l’òrgan de la secretaria municipal. Però allà on la maduresa política brilla per la seva absència és quan llegim les darreres declaracions al setmanari de l'Hora Nova i on es recull la intenció de Sanllehí de prendre accions legals per "denúncia falsa amb finalitats polítiques". En tot cas, voldria recordar-li, que la denúncia caldrà que l’interposi contra la pròpia justícia ja que va ser la jutge del Contenciós-Administratiu número 2 de Girona qui adverteix en la sentència la presumpta prevaricació per part de l'exalcalde i l'exgerent.

Torno a recordar que no haguéssim arribat a aquest punt si l’antiga gerència no hagués portat al Contenciós a l'actual Ajuntament de Castelló d'Empúries per haver-li retirat el complement econòmic que ell mateix va intentar consolidar en el seu sou per sempre, amb el vist i plau del Sr. Alcalde. Una actuació que la jutgessa va considerar nul·la de ple dret i on va observar presumpta prevaricació.

El fet de tirar pilotes fora és una tàctica prou recurrent del Sr. Sanllehí quan no té arguments contundents per defensar-se, però en aquesta ocasió considero que ha anat massa lluny.

47 comentaris:

  1. Ja era hora de que ho diguessis, molta gent estem indignats per les declaracions als diaris del Sr.Sanllehí on es fa la víctima i deixa l'ajuntament a l'alçada del betum. Ja va sent hora que a CIU presentin un nou candidat que aquet Sr. ja porta 16 anys vivint de la política i es pensa que la cadira d'alcalde li pertany per dret diví .

    ResponElimina
  2. PERO SI TOTHOM EL TE CALAT A CONVERGENCIA. SENTO LLASTIMA PELS NOUS ARRIBATS QUE DESCONEIXEN LA SEVA TRAJECTORIA .A CIU CASTELLO - EMPURIABRAVA HI HA GENT AMB HONORABILITAT PUBLICA I PRIVADA NOTORIA I TRAJECTORIES PROFESSIONALS IMPACABLES PERO ES VEU PER ALGUNS ENCARA ES L'ESPARANÇA PEL POBLE. QUE PREGUNTIN ALS VELLS CONVERGENTS DE VERITAT O AQUELL VETERINARI RETIRAT QUE ES VA PRESENTAR AMB ELL 2003 . SABRAN QUIN PEU CALÇA AQUEST SENYOR

    ResponElimina
  3. ALGU EM SAP DIR SI EL FILL DE L'URDANGARIN I LA CRISTINA ENCARA MENGA FARINETES FETES DEL MOLI DE CASTELLO ENVIADES PEL GRIM ....

    ResponElimina
  4. Totalment d'acord amb el comentari anterior... Quanta raó! 16 anys de poltroneria! A treballar!! O potser més ben dit, al jutjat!!
    Senyors de CiU, feu un pensament i renoveu la llista castellonia si de debó creieu en la democràcia, la regeneració i en la dignitat d'aquest poble!

    ResponElimina
  5. Ah, que algú encara vol que el Sanllehy es torni a presentar? Pensava que era una broma de mal gust que hi hagués alguna intenció de fer-lo cap de llista. Especialment atenent que a les darreres tothom sap que va oferir-se al PSC... Deien que era un pack de dos, Vilasacra i Castelló, amb la diferència que a la capital de món va fer-se efectiu.
    Si mai tornés aquest senyor a l'alcaldia, tornaria a fer al senyor Pujol, gerent? El va fer perdre la cadira d'alcalde ara farà 4 anys i ara pptser arribarà al jutjat tambe per culpa seva...

    ResponElimina
  6. A MI M'AGRADARIA SABER PER QUÈ TVROSES NO HA TRET RES D'AQUEST TEMA... FIXEU-VOS FINS ON ARRIBA LA POCA PROFESSIONALITAT DE LA GENT D'AQUESTA EMISSORA I SOBRETOT DE LA PERIODISTA QUE COBREIX CASTELLÓ. A AQUESTA INDIVIDUA LI VA FALTAR TEMPS, FA UNS MESOS, DE TREURE NOTÍCIES DEMAGÒGIQUES I COMFOSES AMB L'ÚNIC OBJECTIU DE DESPRESTIGIAR EL GOVERN... I ARA NO POT FER UNA NOTÍCIA DE QUE EN SANLLEHÍ ÉS INVESTIGAT PER PREVARICACIÓ? VISCA L'OBJECTIVITAT D'AQUESTA PAIA!!

    ResponElimina
  7. Sembla que algú us deu haver fet cas, a CIU els militants han demanat convocar eleccions primaries per renovar la llista. Esta corrent pel poble una candidatura alternativa amb un programa nou i fins i tot una pagina web....
    No estarán tant contents amb el X.Sanllehí quan la meitat del partit ha organitzat una alternativa a la seva llista.

