dijous, 18 de febrer del 2010

Una reflexió per a moments econòmics complicats

Ens trobem en un moment de conjuntura econòmica molt i molt delicada. L’Ajuntament de Castelló d’Empúries es troba immers en un pla de sanejament sever i emmarcat en un context de crisi econòmica més que evident. Tot plegat ocasiona malaurats problemes a l’hora de fer pagaments a proveïdors i molts inconvenients en el moment de fer qualsevol tipus d’operació financera. Una conjuntura en la que no ens sentim gens còmodes. Per això voldria demanar paciència i desitjar que aviat aquesta situació torni a la normalitat el més aviat possible pel bé de tots.

En mig d’aquest “percal” resulta fins i tot insultant que encara hagi gent que vulgui aconseguir fins a l’últim cèntim per tal d’enriquir-se econòmica i egoístament el màxim possible. Em refereixo a la darrera de les demandes interposades per l’exgerent a aquest Ajuntament, al qual li reclamava els 1.528 euros mensuals que el Govern d’Unitat li va retirar un cop va abandonar les seves funcions de gerent. Afortunadament el Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Girona va desestimar la petició del demandant i fins i tot reconeix alguna que altra irregularitat pròpia d’una presumpta prevaricació per la seva part i la de l’exalcalde.

Els pleits provoquen una sèrie de despeses a l' Ajuntament molt costoses que sempre acaba pagant el poble. Des de l’any 2007, l’exgerent ha portat al consistori a cinc judicis diferents. Afortunadament i pel bé de la ciutadania n'ha perdut quatre i en algun d’ells ha hagut d’assumir les costes.

Cal demanar responsabilitat i humilitat sobretot en aquests temps que corren, una època on tots cal que contribuïm a la sostenibilitat econòmica per tal d’ensortir-nos mica en mica d’una conjuntura tant difícil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada