dimecres, 14 de març del 2012

En relació a l'entrevista al Sr. Puerto...

He llegit amb atenció l'entrevista que el setmanari l'Empordà dedica al regidor Joan Puerto (enllaç 1 i enllaç 2). Us he de dir que hi ha manifestacions que m'han sobtat molt. Ja serà que o bé el sr. regidor està mal informat o és que no explica la realitat de les coses tal i com són, per dir-ho d'una manera molt suau.

Començaré pel principi. Li recordaré al Sr. Puerto que cada any al pressupost municipal hi ha destinades partides pressupostàries específiques per a la Policia Local, això  ara, durant la passada legislatura i a totes les anteriors. Sempre ha estat així.

Em sap greu decepcionar al Sr. Puerto, però no pot ni deu atribuir-se cap mena de mèrit amb l'ordenança cívica del nostre ajuntament. Aquesta va ser ideada, elaborada i aprovada inicialment durant la legislatura anterior. Durant aquesta el que s'ha fet és aprovar-la definitivament un cop va vèncer el període d'exposició pública sense que hagués hagut al·legacions. De fet, durant l'aprovació inicial tots els grups polítics de l'Ajuntament ja varen fer les seves aportacions, per tant UDEM, el partit polític del Sr. Puerto no va fer-ne cap perquè en aquella època no estava representat al consistori.

Ara resulta que pel Sr. Puerto el nivell de seguretat al nostre municipi és de 6, quan per tothom és sabut els comentaris que aquest regidor va fer tant bon punt va aterrar al cos de la nostra policia local. Com tampoc són mèrit seu els cursos de seguretat viària que s'implanten. Ja en fa d'anys que les escoles treballen amb l'ajuntament per tal de difondre entre la mainada coneixements bàsics i necessaris sobre circulació i demés. Sí que és cert que alguns anys aquests cursos no s'han portat a terme.

Sr. Puerto, que diferents es veuen els toros des de la barrera, oi? Que en va ser de fàcil criticar totes les accions fetes per l'Ajuntament en relació als atermenaments durant la passada legislatura! I jo a més jo em pregunto, això que té a veure amb la concessió actual sobre els canals? Tot s’hi val si es tracta de posar pals a les rodes, oi? Tampoc entenc això que diu que la Comunitat d'Usuaris recentment constituïda ha estat manipulada. Ens haurà d'explicar el per què diu això, sense voler entrar en més consideracions.

En quant al tema del clavegueram he de dir que les obres es varen aturar el mes de juny, com cada any. Si es varen reiniciar més tard no es pot culpar a l'anterior equip de govern, que ja no hi era. L'empresa havia de començar quan tocava, sense excuses.

No té desperdici atendre les paraules del Sr. Puerto en relació al l'Entitat Municipal Descentralitzada que tant van promoure des de CiU i des d'UDEM. Particularment crec que caldria que es treballessin més l'excusa perquè aquells veïns que els varen votar, volen aquesta Entitat i es mereixen alguna cosa més que un trist "ara no és el moment". Llavors quant és el moment? El nostre grup polític no és partidari d'aquesta Entitat. Tot i així durant la passada legislatura es va dotar Empuriabrava d’escola, institut, llar d'infants, centre mèdic remodelat i ampliat, edifici de serveis, verem començar els tràmits per a la implantació del Túnel del Vent…

I finalment la darrera intervenció del regidor denota una falta d'entesa entre els diferents regidors d’UDEM. Fa molts pocs mesos el seu company de partit, el Sr. Augé, es qüestionava la necessitat de l'estació d'autobusos d’Empuriabrava projectada pel nostre govern. Després de les reiterades crítiques que això va suposar, el concepte del projecte sembla haver canviat. De la qual cosa, per cert, me'n alegro molt.

Cal que el Sr. Puerto es dediqui, com la resta del govern municipal, a treballar intensament pel municipi al que representen i potser estaria bé que algun dia comencin a donar comptes dels incidents que l'UDEM va protagonitzar durant la jornada electoral, de la qual la Junta Electoral va prendre nota i va aixecar la corresponent acta.

