diumenge, 6 de maig del 2012

La meva intervenció en el programa “Regidors” i la poca objectivitat d'Empordà TV


El passat dijous, 3 de maig, vaig gravar a les 4 de la tarda l’entrevista del programa “Regidors” d’Empordà TV. Normalment aquest programa s'emet el mateix dijous a les 9 del vespre, desprès de l'informatiu. En aquesta ocasió no es va emetre fins a dos quarts de 12 de la nit, després de l'emissió del Ple de l'Ajuntament de Roses.


Pels que estiguin interessats, aquí teniu el contingut de l'entrevista.


Veureu que el to del presentador dista molt del que normalment utilitza quan entrevista a altres regidors, sobretot de l'equip de govern. Per què serà? Segurament perquè com a Alcalde vaig aplicar una mesura d'estalvi que consistia en un nou preu pel servei que aquest mitjà dóna a la nostra vila, rebaixant en quasi 2.000 euros al mes l'aportació econòmica de l'Ajuntament a aquesta televisió.  De fet, a l’acabar la gravació aquest senyor (amb tota l’objectivitat i professionalitat que el caracteritza) em va dir: "tothom recull el que ha sembrat".

Visca la objectivitat i la imparcialitat!
Ah, per cert, quan el nostre grup municipal demana documentació a l'Ajuntament, tenim la sensació que els estem arrencant un queixal pel que costa obtenir-la. Igual que quan demanem hora per parlar amb algun tècnic de l'Ajuntament. La darrera vegada que vaig demanar hora vaig tardar un mes i mig a ser atès, i total, per una reunió de 10 minuts!



Doncs bé, el presentador d’Empordà TV tenia còpies de documents oficials interns del nostre Ajuntament. Sembla que ell té més accés a la documentació que els propis regidors. Qui l'hi haurà passat aquests documents? Pot ser a la Sra. Interventora no li agradarà gaire saber que corren documents interns signats per ella per tot el poble, inclús al poble veí.

25 comentaris:

  1. els carrers fets una merda, l`ajuntament sense un duro. I cada mes pagant a tv emporda

    ResponElimina
  2. salvi es vergonyos la manera i la poca profesionalitat del sr, juanma de tv emporda, si tornes a governar i esperem si, allibera els veins de aquesta carga economica que representa mantenir una telivisio nomes amb un color politic.

    ResponElimina
  3. soy un vecino de la calle carlit, dar la enhorabuena al actual ayuntamiento, el domingo fue horroroso problemas de aparcamiento, gente pululando y haciendo su necesidades en la calle, en fin gracias por traernos otra vez el mercadillo, gran imagen para empuriabrava,que paga este senyor al ayuntamiento, o es que solo se trataba de devolver favores.

    ResponElimina
  4. Sempre el més fàcil és matar l´émissari. Sr. Güell, Vosté no va ser un bon alcalde i el poble li ha fet pagar els seus errors, no intenti enganyar més al personal, perque no som tontos. La documentació que pugui tenir l´entrevistador la pot treure de cualsevol web de la Generalitat o amb un mínim d´interès a la premsa. Trovo que encara s´en va surtir prou bé, perque no li van preguntar per el dessastre del clavegueram, sobre la seva postura al costat dela concessionària dels canals, o de com va mirar a un altre puesto amb el soci que és va buscar. Autocrítica Sr. Salvi, no tornará mai a ser Alcalde.

    ResponElimina
  5. Per fi. Ja tenia ganes que algú parlés públicament d'aquest vergonyós mitjà de comunicació. És INSULTANT el tracte que fan de la informació i és vergonyosa la professionalitat amb la que treballen.
    L'amo del xiringuitu no sap (30 anys després de dedicar-se a la professió) com fer una notícia, com treballar-la ni res de res, per no saber, no encerta ni una punyetera "s" sorda ni sonora...
    Tenen maldat, són profundament dolents i només els interessa la pela. Recordo perfectament quan van iniciar una campanya en contra de l'Ajuntament de Castelló quan vau començar a remenar el tema del seu finançament. La quantitat de merda que van treure i les mentides que van arribar a dir en antena! Increïble! I la reportera de Castelló? Més val que no digui res, que...
    A tu, Salvi, t'han dit que reculls el que has sembrat, però qualsevol castelloní (de bé) agraieix que deixessis de pagar el dineral que es pagava a TVRoses... Tot i així encara crec que podieu haver retallat més, o haver deixat de subvencionar-los... que pel bé del poble i la seva economia hagués estat molt interessant.
    On s'és vist que un municipi pagui la televisió del poble veí?? Que sigui en Pàramo que la finincii!! Aquí no hem de mantenir a ningú.

    FORA TVROSES!!

    ResponElimina
  6. Què? Com va anar el nou mercat de les puces? Ningú diu res? Caram! Per què deu ser? Aquest en Sanllehí s'ho ha montat de puta mare per a tornar favors... Ningú pot investigar aquest escàndol? Es pensa aquest tiu que el poble és imbècil?

    SANLLEHÍ DIMISSIÓ!!