    ResponElimina
  8. En tot cas el Sanlle contra qui hauria de prendre accions judicials és contra el gerent, no? Això és com allò que diuen de "el mundo al revés".

    ResponElimina
  9. Son conscients que l'ajuntament actual no es perfecte i que es poden fer moltes coses millor, potser per inexperiencia o per la problematica propia de ser varis partits els que manen. Pero el que tambe sabem es que s'ha fet una bona neteja de la corrupcio i els amiguismes de tants anys de sanllehi, per el que us tornare a donar la meva confiança a les properes eleccions. L'unic que et demano Salvi es que sota cap concepte arribeu a un acord que faciliti la tornada del sanllehi a l'alcaldia.

    ResponElimina
  10. al antic gerent li heu de fer un ERE i haurieu de revisar el pla urbanistic a fons, sobretot els terrenys de darrera l'aerodrom que un personatge de CIU esta esperant a veure si el sanllehi torna i li recalifica...

    ResponElimina
  11. Li explicaré una cosa senyor Alcalde, li seré sincer i li diré que fa tres anys i mig vaig lamentar el canvi de govern a Castelló, però li he de feconèixer que aquest canvi és el millor que li podia haver passat a aquest poble. Li explicaré el per què d'aquest canvi de parer. L'anterior alcalde no hauria sabut torejar la crisis que ens ha tocat viure. Vostè ha demostrat ser un senyor humil i curós amb els comptes públics, auster i sobretot prudent, potser massa fins i tot pel meu gust. L'anterior alcalde va ensopegar un període de prosperitat i bonança i això va permetre-li fins i tot el despilfarrament. Crec que encara som molts els que recordem la font de la Vergonya de Ca la Sílvia. Fa quatre o cinc anys enrere mai m'hagués imaginat que avui tindria tot un llistat de coses negatives de l'anterior equip de govern. El tema de les pelis de taquilla que es llogava als hotels a càrrec del poble no té perdó, o les factures de telèfon d'una regidora, o els milers d'euros en dietes, els ordinadors portàtils que es van regalar a tota la Corporació, alguna cosa més que se m'escapa, i ara les contractacions i totes les actuacions surrealistes de la gerència, com la consolidació de sous, càrrecs...
    En fi, que malgrat sóc d'ideologia més aviat convergent, no combrego en absolut amb qui sembla que serà el cap de llista d'aquestes eleccions 2011. Jo també crec que cal un canvi molt important a CiU de Castelló.
    Ànims a tots!

    ResponElimina
  12. Vaticino serios problemas al exalcalde con este tema, cosa que me da qué pensar en un próximo calendario preelectoral. Convergencia no puede aspirar a una alcaldía como la de este pueblo con un candidato salpicado por presunta prevaricación, aunque ésta se encuentre por ahora sólo en manos de una fiscalía. Imagínense que la investigación avanza y finalmente se le imputa en un juzgado. O peor aún, que a media legislatura próxima se le considera artífice del presunto delito y se le inhabilita ¿Dónde quedaría la reputación y la imagen de Convergencia Democrática de Catalunya?
    La regeneración política que alguien hablaba aquí en algún comentario debe de comenzar por abajo, por los ayuntamientos. El caso que estamos comentando ahora es algo más que simples rumores, son indicios de un presunto delito, y como tal deben depurarse responsabilidades. Además todo el mundo sabe que esto es solo la punta de un gran (muy grande) iceberg.
    Saludos.
    PD: Por cierto echo de menos en este post los comentarios del señor Gallego. Curioso que en esta ocasión no se pronuncie. ¿Será que no sabe en esta ocasión cómo defender al señor Sanllehí?

    PD2: Por cierto, insto al señor Alcalde que se pronuncie con claridad sobre el POUM y qué líos se llevaban los anteriores con las recalificaciones. ¿Es cierto eso que dicen que detrás de todo existían convenios firmados con numerosas familias del pueblo? Me refiero a convenios que significaban muchos millones de pesetas y hasta alguno de euros. Y voy aún más allá. Dicen que había hasta la familia de un concejal o concejala que recibía a cambio hasta 500 millones de pesetas. ¿Es eso cierto? Porque de serlo creo que les quedan muchas cosas por contarnos, a nosotros, los ciudadanos.

    Muchas gracias

    ResponElimina
  13. Jo també he sentit aixo que diuen de fer primaries a Castello. No se si sera veritat pero pel que sembla en Sanllehi deu veure trontollar la poltrona mes que mai.
    NO VOLEM MAMONEJOS!