44 comentaris:

  1. quin nivell de regidors que tenim, aqui qualsevol pot tenir un carrec politic,

    ResponElimina
  2. i el tema del presunto ladron, el presunto estafador i el presunto VIOLADOR com el tenim .... Sr. Puerto. I el presunto ladron de la placa del centre de serveis d Empuriabrava la nit abans de la inaguració . Pregunti a la policia qui es el principal sospitos Sr. Puerto. La promesa estrella de les eleccions incomplerta EMD Empuriabrava, i doncs queda molt bé dir ho pero aqui ha una serie de persones que han donat la cara pels guanyadors . Fixeu vos en un detall els tres partits guanyadors ( CIU, UDEM I SI ) IPM -SOMNIS VA PERDRE estrepitosament) deuen la victoria electoral a tres holandesos que portaven a les llistes pero em sembla que algun ja s'ha arrepentit.

    Per quan calcula l UDEM que Empuriabrava se semblara a Port du Roi . Incitaven a la gent a no pagar les contribucions mesos abans de les eleccions. Despres va resultar que el cap de llista era moros . Millor seguretat i neteja pregonaven... Espero que la Monica i Tina portin millor el timo el 2015. Es important que UDEM existeixi i estigui sempre a l equip de govern malgrat els errors inicials fruit de la inexperiencia. S ha de reconeixer el qual vau fer té merit. Peró mentides no.

    ResponElimina
  3. Ara que el Senyor Sanllehi i la Sra. Antonia Carbonell son a Israel amb el tema Red de Juderies. Es moment de recordar que aixo va ser idea del Govern d Unitat. En els 12 anys que el senyor Sanllehi ( 95- 20002 ) mai se li va passar pel cap incorporar el municipi a aquesta Red. I doncs ... Ningu hi va pensar . Fins el setembre del 1999 no es va celebrar a Castello aquella festa jueva del primer cap de setmana de setembre. I em sembla que des de Turisme algu va proposar varies vegades celebrar un Hanuka amb l ajuda del Rabi de Berlin ( amb casa a Empuriabrava ) i mai hi va haver hi el minim interes per part de les autoritats encapalades èl senyor Sanllehi. Aquesta es la realitat de la politica , a vegades uns recullen allo que altres han sembrat pero despre no diguin que els altres eren dolents . Per que si no avui no seria a Israel.

    ResponElimina
    Respostes
    1. 1. Incorporar el municipi a la Red de Juderies es Gestio Municipal 2007-2011.
      2. Red de Juderies es anterior a l any 1995, any en que en Sanllehi va aconseguir l alcaldia ( 17-06-1995 )
      3. Quina classe d assesors tenia el senyor Sanllehi del 95-07 que no recomanessin la incorporacio del municipi a la Red.
      4. Davant la passivitat del senyor Sanllehi durant la primera epoca d alcalde, ara que ha anat a Israel amb totes les despeses pagades estaria be que fes un acte de desgreuge cap el senyor Offenberg, ell que sempre va mostrar interes en col.laborar amb l Ajuntament i va rebre silenci administratiu

      Elimina
  4. al sr,Puerto la recomendacion que se le puede hacer es que se dedique a ser un jubilado mas de Empuriabrava dedicarse a pescar en los canales, y que deje el timon del municipio a gente mas preparada, lo que no puede estar en misa i repicando, delante de una junta de socios deja la policia por los suelos, se atribuye una ordenanza de convivencia que no es suya, los tres de la UDEM total sumisión al sanllehi, el auge dice no estacion buses, puerto dice si en fin señores
    UDEM DIMISION a disfrutar de la jubilacion i el tercero a vender pisos patera.

