dijous, 16 de setembre del 2010

L'entrevista del Sr. Rodà al setmanari de l'Empordà.

El passat dimarts vaig llegir amb atenció l’entrevista que el setmanari de l’Empordà va fer-li al Sr. Rodà. La veritat és que les seves declaracions podrien haver estat un xic més concises. He trobar a faltar més concrecions i em sobren frases sense contingut concret, massa generalistes i ambigües.

Hem de recordar que si el Sr. Rodà hagués volgut, ara mateix seria ell l'alcalde. Tots recordem com van ser els resultats de les últimes eleccions municipals. Hagués canviat la gestió de l'Ajuntament essent ell l'Alcalde? Segurament, però, no sabem si la cosa hagués anat millor o pitjor.

El Sr. Rodà diu a l'entrevista:

“Nosaltres sempre hem col·laborat i en els Plens hem fet una oposició constructiva perquè sabem què és governar”.

Voldria recordar que la participació de l’oposició en els temes municipals, especialment a la legislatura 2003-2007 va ser pràcticament nul·la, i no pas per culpa d’ERC (llavors a l'oposició), si no perquè l'equip de govern (CiU i PSC) no ens deixaren. Fins i tot no ens van voler a la comissió que va constituir-se per plantejar les directrius del POUM (Hi eren tots menys nosaltres).

També m’agradaria recordar que, especialment al principi, el Sr. Rodà i el Sr. Girón votaven sistemàticament en contra en els plens, degut a la constitució de l’equip de Govern, o sigui, obstaculitzaven l'acció de govern només pel fet que hi havia la Sra. Del Fresno al Govern municipal.

“Trobarem l’Ajuntament molt més malament del que el vam deixar. Haurem de fer un esforç important per tornar a posar les coses bé i perquè la gent estigui contenta”.

Que van deixar malament l’Ajuntament, i tant! El resultat de la seva gestió es un Pla de sanejament que encara ara estem patint de 4 milions d’euros. Però dir que s’acabarà aquesta legislatura pitjor, d’això res de res! La conjuntura econòmica no ens afavoreix, però de mica en mica ens anem allunyant de la part alta del rànquing de municipis més endeutats de la
província.
I ja per acabar voldria referir-me a la possible candidatura del Sr. Rodà a l'alcaldia per a les properes eleccions municipals. Benvingut si vostè és l'escollit pel seu partit, però molt em temo que si és així, la postura del PSC el dia següent de les eleccions serà la de pactar amb CiU, com sempre, per tant, voleu dir que val la pena votar PSC? Per què no votar directament CiU?

2 comentaris:

  1. Em sap greu per aquest senyor perquè crec (és una opinió personall) que el tenen molt enganyat. Considero que com es diu vulgarment li estan fent el llit. Durant aquesta legislatura només fem que sentir noms de substituts i n'hi han que a mesura que s'apropen les eleccions prenen més força. Jo personalment me'n crec el nom que es rumoreja darrerament. Precisament en aquesta entrevista trobo a faltar un cop de lideratge per part del senyor Josep Rodà, un "aquí estoy yo!" una mica més de lideratge per acabar amb especulacions i demés... Però potser és que tampoc les té totes. No sé, amb el temps veurem!

    ResponElimina
  2. Jo sóc del parer que els cap de llista tant del PSC com de CiU a Castelló d'Empúries no es resoldran fins a passades les eleccions al Parlament de Catalunya. Podríem tenir importantíssimes sorpreses (a nivell local) si per alguna d'aquelles CiU no aconsegueix la presidència del govern... Ai ai aiiiii!

    Miquel Àngel

    ResponElimina