dimarts, 25 de gener del 2011

Oportunisme i electoralisme


Aquest nou article podria molt ben ser la segona part del "pilotes fora" però, en aquesta ocasió, amb una altra temàtica de rere fons: els atermenaments! Divendres vaig quedar-me de pedra quan vaig veure les declaracions de Xavier Sanllehí a Empordà Televisió. Primer de tot vaig quedar sorprès pel temps que li van concedir, més de 13 minuts. Va ser una actuació totalment electoralista, repetint arguments i menyspreant les diferents iniciatives que s’han pres des de totes bandes pel que fa a aquest tema, a més barrejant problemàtiques totalment diferents per a confondre la gent.

Davant la reiteració del Sr. Sallehí en dir que l'actual equip de govern es va posicionar amb l'empresa concessionària dels canals en comptes de fer-ho amb els veïns, he de dir que seria bo que consultés l’hemeroteca que tant li agrada esmentar. Concretament el 4 d’abril de 2007, poc abans de les eleccions municipals, El Punt publicava un article prou interessant: "L'Ajuntament entrarà en la gestió dels canals d'Empuriabrava", i sabeu amb qui? Doncs amb la mateixa empresa concessionària, creant una empresa mixta.

Trobo molt agosarat que el representant de CiU insinuï que amb el canvi de legislatura s’hagi iniciat tot l’enrenou dels atermenaments, com si a l'actual govern municipal li interessés algun mal pels seus propis veïns. Això és una pseudo-acusació molt greu que caldria que algun dia rectifiqués.

D’altra banda celebro que el Sr. Sanllehí s’ompli la boca de noms com el de Josep Antoni Duran i Lleida, Pere Macias i Montserrat Surroca. Està bé que treballi a nivell polític per desencallar el tema al Congrés i també denota que aquests polítics (de renom) el tenen en consideració, o més aviat tenen en consideració al municipi de Castelló d’Empúries, greument afectat per la resolució sobre l’atermenament.

Més enllà del que digui o deixi de dir el Sr. Sanllehí, puc dir que l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, el seu Alcalde i tot el govern municipal treballem intensament perquè l'atermenament sobre els canals d'Empuriabrava no es produeixi, així com per garantir al màxim els interessos de tots i cadascuns dels veïns de la marina residencial. Per ara, la Ministra de Medi Ambient i Medi Rural i Marí està al cas de les nostres reivindicacions i properament seran tingudes en consideració per encàrrec propi d'aquest Alcalde.

Espero que les iniciatives per TOTS engegades donin el seu fruit, i que ningú s’apropiï d’un possible èxit. Si més no jo o el meu equip de govern no ho farem. És una qüestió massa important com per fer-ne demagògia. Si els resultats de tot plegats són positius, serà una victòria de tothom: associacions de propietaris, govern, partits polítics...



57 comentaris:

  1. Al bar es comentava ahir que a l'ultima reunió de CIU el Sanllehi va dir que han decidit polititzar l'atermerament dels canals per tractar de treure'n redits electorals. Están intentant posar en marxa una campanya de desprestigi cap a l'actual alcaldia i presentar-se ells com els salvadors d'Empuriabrava insinuant que l'atermerament es culpa del Salvi i que si governessin ells no hauria passat.
    Es lamentable que una formació política del nostre municipi tracti d'aprofitar-se'n d'un problema tan greu per fer-lo servir com un arma contra l'actual govern.
    Está molt be que eld diputats de CIU facin el que puguin a Madrid, qualsevol ajuda ha de ser benvinguda, al PP també han dit que si guanyen a les generals canviarán la situació d'Empuriabrava, el que no es pot permetre es que cap partit vulgui capitalitzar la lluita per Empuriabrava com una cosa exclusiva d'ells, si de veritat volen lluitar tant per Empuriabrava podrien fer un front comú amb l'actual govern i fer una acció coordinada entre tots els partits del municipi. Per el be del poble us demano a tots que l'atermerament quedi fora de la campanya electoral.

    ResponElimina
  2. Jo l'únic que lamento és que Castelló d'Empúries tingui una classe política d'un perfil tant i tant baix. Només els polítics més maquiabèl·lics, com el Sr. Sanllehí, tenen el mal gust d'utilitzar un tema tant delicat per obtenir rèdit electoral. Però no sorpren gens en absolut venint de qui ve.
    Ara vol fer oposició en Xavier Sanllehí? On ha estat aquests darrers quatre anys? Quina oposició ha fet durant tot aquest temps? O sigui, en quatre anys no se li ha vist el pèl en cap acte públic, cap inauguració, passejant pel carrer, en cap bar... i ara juga a fer oposició? Doncs només li diré que si ara vol fer oposició, millor que es busqui un altre argument perquè el dels atermenaments no val. Visc a Empuriabrava i puc dir que per aquí ja fa temps que li vam veure el plumero. Poc s'hi acosta per aquí aquest senyor, només el veiem quan hi ha algun tipus de merder.
    Que no pretrengui ser el Salvador de res perquè, al menys jo, no el vull ni veure!!