    ResponElimina
  5. l'alcalde de vacances pagades pel poble, i Empuriabrava feta un desastre, i els de l'udem que en diuen? un viatje imprescindible pel poble, i desprès no tenen ni un ral per arreglar Empuriabrava

    ResponElimina
    Respostes
    1. De fet, Empuriabrava està tocant fons, està a mínims històrics fins al punt que Santa Margarita ja ens ha passat a davant. Ho dic amb molta tristor.

      - Tenen un passeig marítim de primera.
      - Tenen un canals sense concessionària.
      - Tenen més hotels que nosaltres.
      - No surt mai als diaris per notícies negatives, quantes vegades ha sortit Empuriabrava. Quan no és un marroqui mort per droga, és una búlgara que cau per un balcó.
      - Tenen una mínima o casi nul.la comunitat islàmica dins la urbanització que no saps de què viuen.
      - L'hivern és més mort que E-brava però quan comença té més ocupació turística.
      - Els negocis són més rentables que E-brava, i si no, pregunteu-li a l empresari de restauració de la rotonda de Farmàcia Burset propietari de tots els negocis de restauració entre el Montecarlo i el Victoria.
      - LAjuntament es preocupa molt més per la urbanització que el nostre.

      - El més important que ningú hi pensa:

      Santa Margarita es ven dins la potent marca turistica Roses.(Ferran Adrià, el millor cuiner del món, Sergi Arola, Estació Nàutica, activitats tot l'any, intent de fer venir creuers,una de les destinacions turistiques amb més visitants de l'estat.

      Empuriabrava dins què es ven. Tothom sap on és Roses. Tothom sap on es Empuriabrava i Castelló? No. Si no saben on som no vindran mai.

      Tenen un alcalde que sent els colors del seu partit i ha mirat molt per Roses.

      Com a ciutadà d Empuriabrava estic content que hi hagi més regidors d'E-brava que mai però de moment no es nota el seu efecte, estan sota ordres de Sanllehí .
      - La majoria de les prostitutes d aquestes carreteres tenen la residencia a E-brava, nomes heu de veure el trafic a partir de les 5 de la tarda quan les venen a recullir, començant pel marit de la tinent- alcaldessa que de tants calers ha guanyat han fet la casa nova.
      - Teniem una zona nit que esta ben morta, aneu un dissabte a les de nit . No hi ha ningú. Aneu al poligon industrial de Figueres on hi han els cinemes. Quina diferència.

      - S'ha incomplert la promesa estrella de CIU i UDEM DE L Entitat municipal descentrelitzada i no hi ha voluntat de complir perque en Sanllehí no hi ha cregut mai. Ho va col.locar al programa per que els novells de la politica creien que era la solució. En Puerto diu que no és el moment i potser té raó; a Galícia s'han fusionat dos municipis i tothom parla de reduir administració. Ara bé QUI PROMET S'OBLIGA, i sino el 2015 que es quedi a casa si no vol que li tirin pedres o li recordin les promeses incomplertes.

      El govern encapçalat pel Sr. Sanllehi no governa, només mana i té el control polític del municipi. No hi ha projecte perque els 4 grups no n'han consensuat cap un cop passades les eleccions. Tinc un amic que confiava amb ells i sempre em comenta que van amb molt de secretisme tots plegats.

      Quan un destí turistic cau dificilment es torna a aixecar. No veig a les noves autoritats preparades per recuperar el passat gloriós d'aquest municipi. Quina llàstima i quin futur més trist.

      En definitiva, l'hivern 2012 -2013 encara serà més dur que aquest ja passat. Jo recordo la crisis del 93, en prou feines va afectar Empuriabrava quan a les altres poblacions se'n sentien.

      Elimina
    2. Amic d´Empuriabrava. Aquestas diferències que comparas entre Sta Margarida i Empuriabrava, l´has de començar explicant que PÁramo és va trovar tres millons d´euros al calaix quan va arribar à l´alcaldia. Sanllehí es va trovar que li tallaven la llum i li feian una vaga els escombraires que no cobraven. Ho hi ha comparació possible.

      Zonas Nits, hotels... no els volem a Empuriabrava. Hem de buscar un tipo de turisme familiar que busquin i vinguin atrets per la tranquilitat.