    ResponElimina
  14. En CIU se han rebibido ordenes de sanllehi de no intervenir en este blog, parece ser que le preocupa lo que se dice aqui y esta intentando silenciarlo por todos los medios, aí que no espereis comentarios de gallego u otros.Otro magnifico ejemplo de la apuesta por la democracia y la transparencia de este personaje.
    Es cierto que en las autonomicas muchos hemos votado a Ciu por que hacia falta un cambio, pero también lo es que en las municipales el cambio pasa por echar definitivamente de la vida politica de castello a este tipo y dar la oportunidad a Salvi de que termine el proyecto de cambio que se empezo en las pasadas elecciones.
    Salvi desde aqui quiero agradecerte el que publiques todos los comentarios sean o no de tu agrado, esto dice mucho en tu favor como persona y como alcalde.

    ResponElimina
  15. En el Facebook ha respost el Sr. Gallego en el perfil de l'alcalde. Pero tampoc diu res d'interessant. Deixa anar bones perles i evidentment defensa a l'exalcalde assegurant a més que serà un bon candidat. Que fuerte, que fuerte!

    ResponElimina
  16. Jose Manuel Gallego Balsera No volia entrar en polémicas, péro m´han nombrat i donaré el meu parer, únicament per que no es pensi el que ha escrit el meu nom que jo m´amago.
    Ës molt fàcil dir tantas mentides al darrera de un anònim. Tot el que és diu, si no tenen prob ...es , millor callar. El Sr.Sanllehí ha sigut un bon alcalde que ha fet tot el que ha pogut. Pot ser que en dotze anys s´hagi equivocat alguna vegada com tot ser humá, péro no hi ha dret que se li tracti com un délincuent. El poble i la marina van notar un cambi imprésionant desde que ell va arribar à l´alcaldía.
    Si us plau, si algú vol discutir qué es el millor per el poble, poseu el vostre nom i jo amb molt de gust discutirem el que sigui. No ens amaguem de rés. Tenim el millor candidat possible i un grup amb molta il.lusió i ganas per trevallar pel poble. Crec que aquesta voluntat s´ha de valorar i en contes de criticar sería bó sentir de tan en tan alguna proposta per el futur del poble i no crítique sobre el passat. Solament demano una cosa més ...respecte.

    ResponElimina
  17. Mireu l'article d'avui del Diari de Girona! No té desperdici! Aquesta és la gestió immaculada de l'exalcalde, sí senyor! A veure què en pensa el Sr. Gallego?! AL Facebook ahir el continuava defensant a muerte! Avui també? I quan la fiscalia tira "p'alante" també el defensará?
    Ah! I a l'Ernest també el defensa? Ah, no! Que ja no es del partit! Ostres, no me'n recordava!

    ResponElimina
  18. Crec que seria bo que des de l'ajuntament preparessiu una memoria explicant la situacio del municipi abans i despres del canvi de govern, incloent els famosos contractes de la prevaricacio, per que la gent pugui veure que s'ha fet i que no s'ha fet en aquet temps en contrast amb 12 anys de sanllehi.
    Ells aniran fent declaracions com les del sr estarriol a la prema dient que en 3 anys no s'ha fet res i que els empresaris d'empuriabrava necessiten seguretat, quan la realitat es que els empresaris (alguns d'ells ex-ciu)han hagut de muntar un nou partit politic farts de 12 anys d'un alcalde que no ha fet res per ells i que ha deixat empuriabrava en un estat d'abandonament total. No es licit exigir-vos que solucioneu en 3 anys tots els problemes que ells no han arreclat en 12 de govern i amb bonança economica.
    No afluixeu i el poble us renovara la seva confiança a les properes eleccions.

    ResponElimina
  19. Apreciat senyor gallego:
    aqui ningu ha dit cap mentida del sr sanllehi. Aqui estem comentant que un JUTGE arran d'una demanda ha vist indicis de PREVARICACIO i ho ha posat en mans de la FISCALIA per que investigui i recopili les proves necessaries.No voldra que ningu ens creguem que tot aixo es un muntatge del poder judicial en contra del pobre sr sanllehi. Les proves que voste reclama ja les esta recopilant fiscalia i quan acabin IMPUTARAN al sr sanllehi. Es que es pensa que el jutge i el fiscal no saben el que es fan i estan investigant per passar la estona ? Es pensa que si el fiscal no ho veies 100% clar es posaria a pendre declaracions als empleats de l'ajuntament ? No hi ha pitjor cec que el que no vol veure sr gallego, a mi em faria VERGONYA presentar un candidat que acabara condemnat per PREVARICACIO. A Ciu haurien de demanar l'opinio de un advocat a veure si s'els hi cau la bena dels ulls. Lamentablement estic segur que quan l'imputim el sanllehi tampoc dimitira i quan el condemnin apelara, aixi anira guanyant anys i es podra mantenir a la poltrona un temps mes.
    M'en alegro que estiguin vostes tan ilusionats amb el seu candidat, mes tenint en compte que tot el poble en va ple de els problemes interns que tenen i que algun regidor de ciu ja s'ha anat a oferir a d'altres partits..
    tambe es mentida aixo sr gallego ? parli amb els socialistes i despres em contesta si vol.