    ResponElimina
  3. QUIZÁS ESTARÍA BIEN QUE ALGUIEN ANALIZARA CON DETALLE LOS SUELDOS QUE UN BUEN DÍA ESTE TAL SAHNLLEY DIO A SUS EMPLEADOS. EN UNA OCASION TUVE LA OPORTUNIDAD DE LEER UN ANÓNIMO DONDE SE LEÍAN LOS SUELDOS DE DETERMINADOS FUNCIONARIOS DE GIRABAN POR SU ÓRBITA, POR CIERTO, CON UNOS APODOS MUY ORIGINALES. SE DECÍA QUE UNO QUE ESTABA LICENCIADO EN LAMPISTERÍA (¿ESO EXISTE?) COBRABA ALGO ASÍ COMO UNOS CINCO MIL EUROS MENSUALES. SI ESO FUERA O FUESE CIERTO, NO SERÍA MOTIVA DE CESE? CÓMO ALGUIEN PUEDE COBRAR SEMEJANTES CANTIDADES ECONÓMICAS A CARGO DE LAS ARCAS DE UN MUNICIPIO QUE APENAS SUPERA LOS DIEZ MIL HABITANTES. PORQUE SI SÓLO FUERA EL SUELDO DE ESTE SEÑOR... PERO RECUERDO QUE APARECÍAN OTROS TANTOS CON CANTIDADES QUE PROVOCABAN MUCHO DOLOR. ENTIENDO CÓMO ES POSIBLE ENTONCES QUE EL PRESUPUESTO DEL AYUNTAMIENTO ALCANZASE EL 50% EN NÓMINAS COMO ALGUIEN DECÍA POR AQUÍ.

    ResponElimina
  4. Jose M. Gallego:
    Primer volia fer un comentari sobre l´anónim del bar. És absolutament fals que el Sr. Sanllehí vulgui treure rédit politic sobre el problema dels atermenaments i mai ha donat instruccions per tal fí.
    Pel comentari del Sr. Alcalde solament puc dir que n´estic dácord en la voluntat que hem de demostrar tots els ciudatans del poble de sortir junts d´aquest problema que tenim à sobre. Sobre tot utilitzant els nostres politics de CiU de Madrid, que ens han demostrat una gran voluntat d´ajudar en tot el que han pogut, així també com el Sr. Canet de ERC que ha demostrat el seu interes per Empuriabrava. Fa falta sumar.
    Sera inevitable que surti en algú moment de la campanya el tema dels atermenaments péro no és la intenció dels mil.litants de CiU de fer-ho. Per aixó estem trevallant les propostes pel futur. Aixó és el que ens preocupa.
    Superat el estat de xoc que hem passat per aquest tema, espero que d´ara endevant tots trevallarem junts per que tot aquest enrenou acabi i deixem de costat descalificacions i faltas de respecte i podrem tenir una campanya lo més neta possible.

    ResponElimina
  5. Senyor Gallego, estic d'acord amb vosté que hem de deixar de costat les desqualificacions a les persones i tenir una campanya neta, sent conseqüent amb les seves paraules hauria de replantejar-se si es adeqüat fer els comentaris i les acusacions que fa al Facebook en contra de l'actual govern.
    Que el Sr. Sanllehí vulgui polititzar l'atermerament ja no es discutible, la prova la tenim a la seva intervenció a Empordá TV, que cadascú interpreti el que li sembli, jo ho tinc molt clar. Si a vosté li han donat instruccions o no, no ho puc discutir per que no ho se, pero hi ha persones que son companys seus de partit que si van sentir al Sr.Sanllehi dir que aquesta es la estrategia que adoptará CIU. Recordi Sr. Gallego que hi ha moltes persones a dins del seu propi partit que no combreguen amb el Sr. Sanllehi, i el fet que no els deixin expressar-se per por a represalies no impedeix que puguin comentar al bar el que pensen. Castelló es un poble i tot se sap, no cal anar a les reunions del partit per saber per exemple que en els ultims 6 mesos s'ha intentat 3 vegades presentar candidatures alternatives al Sanllehi per CIU, candidatures que han estat proposades des del Maurici Centre i després sofocades per la mateixa persona que les havia impulsat. Jo per la meva part em sumo a tots els que pensen que l'atermerament ha de quedar fora de la campanya.