      Passeig en tindrem un ben maco molt aviat. Diferent del de Roses, péro maco dintre de les caracteristiques d´aquesta platja.

      A les notícies en surtiem amb la zona nit que teníem. Normal que surti més Empuriabrava amb una població real de més de 15.000 personas tot l´any que Santa Margarida amb 2.000.

      EMD ? sería la primera població de tot Catalunya que la EMD tingui més pblació que el poble mare. Pot ser que ens de plantejar donar una EMD per el casc antic.

      Les noves autoritats li treu el somni com poder pagar aquest any 3,9 millons als bancs dels deutes que és van trovar.O els 3,7 millons de facturas sense pagar que ara gràcies a la nova llei de financiació que és podran pagar, hipotecant el poble durant deu anys. Imagino que passant aquest any tot commençarà a funcionar millor.

      Jo també recordo la crisi del 92 i va ser terrible a Empuriabrava, péro aquesta que es diferent i no depent de aquest govern.

      Elimina
    3. Quin comentari tan bo ! Excelent ! Nomès puc dir que tens tota la rao. Ben exposat, amb aguments, amb critica pero sense rancunia, objectiu.

      Un analisis brillant. Jo crec amb E-brava, el potencial existiex. Pero fins que tinguem un alcalde que visqui i estimi a Empuriabrava no tindrem cap oportunitat. Haig de dir que tenia dos esperances que s'han frustat.

      1- Ciu tenia molta gent d'E-brava al seu equip i pensava que farien de pinyol per defensar-la pero al final res de res, el capo de Castelló els anulat
      2- La Udem com partit nascut exclusivament per E-brava seria un revulsiu, pero el baix nivell dels seus 3 regidors i la supremacia total de l'actual alcalde també els ha anulat.

      En tot no vull que es pensi que anar a favor d'Empuriabrava sigui anar en contra de Castelló, pero en tot la balança s'ha d'equilibar millor ja que ara tot va practicament a Castelló i poc per Empuriabrava.

      Elimina
    4. Nomès s'ha de veure Roses, l'Escala, LLança i fins i tot Figueres per veure que aqui hem anat a menys.

      Elimina
    5. O sia que el senyor Paramo es va trobar tres mil.lions al calaix a partir del juny 2011. Quina sort. Qui escriu això és un novell de la politica local.

      Sabeu com es va trobar en Salvi l Ajuntament el juny del 2007 tenint en compte que el senyor Sanllehi va ser alcalde del 17/06/1995 al 11/06/2007 ( major periode d'expansió económica de tota la història moderna d'aquest pais ), amb un boom de la construcció on entraven diners a cabassos. Oficialment la crisis va començar el 18/07/2007, o sia un mes després dhaver pres possessió del càrrec .
      Un deute de 7,5 mil.lions d'euros, amb un Castello2000 que des del dia de la seva fundació ( febrer 2001 )havia pagat als treballadors més de 10000 hores extres . Amb una inflada del Capitol 1 pocs dies abans de les eleccions als treballadors de la seva corda. En quatre anys en prou feines se'n va pagar 100 hores.

      Tot això en època de vaques grasses, per que veieu el gran gestor que és. Els Ajuntaments de costa estan mal finançats, totalment d'acord
      I a sobre vacilant que havia deixat un milió euros a la caixa... cobrats d'Aqualia

      Elimina
  6. En moments de delicadesa economica com aquesta es important que en sanllehi deixi clar qui ha pagat aquest viatge perque pot aixecar molta polseguera... A més tothom ja sap com sels gastava en altres legislatures a compte del poble...

    ResponElimina
  7. i el majordom de l'auge fen passadisos arriban a l'hora que li surt i no deixa de esser un simple empleat mes de la casa gran, i content per que diu que li han fet un despatx nou, quins pebrots, despatx nou i els empleats portan-se de casas aquest hivern els aparells de calefaccio, en fi el que sirve sirve i el que no ha vender ninxols

    ResponElimina
  8. que vamos ha hacer con el auger, el puerto i el xavi, el primero ni se le ve, al segundo mejor que no se le vea ni se le escuche por cierto mejor que no se le escuche, i el tercero desaparecido en combate, en fin vaya trio, lo importante es lo que cobramos a final de mes.