    ResponElimina
  20. Jose Manuel Gallego Balsera. Vull demanar gràcies a tota aquesta gent que em demana la meva opinió. Ho fare humildement, desde el punt de vista de una persona que ha viscut i trevallat al poble desde fa 35 anys i ha vist passar de tot tipus de persones per la seva vida.
    S´está incidint massa pel meu parer en la prévaricació del Sr. Sanllehí.La paraula és molt lletja péro si entrem a valorar la situació és que si l´única cosa dolenta que ha fet l´anterior alcalde ha sigut aquesta, jo el felicito per la bona feina realitzada. Els fets tan "greus" que li acusan van ser cambiar l´estatus de vint trevalladors. Passarlos de contracte a fixos, quand la situació era de bonança i feian falta. Hem de recordar el benefici per aquesta familias del poble, que imagino seran votants de tots colors, perque ningú els hi va fer un test per saver à qui votavan.
    Crec que jo puc opinar del que sigui péro no soc ningú per defensar la gent. La meva opinió de Ernest Pujol (company meu de partit) es que personalment trovo que es una bona persona, íntegre, trevallador. El que hagi fet ho valorará un jutge si fa falta, ell va defensar el que pensava que eran els seus drets i no sé res més.
    Si algú li preocupa més les meves opinions el meu teléfon és 607144724, amb molt de gust podem valorar els diferents problemes que ens trovem al dia a dia del poble.
    Salut à tothom

    ResponElimina
  21. Ja que no es tan greu fer contractes a una setmana de les eleccions, com a vei de castello et demano Salvi que em contractis a l'ajuntament que segur que en algun lloc fa falta gent, em conformo amb el mateix sou del ernest + complements. a mes els diners es queden al poble i ningu m ha preguntat a qui voto. segur que a ciu donaran suport al meu contracte, ja que ells ho fan aixi i els hi sembla de conya.

    ResponElimina
  22. Vaig votar a CiU i ara ho faré per en Salvi. Ha demostrat ser una persona honrada, dialogant i gens prepotent. El que està passant a CiU és vergonyós. Els cinc o sis actuals regidors no es volen desenganxar de la cadira de la sala de plens ni amb disolvent. No ho veuen que cal una renovació a fons de persones ! No n'hi ha prou encara ! I a més no hi ha democracia interna. Candidats ? Per exemple hi ha dues noies ben preparades que podrien encapçalar la llista de Ciu a les municipals. Per més referencies una és de CDC i l'altra és d'Unio. I no s'hauria de pactar, si o sí ,amb el PSc," por los servicios prestados".

    ResponElimina
  23. M'agradaria saber quina web és, si us plau, la que es menciona el dia 9 amb el comentari " Esta corrent pel poble una candidatura alternativa amb un programa nou i fins i tot una pagina web...."
    Moltes gràcies i ... Canya al mono !

    ResponElimina
  24. es comenta al bar que a Ciu no han permes celebrar eleccions primaries, tenim sanllehi per estona. quin partit tan democratic que no permet als seus militants escollir al candidat ¡¡
    em sembla que hi haura mes d'un militant de CIU que votara ERC....
    aquet es el GOVERN DELS MILLORS ?

    ResponElimina
  25. No voldria donar massa importància a l’opinió d’un senyor que apareix anomenat en aquests comentaris i que ell mateix (pressumptament) ha respost i s’ha posicionat respecte tot allò que li demanaven. Sí que voldria respondre a una pregunta que ha deixat anar en la seva darrera intervención: “és això tot el que ha fet malamente el Sr. Sanellhí”? Doncs no, no és això només el que ha fet el Sr. Sanllehí en aquest Ajuntament sinó moltes altres coses que no tinc inconvenient de recordar:

    -El gran Mestre del transfuguisme a escala mundial. Molt poc després de ser investit Alcalde (per màxim rebot i contra tot pronòstic) va fer-se valdre del transfuguisme de Mireia Teixidor, Joan Serra… per fer fora al Sr. Ferreiro, aquell polític nouvingut que va col·locar-lo a la poltrona.
    Les seves tècniques de transfuguisme van anar més enllà quan el POUM li trontollava amb una regidora i va “conquistar” a l’Elena Iglesias perquè abandonés ERC. Amb tot això puc exigir que mai més el Sr. Sanllehí es foti a la boca cap argument de “transfuguisme” perquè ell és sense cap dubte el Mestre.

    -Dietes. Un cop va sortir a la premsa (Los Sitios) les extraordinàries dietes que el flamante exalcalde feia mensualment. Menjars a tutiplén (de marisc inclòs) i fins i tot apareixia a CÀRREC DEL POBLE consumicions del minibar i de la taquilla de l’hotel, quan anava de viatge. Per l’ajuntament diuen que la seva senyora (que sembla ser és qui porta els comptes de la casa i els pantalos potser també) portava de cul al tresorer, perquè apareixia com un rellotge per cobrar.