    ResponElimina
  6. Fa riure que amb els 7.880 kms de costa que te Espanya el govern de Madrid hagi tirat endavant la llei de Costes perquè es volen quedar els 2,5 kms que té Empuriabrava. De veritat creuen que els pamflets sobre Empuriabrava varen arribar al Ministerio de Madrid? Això sí que és còmic!. des de Madrid han esperat 40 anys a que a Castelló d’Empúries hi hagi el grup d’ERC al govern per tirar endavant la llei de Costes i l’atermenament.
    Segons Sanllehí això no és casual! fixeu-vos si en son d’importants!. A Madrid han aprofitat la conjuntura d’aquest equip de govern per fer-nos empipar a tots. Deixeu-me riure!
    El govern d’un poble està format per regidors que estan a la direcció i d’altres que estan a la oposició. Els regidors de la oposició tenen com a tasca que tot allò que es faci des del govern, sigui ben fet i votar Si, si és convenient pel poble, i votar no, si creuen sincerament que lo que es proposa no és bo pel poble.
    Per tant , uns i altres tenen la obligació de treballar conjuntament perquè el poble vagi bé.
    Sabem per les seves paraules a TV que en Sanllehí té concertada una visita amb el conseller. Podria fer-nos saber per quan?
    Esperem que aquesta cita no sigui per després de les eleccions municipals perquè tots podem entendre perfectament que els veïns d’Empuriabrava, si mai hi ha una solució als nostres problemes, no podem ni estem disposats a esperar a que vostè i els consellers facin programa electoral.
    Crec que un bon govern és el que aprofita de tots els elements que té i en aquests moments el Sr. Sanllehí , sembla ser i segons diu, té via directe amb el conseller per tractar i solucionar, entre altres, el greu problema de l’atermenament d`Empuriabrava i assabentats de l’anunci de la seva visita al conseller i ja que sembla una visita institucional, els regidors i l’alcalde podrien acompanyar-lo ja que tenen totes les dades necessàries per poder exposar el tema i tenir cura de tots els residents del nostre municipi sense tenir en compte el color o el pedigrí amb una immediatesa que no ens esperàvem.
    Aprofitem que, per fi, un regidor a la oposició comença a treballar en benefici del poble, volem entendre que no ho fa amb caire electoralista i en canvi ho fa per anar, per fi, conjuntament amb el govern cap a la consecució de les coses . Ha costat tres anys i mig arribar a fer això i celebrem que per fi s’hagi aconseguit, tot i que, permeteu-me que posi en dubte que qui ha estat a la oposició votant NO a tot i vetant durant tres anys i mig tot afer que millorava el poble pugui tenir els arguments necessaris per defensar al col•lectiu de veïns d’Empuriabrava
    Suposo que hi haurà qui, com jo, es preguntarà perquè ho fa ARA aquest home... a mi m’és igual si puc aconseguir que l’atermenament d’Empuriabrava no es dugui a terme.
    Esperem que aquesta entrevista al Conseller es faci aviat i agrairem que aquest “enchufe” que, vés per on!, sembla que té actualment, ens ajudi a obtenir els objectius abans de les eleccions municipals... o potser només ha tirat petards abans d’hora?

    ResponElimina
  7. La Generalitat, el conseller, els diputats de CIU i ERC tenen tots els meus respectes, però no ens enganyem, no pinten res en tot aixó. La decissió está en mans del Ministerio de medioambiente i de la ministra Rosa Aguilar, comunista i ecologista andalusa a la que se li enfot el que diguem a Castelló o el que li puguin dir desde la Generalitat. Si el PSOE hagués de pressionar a la Rosa Aguilar per fer alguna cosa ja ho haurien fet i no estariem en aquest punt, la realitat es que en aquests moments la força de la Generalitat o dels diputats de CIU a Madrid es irrellevant. Farien be els responsables del nostre poble en aprofitar que el PP forma part del govern per anar-se treballant a l'Alicia Sanchez Camacho, en previsió d'un proper govern amb majoria absoluta del PP a Madrid. Potser llavors si la pressió ve d'algú del seu propi partit amb un pes important el nou ministre que hi hagi hi posará fil a l'agulla i hi posará sol-lució. Per negociar s'ha de tenir força i en aquests moments les accions que pot fer CIU, tot i que son molt positives per desgrácia no deixen de ser brindis al sol.

    ResponElimina
  8. Siguem realistes i analitzem qui pot defensar millor els interessos d'Empuriabrava al marge del calcul electoral.

    PSOE = Aquesta formació practicament no ha obert boca, primer perque es d'ambit Espanyolista i per ells l'estat es ho mes important i segon perque haurien d'oposar-se a la seva propia ministra de medi ambient. Son ells qui estan aplican la llei sense cap consideració. No es poden atacar a ells mateixos.

    PP = Un altre partit espanyolista que te la idea d'un estat central per sobre qualsevol autonomisme o localisme. La lleis de costes s'ha d'aplicar a tot l'estat sense excuses. Encara que si necessites de CIU al congrés podria canviar d'actitud

    ICV = Aquests son els pitjors si fos per ells tota Empuriabrava aniria a terra ja que es un desastre ecologic, la ministra Rosa Aguilar ve d'aquesta formació.