    ResponElimina
  9. se comenta por la casa gran que al fin de este mes tres personas mas son despedidas, que piensa hacer el comite de empresa, a lo mejor nada, todo va bien, el comite es como un rebaño de ovejas solo sirven para reunirse cada semana, y mirar sus intereses personales, por cierto se comenta que una de las lideres del comite ya tiene otra vez ha su hijo colocado, en fin todo sirve para cerrar bocas, tenemos lo que nos merecemos.sanllehi para muchos años.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sanllehi per molts anys .... res de res. Ja li agradaria, va tenir la oportunitat de ser generos en la clamorosa vitoria electoral i ho va aprofitar per passar comptes. Comenca a fer amics en aquest poble. Ja era hora . Respecte al viatge a Israel deu vacilar molt alla entre els altres alcaldes, deu ser l unic de tot l estat que pot dir que a la casa familiar hi va haver una sinagoga a l epoca medieval. I el rabi de Berlin ( Sr. Mario Offenberg ) em sembla que al final va quedar aborrit d esperar.

      Elimina
  10. Com potser que un municipi amb tants ingressos per habitant com el nostre estigui a la miseria? Doncs perque ens el gastem amb molt personal improducitiu alguns dels quals tenen uns gran sous sense tenir ni formació ni ser competents. Segur que en coneixeu uns quants.

    Solució? Reduir personal improductiu i reduir els sous elevats als que NO demostrin un cert nivell de competencia i formació

    Qui ho fara? Aqui no tinc resposta

    ResponElimina
  11. Doncs jo tinc confiança amb en Puerto, se te bones intencions pero amb el cuento que no hi ha ni un euro no el deixen fer res.

    El tema de seguretat es un dels pilars fundamentals. La seguritat viaria hauria de ser també una prioriat, a Empuriabrava els conductos corren molt i no respecten les senyals. Falten mes passos de zebra mes ben indicats, trobo a faltar mes bandes reductores i mes controls policials

    ResponElimina
  12. Que què en pensa fer el comité d'empresa? Doncs res de res, el que ha vingut fent els darrers anys: RES! EN Sanllehí ha estat molt hàbil aquest cop. Entre els dos reincorporats hi ha el fill d'una de les que remena el cotarro en el comitè de personal. Què us esperàveu?
    Des de fa uns mesos també es diu que al president del comitè se'l va veure sortir de casa del "xèrif"... en fi...

    ResponElimina
  13. En Sanllehí sempre ha tingut algun amic revotit però mai són suficients com per fer-li trontollar la poltrona. Té molts més amics i que tothom que pensi el que vulgui sobre el motiu de tants amics... És que és molt bona persona...
    Aquest poble és massoca i haurà Sanllehí per anys i panys. I evidentment amb tota la colla de xucòpters que l'acompanyen, que no són pocs.

    ResponElimina
  14. se nos dice que la empresa del alcantarillado ha cobrado casi 200.000 euros mas de la cuenta, que las obras van por buen camino, no entiendo como se nos exige el pago de la tercera cuota antes de acabar la obra, a lo mejor este dinero va para otras cosas, y exigimos como vecinos que el alcalde en el proximo pleno de cuentas de los gastos de viaje de el y la concejala a israel durante una semana.

    ResponElimina
  15. pla que dirà res en Sanllehí del viatge que s'ha marcat amb la timonera... ho portem clar si esperem que hi hagi transparència en aquestes coses.

    ResponElimina
  16. Es diu que en Sanllehí feia molts anys que tenia sobre la taula el formar part de la red de juderías, així com la rotul·lació dels carrers del call jueu en jueu, però hi havia en Serra (que llavors tenia molt de pes -en quilos i en poder-) que s'hi oposava totalment pel què diran els alemanys quan ho veièssin...