    -I d’en Melinu? Va fer enfurir un pobre veí de Castelló per un paller pel qual li donaven dos duros i que després va demonstrar-se que el pobre home tenia tota la raó del món quan demanava el que li corresponia pel seu paller expropiat! Allò sí que van ser Collons! Els d’en Melinu, clar.

    -La creació de Castelló 2000. Aiiii! Això sí que va ser una gran creació. No us ho perdeu. Una empresa municipal que el seu pressupost està format per l’aportació pública de l’ajuntament i quan les brigadas fan alguna feina per l’ajuntament, aquests facturen a part. O sigui és com aquell jefe que li paga el sou a un seu treballador i a sobre li paga la xapussa que li fa a casa. Ver para creer.

    -Deixar les arques buides. El molt illustrissim alcalde va deixar tres milions i picu d’euros en forma de deute. Casi ná! VA deixar més buida la caixa forta que la nevera d’una anoréxica.

    -Va fer crèixer el personal de la casa fins a situar-lo per sobre del 50% del pressupost municipal, és a dir més de la meitat del pressupost de l’ajuntament va per a pagar sous. Gràcies per aquesta càrrega.

    -Va fer crèixer l’endeutament del poble fins a màxims impensables. Un dels més alts de tot Espanya. Brillant!

    -Va permetre facturacions de mòbil per connexions d’internet als seus regidors. Fins a 800 euros en una sola mensualitat.

    -Va dotar a la Corporació municipal de mòbils de darrera generación i portàtils de milers d’euros a tots els membres polítics de l’ajuntament.

    -Va adjudicar molts milers d’euros a l’empresa d’un altre regidor del gobern tot el catering dels darrers anys, sense donar gaire oportunitat a ningú més. VA crear així la regidoria del catering.

    -Convenis de Pla General. A tutiplén. Requalificacions a manta i cases per parar un tren, cosa que finalmente no va arribar a port.

    Continuem?

    ResponElimina
  26. El més segur es que no us importi gens ni mica el que ha passat amb l'atermanament d'Empuriabrava i algú fins hi tot encara n'estarà content.Tant és qui sigui el cap de llista d'uns o d'altres perqué a partir d'ara ja no hi hauràn més discusions per si aquest o l'altre alcalde ha enxufat a aquell o aquest col-lega per treballar a l'ajuntament,no caldrà ,perque amb un agutzil i un secretari ja en tindrém prou per el funcionament d'aquest,el nostre ajuntament.
    I mentre aixó no us arribi a vosaltres ,continueu amb les discusions i les rencunies que caracteritzen als subdits de la Comptal Vila de Castelló d'Empuries.
    Apa salut

    ResponElimina
  27. CONTINUA, CONTINUA, CONTINUA!!!

    ResponElimina
  28. Tan de rollo per res...
    El meu marit fa mes d'un any que esté apuntat a l'ajuntament per poder treballar, avans que ell han entrat d'altres que no són de Castelló!!
    Ja fa dos mesos que no podem pagar l'hipoteca, qui ens ajudará quan ens fagin fora en Sanllehí, o el Salvi.... cap dels dos! aquesta és la realitat.
    La meva...

    ResponElimina
  29. M’agradaria fer algunes consideracions sobre algun comentari publicat en aquesta darrera entrada del bloc.

    Del tema del POUM potser seria bo parlar-ne un dia amb calma amb un ampli escrit, però mentrestant puc fer alguna observació.

    A la proposta del Pla General d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de la legislatura 2003-2007, el govern de CiU i el PSC van establir mes d’una trentena de convenis amb particulars i empreses propietàries de determinats terrenys afectats pel pla general. Lògicament aquests propietaris es beneficiaven d’una requalificació molt interessant, ja que en molts dels casos es passava de tenir sòl agrícola a tenir sòl urbanitzable, amb el conseqüent benefici econòmic que això representa. Fins aquí, això és lícit, tot i que a la legislació vigent seria impossible redactar un POUM amb aquest tipus de convenis. El Sr. Sanllehí i el Sr. Rodà sabien perfectament que no aprovar el POUM abans de les eleccions i portar-lo a la campanya electoral com a punt mes important dels diferents programes dels diferents partits politics els reportaria un benefici electoral molt important ja que (també com és lògic) hi havien moltes famílies castellonines potencialment beneficiades per aquests canvis de qualificació urbanística. Determinar si aquests terrenys estaven quantificats en milions de pessetes o milions d’euros ja no em correspon en a mi, ja que desconec el valor d’aquestes terres. Sí que és cert, que amb la situació econòmica actual i la greu crisis que ha afectat al món de la construcció els preus que es plantejaven els anys 2006-2007 ben segur que ara serien molt diferents .