    ERC = Encara que a Empuriabrava practicament no els vota ningú i per tant no tenen gaire interés electoral, crec que si estan actuant sincerament pels interessos generals del municipi, perque encara que molt poca gent del canal vota, si que generen molta riquesa que s'en benefici tot el municipi. El problema d'ERC es que ha perdut tota la seva capacitat d'influencia, no estan a la generalitat i al congrés només tenen 3 diputats, poc poden fer per convençer a la ministra.

    CIU = Igual que ERC si que estan defensant els interessos d'Empuriabrava i lluiten contra la llei de costes. Son la força mes votada al municipi i tenen una responsabilitat important, i des de fa un mesos si que tenen capacitat d'influencia gracies haver aconseguit la Generalitat. També tenen capacitat de maniobra al congres gracies al seus 10 diputats.

    ResponElimina
  9. I que diu el senyor Rodá de tot aixó? estaria be que el responsable del partit socialista al nostre poble ens expliques perque el seu partit s'esta carregant empuriabrava. No hi te res a dir en Quim Nadal? per que per opinar d'altres temes be que obren la boca aquets dos. Perdoneu no m'enrecordava que en Rodá només está per donar-li al sanllehi els vots que necessiti per governar, es el que te tenir una neboda regidora de CIU, que tot queda a casa.

    ResponElimina
  10. 1. llegiu el Informe AUKEN de la diputada ecologista danesa al Parlament Europeu sobre l'abús urbanístic al litoral dels països del Mediterrani.

    ResponElimina
  11. Esteu parlant d'aquella regidora que cuidava la mainada de l'exalcalde i li vigilava la casa quan se'n anava de vacances? Sí, aquella que li segueix els passos "transfuguístics-sanllehistics". Ho dic perquè es veu que les relacions amb CiU no són gaire cordials i ja s'ha anat a oferir als sociates. Exactament igual que en Sanllehí a l'any 2007. Collons, serà per pretendents, els socialistes estan que es surten!

    Trajectòria transfuguística: ERC --> CiU --> PSC?

    Pot continuar provant, encara té el PP, UDEM (s'acabaran presentant?), GRIM (farien bones migues amb la Teixidor?)... O potser amb en Pere Iglesias que necessita gent per a la seva llista.

    Abran sus apuestas!

    ResponElimina
  12. Perque hi han tants transfugues a Castelló?

    ResponElimina
  13. No us queixeu tant de la famosa regidora de CIU que gasta 800 euros en movil per que podria ser molt pitjor, es rumoreja que a CIU estan preparant una llista electoral amb persones que l'unic merit que tenen es el de fer-li la pilota al sanllehi, no els interessen les persones preparades ni treballadores només volen titelles a les que puguin fer ballar com vulguin.

    ResponElimina
  14. Jo també ho he pogut veure. Avanç surtien molts comentaris entre aquesta regidora i la parenta de l'exalcalde al facebook de l'estil: "nena, records a en aquest" i ara no es diuen gsire res. Era escandalos allo i es escandalos aixo. Pelotismo a toda vela! Deu ser que ara no li han promes la dedicacio exclusiva que li van oferir al 2007. Quins collons! Em penso que seguira fentse un fart de vendre diaris!

    ResponElimina
  15. ALCALDE, QUISIERA QUE TE COMPROMETIERAS A RESPONDER MI COMENTARIO. A QUE ESPERAS PARA ROMPER EL CONTRATO MILLONARIO QUE MANTIENE EL AYUNTSMIENTO CON LA TELEVISION DE ROSAS? YA NO LO DIGO POR EL PARTIDISMO INFORMATIVO Y DESCARADO QUE MANTIENEN CON LOS ANTIGUOSANDATARIOS, QUE TAMBIEN, SINO POR EL DINERAL QUE ESO SUPONE A LAS ARCAS DE NUESTRO MUNICIPIO. RECIENTEMENTE OI QUE MENSUALMENTE DEPOSITAMOS ALGO ASI COMO 5.000 EUROS AL MES. ES ESO CIERTO? SI ES ASI, CREAME QUE YA TARDAN EN ROMPER ESTE CONTRATO QUE TANTO DAÑA LAS PRIORIDADES DE NUESTRO AYUNTAMIENTO.
    PERMITAME QUE LE EXIJA UN PRONUNCIAMIENTO AL RESPECTO, SR. ALCALDE.

    ResponElimina
  16. Et deixes UPM, "PSC" no és pot comptabilitzar

    ResponElimina
  17. Es pensa pronunciar el fiscal algun dia o ho deixem estar? Els dies van pasant i en Sanllehi no ha sortit per la televisio parlant del tema.