    ResponElimina
  17. Augé, Puerto i Oriol Pujol: teniu tres anys per començar a preparar les maletes perquè a les properes eleccions municipals no us votaran ni a casa vostra. Si haguèssim d'exemplificar com és la decepció política amb el vostre cas en tindríem de sobres. Vau criticar la legislatura passada la gestió d'Empuriabrava de l'anterior govern. Ara resulta que, siguent vosaltres al govern, van fer molt més ells per Empuriabrava que vosaltres i els altres 9 al multipartit. Quin desengany! Aquells que es pensaven que de la nit al dia això seria Port du Roi poden calçar-se, colla d'il·lusus.
    Penseu algun dia d'aquests fer balanç de gestió i explicar al poble què heu aportat a Empuriabrava? I no s'hi val dir que un circuït de 4x4 pels carrers d'Empuriabrava...

    UDEM DIMISSIÓ!!

    ResponElimina
  18. El Sr. Puerto és enginyer electrònic ? No ho sabía....

    ResponElimina
  19. salvi et demanem que en el proxim ple de dijous demanis comptes del viatge a israel, tant del sannllehi com de la regidora, volem saber que ha costat aquest viatge al poble, gracies

    ResponElimina
  20. Independència per a Empuriabrava jaaaaaaa!!! I a tomá pel cul les misèries i els desacords d'aquells que es pensen que viuen a Miami i l'únic que aquí hi ha és comunitat islàmica...

    Que s'independentitzin i s'autogovernin ells i deixin de matxacar als castellonins. Som dues realitats moooolt diferents i mai ens avindrem.

    ResponElimina
    Respostes
    1. matxacar als castellonis????, jajajajaja increible, tanto que hablais de machacar... simplemente que publiquen donde se recaudan mas impuestos y donde se gastan mas... que os creeis algo por que teneis una basilica, por no hablar de la comunidad islamica que poco a poco se adueñara del casco antiguo

      Elimina
  21. Una nova crida: EMPURIABRAVA INDEPENDENT JAAAAAA!

    ResponElimina
  22. El més fotut de donar la independència a un nucli és el fet d'haver de donar territori per a una futura expansió. I cap a on s'hauria de proporcionar aquests terrenys? Empuriabrava està limitada per tot arreu: mar, la muga-aiguamolls, els salins-aiguamolls... Així que només li quedaria cap a Castelló. Quina grácia! Amb això vull dir que se'n oblidi tothom d'aquesta fita perquè territorialment parlant és inviable.

    ResponElimina
    Respostes
    1. es inviable és veritat, només hi ha una solució .
      1) canviar el nom del municipi per
      CASTELLÓ D'EMPÚRIES - EMPURIABRAVA
      2) Empuriabrava capçalera municipal . Com van fer els de Platja d'Aro amb Castell d'Aro.

      3) Heu vist l'informe del Consell d'Europa, més del 90% dels municipis de Girona província haurien de desaparèixer i fusionar-se.
      Castelló d'Empúries es salva gràcies al pes demogràfic d 'Empuriabrava, raó de més per anar pensant canviar el nom. Es un acte de justícia.

      Elimina
  23. Ei , al comentarista-regidor del dia 25 a les 02:43 , què vols dir amb això de 3,9 MM. euros de deute als bancs ? Que jo sàpiga , el deute bancari es de aprox. 16 MM. d'euros, i a la darrera legislatura es va baixar . I perquè no dius el deute que tenen la Generalitat , Diputació i Consell Comarcal de l'Alt empordà amb el nostre Ajuntament ? Potser si paguessin al dia Castelló també pagaria al dia , o no ?

    ResponElimina
  24. Soc de Castello i vull una Empuriabrava molt maca, neta i segura. Si entre nosaltres, els que vivim aquest magnific municipi envoltats d'una de les comarques mes boniques de Catalunya, ens barallem NO tenim cap futur.