    Pel que fa a la requalificació d’uns terrenys dels familiars d’una regidora de l’anterior govern, puc dir que és cert, de la mateixa manera que dic que hi havien moltes altres persones del municipi implicades lícitament en el POUM. De fet Castelló d’Empúries no deixa de ser un municipi encara petit per aquestes qüestions, i no és estrany que tots puguem tenir algun tipus d’afectació, tot i que vull manifestar que aquest NO és el meu cas.

    Vull reconèixer que modificar la proposta del POUM de l’anterior legislatura no ha estat una feina senzilla. Moltes famílies s’havien creat unes expectatives econòmiques que ara no s’han pogut efectuar, almenys de moment, i això segurament ha estat com un caramel que s’ha tret de la boca de molts castellonins. També és cert que l’actual conjuntura econòmica no sé si hagués possibilitat realment, almenys de moment, el desenvolupament dels diferents polígons .

    També m’agradaria dir que aviat es farà l’aprovació provisional d’aquest POUM, i s’enviarà a la Comissió de Urbanisme de Girona per a la seva aprovació definitiva. Quan s’hagi fet aquesta aprovació definitiva hi haurà via lliure per tirar endavant un creixement del municipi que espero sigui sostenible. Evidentment en la redacció d’un POUM sempre hi ha persones que en surten beneficiades urbanísticament i altres que veuen que les seves expectatives no es compleixen. És llei de vida .

    Per acabar demanaria, si us plau, no esmentar el nom de persones que no tinguin res a veure amb el que es tracta en el bloc, més que res per evitar mals entesos innecessaris i perquè ningú pugui sentir–se al•ludit o ofès per algun comentari fora de context.

    ResponElimina
  30. Jose´M. Gallego Balsera:Escric aquest comentari, encara en estat de xoc. Encara no he despertat del mal son d´ahir. En el punt de mira de totes les meves crítiques está Salvi Güell i el seu govern nefast. Personalment no tinc rès en contra, péro si amb la feina tan mal gestionada que ha fet. Un régidor d´aquest govern ja m´ha atacat personalment comparant la meva intel.ligencia amb la meva estatura. Un mal gust i una poca educació d´una persona que mai he dit ni una paraula fora de lloc d´ell. Enfí cadascú es retracta i retracta els tics pocs democràtics que porta en el seu ADN de partit. Salvi, tu ets company de coalició d´aquest senyor, en castellá hi un refrá que diu " con quien te vi te comparé". T ´enviaré personalment aquest missatge per que valoris al personal que tens al teu costat.
    Soc molt crític amb la actuació que ha tingut aquest ajuntament devant de la problemàtica amb la concessionaria. D´un principi és va col.locar al costat de la concessionaria, un mes desprès d´arrivar al govern van "despertar " una llei que feia vint anys que estava "dormida". Espero que tot sigui una casualitat. Devant meu en el Centre Civic, un regidor va dir que l´Ajuntament inclùs podría cobrar las taxas dels amarradors. La senyora Angelina al seu costat i devant amb la boca oberta un notari conegut i jo que no creiem el que estavam sentin. Al meu perfil de Facebooc he penjat dos fotos de un triptic que va treure l´Ajuntament donant suport a la concessionaria. En un principi amb l´escut de Castelló i quan van veure la reacció de la gent van fer un altre sense escut ¿casualitat?.
    Aquest és el gran tema que tenim al poble. La ruïna per molta gent, empressas que tencaran, inmobles que perderan el seu valor, Empuriabrava al pitjor moment de la seva història. Aquesta será L´Empuriabrava que és recordará desprès del nefast govern que hem patit els darrers anys. Desprès que siguin perdent el temps amb xorrades de contractes i històries perdudes. Senyor Salvi tú i el teu govern hauras de demanar perdó, al menys per no saver defendre al poble. Encara ahir a la tele estava sentin mentides de part de l´alcalde diguen que aquesta llei feia 6 anys que se estaba aplicant "MENTIDA". El Juny de 2.007 vaig entregar dos casas al canal amb terrasses a 2 m. i els tècnics d´urbanisme van donar la seva aprovació. Dos mesos més tard em van comunicar els mateixos tècnics que ja no era possible i que tenia de guardar els 6 m. ¿Casualitat? !!!! Ja está bé de mentir al poble !!!

    ResponElimina
  31. Visc a Empuriabrava i la meva finca esta afectada per l'atermerament, estic preocupat per com acabará el proces i per aixo vull un alcalde que trebali per el municicpi de forma honrada i honesta. No em sembla que un senyor investigat per prevaricacio sigui la persona mes adequada per estar al capdavant de l'ajuntament. La dona del Cesar no nomes te que ser honrada, també ho ha de semblar, es que ningú li pensa demanar la dimissió al sr sanlehi o que al menys no es presenti per cap cárrec public fins que s'aclareixi el seu proces judicial? on han quedat els valors i la decencia, es que no ens mereixem res millor?