    ResponElimina
  18. Diu on ocellet de Girona que les investigacions del cas estan molt avançades, pero no us feu ilusions fins que no hi hagi una condemna en ferm i l'obliguin a plegar no ho farà

    ResponElimina
  19. Es veritat Emporda tv sembla CIU tv no em sembla correcte que siguin tan partidistes en un medi de comunicacio que paguem entre tots. Haurien de ser imparcials amb aquesta manera de fer nomes aconsegueixen perdre credibilitat.

    ResponElimina
  20. Salvi, avui he llegit a l'Empordà (crec) una cosa que no m'ha agradat gens ni mica: que aniràs de bracet amb en Sanllehí a picar portes per al tema dels atermenaments.
    Evidentment que sumar esforços és positiu, però al tanto amb qui sumes! I saps molt bé que en Sanllehí no és de fiar, no cal que t'ho recordi ningú, oi?
    No t'en adones que en Sanllehí pretén alguna cosa? En quatre anys no se t'ha acostat ni per demanar-te l'hora i creus que ara farà una actuació així de manera gratuita i desinteressada? NO em siguis il·lús, Salvi.
    A més, has de tenir en compte que per a la militància i simpatitzants d'ERC d'aquest poble, en Sanllehí com més lluny millor. No ens el promocionis, que segur que et fa el llit.
    Salut!

    ResponElimina
  21. La dependencia del Sr. sanllehi a la poltrona de l'ajuntament era tal que no tenia ni telefon mobil propi. Es a dir, quan va deixar de ser alcalde va haver de comprarse un mobil i pagarse la linea i el consum religiosament.

    ResponElimina
  22. Com a votant d'Esquerra de fa molts anys, Salvi, et demano que si us plau no tornis mai més a pactar amb el PP. Pacta amb qui vulguis menys amb el partit de l'Alejo Vidal Quadres !

    ResponElimina
  23. En Salvi fa el que ha de fer un alcalde com cal que actua per el be del poble per sobre dels interessos partidistes, sumar esforços amb qui faci falta per defensar Empuriabrava.
    Llastima que no poguem pensar que al sanllehi el mouen els mateixos principis i que tinguem tant clar que ara s'ha apuntat al carro per intentar guanyar vots, en 3 anys no s'ha molestat ni en acostar-se un dia per Empuriabrava i preocupar-se per els problemes de la gent.

    ResponElimina
  24. SEÑOR ALCALDE, AUN NO ME HA CONTESTADO EL COMENTARIO PUBLICADO EL DÍA 29 DE ENERO EN RELACIÓN AL DINERAL QUE NOS DEJAMOS TODOS LOS CASTELLONINS EN LA TELELVISIÓN DE ROSAS. ¿NO SABE QUÉ DECIR? ESPERO UNA RESPUESTA, SI ES TAN AMABLE.
    GRACIAS

    ResponElimina
  25. El Sr. Güell, en temes determinats d'alcaldia o que afecten a veïns profundament, llença les pilotes a fora o és fa l'orni, això si! sortir a determinades fotos és el primer!!!

    ResponElimina
  26. He assistit a diversos actes de la Candelera i t'he pogut veure a tots ells Salvi, a qui no he vist es al sanllehi, on es aquest senyor que ara diu que es preocupa tant per el poble pero al que no veiem mai a cap acte?

    ResponElimina
  27. Resposta al senyor que em demana per Televisió de Roses:

    L'Ajuntament de Castelló d'Empúries té una relació comercial amb Televisió de Roses / Empordà TV des de l'any 1995. L'assignació pressupostària a aquesta cadena de televisió d'àmbit comarcal ha variat molt des del seu inici fins als nostres dies. Actualment es destina una partida econòmica de 4.100 euros mensuals. L'actual govern municipal porta treballant des de fa més d'un any per trobar una solució a aquesta despesa i reduir-la significativament, motiu pel qual va engegar un procediment negociat sense publicitat pel contracte de serveis d'informació televisiva de Castelló d'Empúries, per un import màxim de 2.155 euros mensuals. A hores d'ara aquest tràmit es troba en mans del Consell de l'Audiovisual de Catalunya perquè reguli el procediment vistes les al•legacions que va interposar Televisió de Roses / Empordà TV.
    Reconec que la quantitat que es destina a aquesta causa és molt elevada, sobretot atenent els difícils temps que corren. Esperem resoldre aquest tema el més aviat possible per estalviar diners a les arques municipals.

    ResponElimina
  28. Els mateixos que van signar el contracte amb Emporda Tv i que ara estan a l'oposició son els que et reclamen que abarateixis la despesa d'aquesta partida. et compadeixo per tenir que estar fent neteja dels marrons que ha deixat el X.sanllehi durant 12 anys i a sobre tenir que sentir que malgastes els diners.

    ResponElimina
  29. Quina poca vergonya. Aixo es veritat?

    ResponElimina
  30. Hi ha un tema molt preocupant que practicament no s'en parla. El cost del servei d'escombraries s'ha multiplicat per dos, mes de 900.000 euros. Qui acabara pagant? Tots nosaltres a traves dels nostrees impostos.

    ResponElimina
  31. El tema de les escombraries es un altre de tantes pifies de l'ex alcalde sanllehi que va deixar en herencia per que ho arrecli en Salvi.
    Proposo fer una llista de les pitjors pifies del sanllehi i que la gent pugui votar quines li semblen pitjors, com als 40 principals.

    ResponElimina
  32. La culpa es sempre dels d'abans, no?
    Si us plau, que ja porteu 4 anyets a l'ajuntament. Madureu i assumiu les vostres responsabilitats actuals-

    ResponElimina
  33. La culpa no és sempre dels d´abans però malaudarament hi ha moltes pifies heretades de l´antic govern i potser la gent no te memòria però per sort tenim hemeroteques.

    ResponElimina
  34. El que és molt important es que tothom valori als polítics que ens representen abans de votar-lo´s. Castelló d´Empúries necessita gent que s´estimi al poble i que el cuidi i no gent que l´exprimeixi i d´aqui un no res surti correns després d´haver-se plenat bé les butxaques. Els veins d´aquesta comptal vila es mereixen alguna cosa més. El municipi no és un banc o caixa on anar a treure diners sino que és un compromís pels regidors que escollirem i sino volen aquest compromís que no s´hi fiquin.

    ResponElimina
  35. la culpa no es sempre dels d'abans. els que hi han ara també han comés errors. Pero el senyor Sanllehi ha governant durant 12 anys. Si n'hagues governat 4 més amb tots els merders que hi han hagut avui seria un cadaver politic o us penseu que quelcom seria diferent de com son les coses en aquest municipi. N'hi es van decretar decrets de sequera, ni atermanament , ni ampliació del Parc Natural, ni una crisi economica general pel mig. Sempre el vent de cara millor per ell faltaria més. Sempre ens quedara saber que hauria fet amb tot en contra.

    ResponElimina
  36. Ara la dona del sanllehi es torna a canviar de jaqueta i es presentara per CIU, hauriem de tirar d'hemeroteca pero estic segur que entre tots dos deuen tenir el record mundial de canvis de jaqueta. Que un partit accepti aquet tipus de persones que canvien de ideologia cada 4 anys com a candidats no diu molt de l'honradesa e integritat del mateix, lo d'aquest matrimoni sembla patologic,son incapaços d'estar mes de una legislatura al mateix partit, ho sento per ciu pero a l'alt emporda s'estan cobrint de gloria entre prevaricadors,chaqueteros i altres besties.Si aquest es el govern dels millors estem arreclats...

    ResponElimina
  37. M'AGRADA L'ENTREVISTA AL SR. SANLLAHI A LA REVISTA CRAE.

    1. Sanllehi contra tots. Primer falta saber si es podra presentar finalment, Suposant que udem tingui la clau de la governabilitat no s'amaguen que prefereixen pactar amb voste. De fet qui sembla que sera cap de llista ha anat dos vegades amb voste a CIU, i aixo que el 95 un era cap de llista de erc i l'altre al PP. Si no torna amb voste alguna culpa deu tenir i més quan es comenta que compta amb el suport de tota la classe empreserial d'E-brava.
    2 pregunta . l'actual equip de govern tornara a pactar. Es un govern de persones per sobre de les ideologies. Faci memoria. Quan voste acepta ser Alcalde d'ERC amb els vots del GRIM L'ANY 95. Els convergents es feren un tip de parlar del PACTE ANTINATURA. Esta probant la mateixa medicina pero no li agrada. Es amarga, veritat.

    ultima pregunta. Ara vol reduir despeses ??? I per que feia aquell monument dels 40 anys a E-BRAVA. I aquell edifici a l'entrada d'Empuriabrava tan poc util. I en quan a la promocio turistica. Que fa la seva antiga secretaria i l'antiga cap de turisme I el seu exsecretari. Persones de la seva total confiança i d'indubtable prosessionalitat? O tenen ordres de voste de dedicar-se a fer el llit.

    ResponElimina
  38. Jo de vosaltres no em preocuparia tant d'en Sanllehi, jo si fos vosaltres em preocuparia mes per saber si finalment SOLIDARITAT es presenta a Castelló.

    ResponElimina
  39. A la web de SOLIDARITAT anuncien una reunio avui a Roses, a Figueres ja es presenten, se sap res de Castelló? Anirán amb coalició amb ERC com han anunciat a d'altres ajuntaments?

    ResponElimina
  40. Per què serà que ningú dona per fet que el Sanllehi serà el cap de llista de CiU? Sembla que tothom té els seus dubtes, per alguna cosa o una altre.

    ResponElimina
  41. Noticia de darrera hora:
    1) Sanllehi es queda al Santa Caterina, com a respinsable de recursos humans. Diuen que ara de cares a les eleccions reforçarà la plantilla de la clínica amb 23 infermers més sense l'informe positiu del secretari de l'hospital.