    A la gent de Castello li interessa una Empuriabrava ben cuidada que ens aporti un motor economic. No ens fara cap bé tenir una Empuriabrava degradada e insegura, a la llarga o a la curta en notarem les consecuencies.

    Igualment a Empuriabrava li interessa un nucli historic i amb un ric patrimoni com Castelló.

    Son la combinació perfecta. Ara toca mimar Empuriabrava i no abandonar Castelló!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja és massa tard! A Castelló n'estem molt fards de sentir sempre el mateix per part dels inconformistes d'Empuriabrava. Jo ara aposto fermamemt per la independencia de empuriabrava. Tindran el que voldran i llavors veuran que no tot van ser males intencions per part dels caatellonins. D'Empuriabrava no hi ha res que em motivi... Tota per a ells.

      Independencia per EmPURRIAbrava jaaaa!!

      Elimina
  25. Cada vegada són més les veus dels castellonins que es sumen en pro de la independència d'Empuriabrava. Suposo que s'ha arribat a un punt de no retorn i és molt normal perquè les dues parts s'han afartat. Els d'Empuriabrava s'han cansat de reivindicar als quatre vents i que ningú els faci cas i els de Castelló s'han enfartat de la mateixa cantinela una i altra vegada. Això és com un matrimoni. Obligar a dues parts que siguin felices sense tenir-ne ganes és una fita molt difícil. Es pot aguantar però és immoral. AIxí que el que hauria de fer Esquerra és (i com molt bé va plantejar algú per aquí) proposar de cares a la propera campanya electoral la independència d'Empuriabrava. Fer un referèndum i a partir del resultat que sorgeixi emancipar-la o deixar-la com a una part més del municipi. Crec que cada cop som també més els de Castelló que pensem que ambdós nuclis estaríem més tranquils els uns sense els altres.

    ResponElimina
  26. sr.sanllehi no entiendo como la economia de este municipio depende de la jubilacion de 23 personas, esto entiendo despues de leer la entrevista de diari de girona despues de la sesion plenaria del dia 29, esto y la no renovacion de contratos a su finalizacion, señor sanllehi no se entiende como puede hacer estas declaraciones despues de contratar a amigos y amiguetes, y despues de despedir personal completamente validos para sus puestos de trabajo, sin hablar de que el sueldo de los politicos de momento ni tocarlos.
    por todo ello sr.sanllehi DIMISION

    ResponElimina
  27. Em sembla que el de Castello us tocarà aguantar molt de temps Empuriabravam només pel pes demografic creixent i que a Castello cada vegada hi han menys joves i mes vells, molt probablement en el futur tindrem un alcalde d'Empuriabrava.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pero al final en sanllehi ha justificat les despeses del viatge amb la timonera?

      Elimina
    2. Quin gran poble es Empuriabrava. Es respira esperit de vila i germanor pels cuatre costats. Armonia, bon entendiment entre els ciutadans, seguretat, netedat... Amb aquestes caracteristiques no m'extranya que vulguin ser tant seus i pretenguin separar-se d'un Castelló sense esperit, ni iniciativa, ni amb caliu associatiu, ni bona trobada entre veïns ni res de res. Aixo si, amb mafies russes als pisos del centre, prostitutes atrinxerades a la casa del proxeneta... A nivell humà es molt mes satisfactori estar a Empuriabrava, fsltaria mes.

      Elimina
    3. esperit de Vila i germanor a Castelló??????....jajajajajaja...Armonia i bon entendiment.....jajajajaja.... bona trobada entre veïns???? jajajajaja... Senyors!!!, en fa d'anys que Castelló viu d'Empuriabrava!!!.... tan sols qui coneix la Vila sap els canvis que van comportar i que a hores d'ara comporten per aquest poble tots els ingressos que venen i venien de la Marina.

      Elimina
  28. A Empuriabrava ja no aguanten ni les palmeres!!
    SANLLEHÍ DIMISSIÓ!

    ResponElimina