divendres, 26 de juny del 2015

La qualitat dels candidats

La gent d’Esquerra estem molt satisfets dels homes i dones que han format la nostra candidatura aquestes passades eleccions. Gent seriosa, de fermes conviccions i lliurada a la causa municipalista. Persones humils, capacitades, sense interessos ocults, però sobretot amants del seu municipi. Afortunadament a ERC podem presumir de candidats així i podem sentir-nos orgullosos de la qualitat de tots ells, tant en el seu àmbit privat com a nivell professional. No tots els partits que es presentaven a la carrera electoral poden dir el mateix. No farem llenya de l'arbre caigut, però cal que la ciutadania sàpiga que durant aquests darrers dies hem vist com regidors electes i que ja formen part d'aquest govern anti-natura han hagut de fer un curset accelerat de la realitat del nostre municipi. Hem hagut de veure com representants municipals descobrien determinats carrers i places del nostre centre històric i com els trepitjaven per primera vegada. Una situació que malauradament no és la primera vegada que passa. Ja fa 4 anys, altres regidors també van haver de superar aquest aprenentatge urgent abans de rebre les regnes del poble. 

Personalment crec que es tracta d'una situació esperpèntica on es demostra que els partits no tenen cura de les persones en les quals confien per anar als primers llocs de  les seves llistes. Veiem que tot s’hi val per tal d'arribar al poder el més aviat i fàcil possible, sense tenir en compte el que realment poden oferir al seu poble. Si una persona no té els coneixements mínims del seu municipi, com treballarà per defensar-los i administrar-los com cal? I això no té res a veure amb l'origen de les persones, sinó amb l'interès de les mateixes cap a allò pel que han de treballar. 

Una vegada més veiem les fragilitats d'aquest equip de govern que pretén conduir el poble. Uns partits units per interessos empresarials que s'allunyen de les inquietuds i les preocupacions de la ciutadania. Un govern que juga en una altra divisió on l'especulació urbanística ha estat sobre de la taula des del minut zero del partit.

Per una altra vegada, tinguem cura tots els partits de mirar a qui posem a les llistes i els electors, de mirar prou bé a qui votem.

4 comentaris:

  1. Una pregunta de los numeros 1 de cada partido cuantow tienen titulo universitario? Ninguno. Una verguenza. Lo brillantes no se acuestan a la politica.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dels que ens varem presentar a les eleccions , 2 dels caps de llista tenen tituls universitaris

      Elimina