    2) Josep Rodà tornarà a montar una inmobiliària amb la seva dona i l'alcaldessa de Vilasacra (novament de CiU). Li posaran " Finques Dolors del FresCo"

    3) Rodrigo Rato, president de CajaMadrid premia a Salvi Güell per la contenció econòmica i li obra una sucursal de l'entitat a Castelló.

    4) Pere Iglesias torna a Creu Roja apadrinat per Quim i Manel Nadal, el Diari de Girona els hi dedica una portada a tot color!

    5) Alícia Sànchez-Camacho proposa a Julià Genovés encapçalar les eleccions genersls a Girona. D'aquesta manera el venedor d'assegurances té vua lliure per estavellarse electoralment a les municipals de Castello.

    6) Joan Augé és anomenat Lor per la reina Isabel II. Deixa l'Udem i crea el "pUdem fotre el camp d'aquí".

    7) Niceto Juncà segueix els passos de Jesús Ferreiro i en plena campanya electoral porta la "Tropicana". Després de l'espectacle al camp de futbol, la companyia va tornar-se a Cuba amb un nou representant. Dies més tard neix a La Havana la primera colla gegantera.

    ResponElimina
  42. Si que en Sanllehí serà cap de llista és un fet. O almenys això han fet publicar als diaris de l´Alt Empordà. Tot i que sempre podriem tenir alguna sorpresa.

    El que ens tenim que preguntar és si el poble el vol i si el votarem.

    Personalment no crec que sigui un bon alcalde pel nostre municipi i no el penso votar.

    ResponElimina
  43. Solidaritat si es presentarà a les municipals a Castelló. Però en tot cas es un partit més a tenir en consideració i votar-lo. No està tant clar com quedarà el repartiment del regidors.

    Ara només falta saber si reagrupament entra en joc.

    Si la gent del poble estigués tant contenta i es veiès representada pels partits que hi són al municipi incloent a CIU, que em de recordar que tot i estar a l´oposició no se´ls ha vist el pèl en 4 anys, no sortirien noves formacions polítiques.

    Que la degradació del municipi no ha estat en aquests darrers 4 anys és un fet.

    I ara que venen les eleccions no val sortir en 4 actes polítics i dir que ho arreglarem tot i que malament que ho fan els altres sino que un partit que es preocupa pel municipi està present any rera any encara que estigui a l´oposició. Tot això són excuses del mal pagador.

    ResponElimina
  44. Segons m'han comentat aquest mati al bar, SOLIDARITAT fará llista per Castelló-Empuriabrava. Amb gent molt significativa del moviment independendista. Jo espero que no es presentin amb Esquerra.

    ResponElimina
  45. Ostres! Jo en vull mes daqestes previsions politiques. No hi ha cap mes politic per repassar? Molt bona la ultima!
    Sanllehi & Paramo son ja cadevers politics.

    ResponElimina
  46. es comenta que l'ex gerent prevaricador de l'ajuntament l'Ernest va de numero 2 del sanllehi, ja s'estan preparant la llista negra per tallar caps si aconsegueixen tornar...

    ResponElimina
  47. A mi personalment m'agradaria un govern municipal de CIU+ERC, i que els espanyolistes de PP, el venuts dels PSC i els neocomunistes de ICV estiguessin a l'oposició.

    ResponElimina
  48. El sanlle i el páramo seran cadavers, pero no hi ha manera de que marxin, seran morts vivents com els de the walking deads ¿

    ResponElimina
  49. Si, si al primer que li han de tallar el cap és al cínic i barrut del Pere Iglesias.

    ResponElimina
  50. Aprofitant que s'acosta el carnestoltes el xavi sanllehi i senyora obren una botiga de jaquetes a Castelló. N'hi ha de tots colors i tambe de reversibles per poder canviar de color immediatament sense passar per casa. L'oferta del mes es un pack de jaqueta color taronja amb una pinça pel nas (aixi els podeu votar sense sentir la pudor que fan a prevaricacio i amiguisme)

    ResponElimina
  51. En Pere Iglesias es torna a presentar pels comunistes de ICV?

    ResponElimina
  52. Reagrupament es va estampar a les eleccions i encara no han entes perque. Si haguessin anat amb Solidaritat tindrien representacio al parlament, si ara tornen amb ERC desapareixeran del mapa, per que votar una marca blanca si pots votar al original? M'entristeix perque estic segur que tenen bones intencions pero estan molt desorientats.

    ResponElimina
  53. Diuen que a molts pobles del Empordà hi ha un trasvas massiu de militants de ERC i Reagrupament a Solidaritat, que hi ha de Castelló?

    ResponElimina
  54. Això que segueix ho estant enviant els de l'UDEM als "seus seguidors" ...