    ResponElimina
  32. Els ultims comentaris en defensa del Sr sanllehi fan honor al titol d'aquest article PILOTES FORA, una cosa es l'atermerament i altres problemes del municipi dels quals podem anar tractant en altres articles si el Sr Salvi Guell ho creu adient. Pero en aquest article estem tractant la PREVARICACIO i el que hi hagi altres problemes al municipi no es excusa per obviar el que un senyor que es presenta a les eleccions amb tota seguretat acabara inhabilitat i condemnat durant la propera legislatura.
    Una regidora de CIU deia ahir en privat que el sanllehi te clar que no acabara la propera legislatura perque li caura la condemna i per aixo no deixara la seva feina actual a Girona en cas de ser alcalde, ens podeu explicar com proposeu a un senyor per alcalde que treballa a jornada complerta a Girona? 8 hores de feina + 1 anar +1 tornar + 8 dormir + 2 per dinar i sopar, no veig que li quedin masses hores al dia, la propera legislatura sera prou complicada per a sobre tenir un alcalde ausent, quantes hores al dia hi dedicaria a ser alcalde? jo al menys no penso votar a cap candidat que no s'hi dediqui per complert. Voldria que en Salvi ens digues quantes hores caps de setmana inclosos treballa per el municipi, mes que res per poder comparar.

    ResponElimina
  33. A mi el que més greu em sap és l'agresivitat i la violència que utilitzen els defensors d'en Sanllehí i companyia. És monstruós veure com alguns d'aquests personatges matarien per tal que la política sempre fos del color que ells volen... Buff! És molt lamentable veure en moltes ocasions que existeix un clima bèlic propi d'una avantsala d'una guerra civil.
    No puc entendre com la política perd la condició d'eina per construir i esdevé una arma per destruir. Senyores i senyors prego una muca de serenor i dignitat per entendre que som veins i que plegats nomes hem de posarnos d'acord per construirnos un futur.
    Si el sr. Sanllehi no ha fet les coses ben fetes, caldria que es penses dues vegades si val la pena continuar en la politica.
    Anims a tots!

    ResponElimina
  34. Les persones empuriabravenques de tota la vida saben de SOBRES que a Empuriabrava hi hauria d'haver un passadis per tots els canals perque tothom hi pogues passegar. La Policia sap de sobres que si un senyor esta sentat en un jardi a la paret del canal ningu li pot dir res .
    ARA BE si tots ens hem passat PEL FORRO la llei de Costes de 26/07/1988, el Decret 17/2005 de 18/02/2005 ( I EL SENYOR sanllehi ho sabia de sobres que DES DE NOVEMBRE 2001 , la Generalitat avui presidida pel Senyor Mas , partit de l'ex-calde ( entre d'altres) volia redactar-lo, i la llei 26/04/1969 de PORTS, doncs com diuen el castellans QUE NOS QUITEN LO BAILADO.

    Per desgracia la llei sempre s'acaba aplicant i ara toca creure. Per cert per que aquestS que tan bramen no van dir amb l'atermanament del Sectot Salins l'any 2002 o es que algu recorda que hi hagues polemica. l'Alcalde era Sanllehi .

    PROU MENTIDES que si l'estat expropia 6 metres sense imdemnitzacio i que es tiraran propietats a terra.

    ResponElimina
  35. Perdoneu,estic una mica confós. Aquest és el blog d'en Salvi Güell o en blog Anti Xavi Sanllehí ?

    En aquest blog mai havien hagut tants comentaris com en aquesta tema "pilotes fora". Ara portem més de 34 comentaris.

    Que consti que no soc convergent pero,
    si us plau, respecteu la inocencia d'una persona que no ha estat ni tan sols imputada.
    Utilitzem les energies per solucionar temes més importants que ens afecten a tots independentment del nostre color polític:

    - Millorar la situació ecónomica del nostre municipi
    - LLuitar contra l'Aternament
    - Parar la constant degradació d'Empuriabrava
    - Millorar la gestió ecónomica de l'ajuntament en época de crisis
    - etc ...

    Si us plau, siguem constructius.

    ResponElimina
  36. Els defensors del sanllehi son tan radicals perque estan defensant el seu mitja de vida, si es queden sense la poltrona no tornaran a guanyar mes de 1000 euros al mes en la seva vida, començant per el mateix sanllehi que l'unica carrera professional que te es la de enchufat politic i si se li acaba aixo es queda sense res. Mireu quants regidors de CIU hi ha que tinguessin una carrera professional abans de ser regidors....
    Demanen respecte i proves, pero al facebook no paren de desqualificar al Salvi culpant-lo de tots els mals de la humanitat i sense aportar cap prova que no siguin suposicions o especulacions.

    ResponElimina
  37. El hombre superior se acusa a sí mismo; el hombre inferior acusa a los demás.

    Recordad: Cuando señalais a alguien los otros tres dedos os señalan a vosotros.

    Buscar soluciones a los problemas que tenemos en nuestro querido Castellò, que de lo demas, y parece lo mas importante para vosotros, ya se encargara la justicia si procede.

    y tal y como dice el comentario anterior, Seamos constructivos

    ResponElimina
  38. http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/12/31/fiscal-cita-lexalcalde-treballadors-prevaricacio-millores-laborals/455479.html

    aqui diu ben clar que el sanllehi ha declarat com a IMPUTAT

    ResponElimina
  39. HA ESTAT UNA LEGISLATURA COMPLICADA PERQUE NO GOVERNA QUI TOTHOM ES PENSAVA QUE GOVERNARIA. EM RECORDA LA LEGISLATURA 95-99 ELS CONVERGENTS ATACANT PER TERRA , MAR I AIRE AL SENYOR SANLLEHI (ERC). ANIM SALVI QUE SAPS COM VA ACABAR LA PEL.LICULA... UPM 6 CIU 3

    ResponElimina
  40. "Recordad: Cuando señalais a alguien los otros tres dedos os señalan a vosotros."

    I què passa amb l'altre dit? A qui assenyala?

    ResponElimina
  41. L'argumentari que utilitzen els defensors del sanllehi es el mateix que fa servir el PP quan es parla d'augmentar l'autonomia de Catalunya "estos no son los problemas reales de los ciudadanos", els problemes reals son els que a nosaltres ens preocupen i en vista de la quantitat de visites del blog i el numero de comentaris esta ben clar que hi ha una preocupació important al poble per aquest problema. El que acusa al sanllehi es el fiscal, aneu a dir-li a ell aixo de que es un Hombre Inferior, que segur que estara content. No crec que Confucio penses en el sanllehi quan va dir aquesta frase....

    ResponElimina
  42. Avui el Artur mas ha contestat a la oposició que no li facin retrets per coses pendents de solucionar tenint en compte que ell porta 2 setmanes de mandat i la oposicio no les va poder arreclar en 7 anys de tripartit.

    Trobo coherent aquesta resposta del Artur Mas, els hi semblará igual de coherent a CIU de Castello? per que sanllehi no para de retreure al Salvi tot el que queda per fer i sembla que no recordi que ell no ho van fer en 12 anys.

    ResponElimina
  43. Perdonar pero Yo NO defiendo a Sanllehi, tan solo me referia a los que acusan desde el anonimato, el fiscal hace su trabajo y como bien dije, si procede lo juzgara y si hizo algo, que lo pague, pero y volviendo a tirar de refranes, el que este libre de pecado que tire la primera piedra.
    En cuanto a las visitas y comentarios despectivos es simplemente por que desde este blog parece que ya habeis iniciado la campaña de elecciones y si esta se basa tan solo en desprestigiar, vamos mal. Otra cosa, no se a vosotros, pero por la marina mas que oirse y preocuparse por ese tema, le preocupa mas lo de la ley de costas, ¡¡¡eso si es un problema!!!, y si seguis preguntando a los afectados vereis el descontento que hay con los actuales mandatarios de nuestro Ayuntamiento.

    ResponElimina
  44. Yo estoy libre de pecado, en mi vida me han imputado por ningún delito. Donde hay que tirar la piedra? Es magnífico que tener a un candidato a la alcaldia imputado no sea nada preocupante, como en CIU Roses están igual con Páramo no debe ser tan grave esto de prevaricar, prevariquemos todos que aquí no pasa nada, barra libre¡¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  45. Pues si tu estas libre de pecado,felicidades!!!, en cuanto a donde hay que tirar la piedra, tu ya la tiraste, aunque, como no, escondiendo la mano, por eso te escondes bajo un anonimo.

    ResponElimina
  46. Aquesta es la nova estrategia del sanllehi, posar una cortina de fum amb el tema de l'atermerament i argumentar que el que ens preocupa es la llei de costes, es clar que ens preocupa la llei de costes, i l'atur i la crisi economica, i aixo no significa que no poguem estar preocupats per la possibilitat de tenir un candidat a l'alcaldia imputat per prevaricacio. Podem tenir moltes preocupacions al mateix temps i totes son importants, prou d'utilitzar l'atermerament per interessos politics. si de veritat a CIU estan tan preocupats per l'atermerament podrien signar un pacte amb la resta de partits per deixar fora de la campanya electoral aquest tema i anar tots a lluitar a madrid amb una sola veu guanyi qui guanyi les eleccions, o els pactes nomes els interessen quan no volen soroll com el que ha proposat en Santi vila a Figueres?

    ResponElimina
  47. Pilotes fora! Que vil dir Sr. Güell, que ara els castellonins hem d'ensenyar els organs reproductius???

    ResponElimina