    ResponElimina
  7. Vaig veure el que hauria d'haver estat una entrevista. En realitat era un interrogatori que recordava els que feia la franquista brigada político-social. La veritat, desde el meu punt de vista neutral va ser vergonyós. Jo, com a resident a Empuriabrava no vull que els meus impostos vagin a parar a un mitjà de comunicació sectari ni que serveixin per pagar al sou a un poll resucitat que vol ser periodista. S'hauria de publicitar a tots els altres mitjans i partits democràtics perque així tothom podrà veure com les gasten els resentits i els vividors. Salvi, també he de dir-te que el podies haver posat contra les cordes, però em fa l'efecte que vares quedar tant perplexe que no et creies el que t'estava passant. Fés una oposició democràtica als antidemòcrates que manen i als seus sicaris.

    ResponElimina
  8. Però encara es mira algú la merda aquesta?

    ResponElimina
  9. Amb això ho diré tot: Quant estudiava periodisme a l'Autònoma un profe va posar TVRoses (o Empordà TV, digueu-li com us sembli millor) com a antítesis del que és el periodisme. A partir d'aquí que tothom faci les seves conclussions.
    PD: Es veu que el paio té una casa a l'Empordà i va poder analitzar amb detall l'activitat i "professionalitat" del canal.

    ResponElimina
  10. http://www.portalcomunicacion.com/ocl/esp/noticias_det.asp?id_seccio=2&id_noticias=247

    http://www.elpati.cat/elpati-noticia/article/13-comunicacio/20-comunicacio/286844-el-govern-de-castello-dura-emporda-tv-al-cac-perque-diu-que-dona-noticies-falses.html

    Aquest l'Abuin va quedar com el cul quan insinuava a tothom que el concurs s'adjudicaria a Canal Nord. No només no va ser així, sino que es va acabar adjudicant a Empordà TV. Aquesta ha estat la gran diferencia en els procesos adjudicataris de l'administració Güell respecte l'administració Sanllehí, la transparència.

    ResponElimina
  11. Salvi Güell, he vist avui al Facebook que és el teu aniversari. PER MOLTS ANYS!

    ResponElimina
  12. Salvi, fes una queixa formal al proper ple, és obligació de l'alcaldia protegir a TOTS el regidors i actituds com aquesta atacant a regidors del consistori de Castelló d'Empúries, des de l'Ajuntament no s'haurien de permetre, mai.

    ResponElimina
  13. auge dimision
    puerto dimision
    martinez dimision
    i el jefe sanllehi dimision
    no queremos zonas azules en ampuriabrava, independencia,

    ResponElimina
  14. Ara tenim un alcalde brillant que disposa d' un equip de regidors excepcionals que son uns professionals excelents. Persones brillants amb una gran experiencia en la gestio.

    ResponElimina
  15. Vaya vaya! Resulta que van a aniquilar cualquier esperanza comercial en Ampuria brava y nadie va a abrir ni la boca al respecto. Zona azules. Para qué mierda pagamos aquí el impuesto de circulación? Se paga doble, aquí? Hay que joderse!
    De qué sirve ir a votar en este puñetero pueblo? Para qué narices están los del partido político de Ampuria? Qué se ha pensado el alcalde con estas medidas? Esto es un despropósito sin precedentes. En cualquier otro pueblo, los ciudadanos se habrían hecho oir de muchas maneras...

    ResponElimina
  16. Ah, con medidas como ésta, en este pueblo no van a querer quedarse ni las ratas!

    ResponElimina
  17. Supongo que la zona del club nautico tambien impondran la zona azul ¿no?

    ResponElimina
  18. Por suerte para este pueblo tenemos unos concejales fuera de lo normal.

    ResponElimina
  19. empuriabrava conocida como la vaca lechera: ahora nos quieren meter casi 3.000 plazas de zona azul. No han muñido suficiente la vaca todavia le queda leche. Una de los pocas ventajas que teniamos respecto otras playas y se la cargan de golpe y porrazo.

    Puedo entender que los concejales de ciu de empuriabrava sean unos monigotes sin mas criterio que el de su dueño y señor.
    Pero y la udem no era la defensora de Empuriabrava ?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amigo,le suenan 2.000€ al mes? Lo entiende ahora ?

      Elimina
  20. Udem? Udem solo lo que ha hecho es cobrar 1.200€ x cada concejal al mes y enchufar a quien correspondia en las basuras.
    Udem no defiende nada. No lo pretende ni lo ha pretendido nunca. Udem ha sido la tomadura de pelo mas descarada de la historia de este patetico pueblo.

    ResponElimina
  21. Ja veureu que hi hauran zones comercials que no s'haurà de pagar per aparcar. Que ens hi juguem?

    ResponElimina
  22. sr.Guell, m'agradaria que parles amb un article al seu blog el tema dela zone blave.gracies

    ResponElimina
  23. puerto dimision
    auger dimision
    sanllehir dimision
    i la del timoner tambien

    ResponElimina
  24. "ZONES BLAVES" Per imperatiu legal poden fer i desfer com vulguin, el que no és ètic és fer les coses amb prepotència i sense donar cap explicació a la ciutadania, i sobre tot el to empleat per el Sr. alcalde. és vergonyos! és de cara dura i molt dura! .... ja fa temps en un blog del poble algù vadir que si aquest Sr. tornava " Que Déu ens agafi confesats" .....i tenia raó!

    ResponElimina