    ---------- Forwarded message ----------
    From: juan puerto galan
    Date: 2011/2/27
    Subject: UDEM
    To:


    Benvolguts/des amics i amigues

    Com bé sabreu, l'UDEM - Unitat i Defensa d'Empúriabrava - va ser creada per un grup de veïns i veïnes de la Marina Residencial d'Empúriabrava ara fa un any, amb l'objectiu de fer front comú a les properes eleccions del proper mes de maig de 2011, per a la defensa dels interessos i de les necessitats d'Empúriabrava, com a nucli integrant del municipi de Castelló d'Empúries.
    Ara fa 15 anys, un veí resident a Empúriabrava, veient les diferències tant evidents que, ja aleshores, hi havia entre els dos nuclis de població (Empúriabrava i Castelló), va redactar, a mode d'exemple i amb molt d'encert i coherència, un escrit que relatava la història del cavall i del carro.

    Aquesta anècdota descriu la història d'un cavall (Empúriabrava) que ha estat tirant d'un carro (s'entén el poble de Castelló) durant molts anys i amb molt d'esforç i constància, amb l'objectiu de poder arribar a un destí que comportés una situació d'excel·lència i de qualitat urbana, econòmica i social, tal i com es mereix una Marina Residencial com és la nostra.
    No obstant, però, a dia d'avui ens trobem amb una situació molt allunyada d'aquest objectiu, ja que, el que aleshores es reivindicava per part dels veïns i de les veïnes d'Empúriabrava, és el que encara avui en dia es continua reivindicant.

    El pobre cavall està quasi exhaust i sense forces, però, amb una acció forta i conjunta de tots nosaltres, podem encara salvar-lo d'aquesta càrrega i podem corregir aquesta mala tendència que estem patint durant tants anys.

    En aquest sentit, i a mode d'exemple, podem citar alguns casos que posen de manifest aquesta desídia i manca de gestió municipal: pel que fa a les obres de renovació del clavegueram d'Empúriabrava, a dia d'avui encara no es té la certesa de quin termini de finalització tenen aquests treballs. També cal fer esment en el fet que el 51% de les propietats d'Empúriabrava estan afectades per la Llei de Costes, sense l'Ajuntament hagi manifestat una postura clara i contundent al respecte. Fins que els veïns els van pressionar, per canviar a una actitud favorable a Empuriabrava. Per altra banda, la mala gestió que s'ha fet del pressupost municipal durant aquest últim mandat, fet que ha comportat que no puguin dur a terme segons quines inversions, despeses de manteniment o de serveis públics en general, per falta de recursos econòmics.

    Per tot això, us demanem sincerament que feu arribar aquest escrit a la màxima quantitat de veïns i de veïnes possible, i que, entre tots junts, ens ajudeu a defensar els interessos d'Empúriabrava, tot col·laborant amb UDEM per a aconseguir aquest objectiu.
    ( UDEM.EMPURIABRAVA@GMAIL.COM )

    I la meva resposta anònima és:

    Senyors d'UDEM, i vostés, què han fet fins ara per Empuriabrava?

    ResponElimina
  55. la gent d Empuriabrava soms especialistes en culpar de tots els mals a Castello i a l' Ajuntament. fins a cert punt es aixi. La relacio Castello - Empuriabrava s' assembla molt a la relacio Catalunya Espanya. Pero tothom s' oblida d'un detall. Mentre els catalans som minoria a Espanya, la gent d' Empuriabrava soms majoria censal al municipi de Castello d' Empuries i aixo no s' aprofita.
    Fins fa poc es deia que hi hauria dos llistes, d'una d'elles ni rastre i UDEM tampoc es que s' hagi mogut. Com em deia un dia una ex-regidora a E-brava es xerra molt pero a l' hora de la veritat res. Tenia rao. Nomes cal mirar els index d'abstencio electoral, solen rondar al voltant del 50% ( municipal)pero aquest 50% es la mitjana municipal. La taula de la Placa Homes te un dels index mes alt de votacio de Catalunya mentre que a Empuriabrava no arriba al 35% : Aqui ES EL PROBLEMA .SI ES FES UNA CANDIDATURA UNITARIA COM L' ESTARTIT SENSE PERSONALISMES AMB UN LIDER QUE HAGI NASCUT, VISQUI I TREBALLI A EMPURIABAVA ES PODRIA CONSEGUIR QUELCOM DE POSITIU. ES PODRIEN CONSEGUIR 5 O 6 REGIDORS I UNS MIL VOTS TRANQUILAMENT. Combatir l' abstencio electoral a Empuriabrava. Si no com sempre...

    ResponElimina
  56. Els de UDEM han tancat ja el acord amb el Sanllehi? aniran a la mateixa llista o faran de marca blanca de ciu?

    ResponElimina
  57. Faran de marca NEGRA !!!! És a dir, la seva actitut serà una taca negra per la defensa d'Empuriabrava...

    ResponElimina