dilluns, 13 de febrer del 2012

Així van anar els fets...



Arrel de les declaracions de l’actual alcalde, el Sr. Sanllehí, i de les notícies aparegudes en relació a la interlocutòria de sobreseïment lliure parcial sobre el procediment de Diligències Prèvies 540/2011 vull manifestar el següent:

En data 30 Juliol de 2007 per resolució d’alcaldia es deixa sense efecte un complement de productivitat per exercir les funcions de gerent a la persona que n’havia ocupat aquest càrrec durant part de l’anterior legislatura (2003-2007), per un import de 1.528’09 euros. Aquesta persona presenta recurs contenciós administratiu contra la resolució en data 1 d’Octubre de 2007. En data 25 de Gener de 2010 la jutgessa del Jutjat contenciós - administratiu núm. 2 de Girona desestima aquest recurs i en els fonaments de dret diu que una ordre que el gerent va donar a la administrativa de l’àrea de Recursos Humans és nul·la de ple dret:

Esa orden es nula de pleno derecho por falta evidente de competencia de quien dio la orden, ya fuera del demandante o procediera del que entonces era alcalde del Ayuntamiento, pues cualquiera de ellos carecía clara, evidente y manifiestamente de competencia para modificar las retribuciones fijas del Pleno. También podría ser nula de pleno derecho por presunto delito de prevaricación, dado que ambos no podían ignorar que carecían totalmente de esa competencia para modificar las retribuciones, como por otra parte así se deduce de la declaración del alcalde en el expediente disciplinario del demandante, cuya resolución de archivo presentó este último en la vista del recurso.

Arrel d’aquest escrit de la jutgessa i en data 5 de Maig de 2010 poso en coneixement de la Fiscalia de l’Audiència Provincial de Girona aquests fets així com uns altres que són la pròrroga de contractes i conversió en indefinits de 23 treballadors de l’Ajuntament segons la Resolució d’Alcaldia de data 21 de Maig de 2007.

El text de l’escrit enviat a l’Audiència Provincial de Girona és el següent:

Benvolgut,

Adjunt tramitem documentació per posar en coneixement del Ministeri Fiscal en relació als fets que seran exposats a continuació.

Atentament,

Salvi Güell Bohigas
Castelló d’Empúries, 5 de maig de 2010


En data 30 de Gener de 2012 la Magistrada Jutgessa del Jutjat de Instrucció 2 de Figueres resol i en la exposició de fets, entre d’altres, diu:

El present procediment es va incoar en virtut de la querella interposada pel Ministeri Fiscal per uns presumptes delictes de prevaricació, frau i exaccions il-legals, suborn i tràfic d’influències.

La part dispositiva diu el següent:

S’acorda sobreseure lliurement la causa en relació al sr. Xavier Sanllehí Brunet i també en relació al sr. ( nom de l’ex-gerent ), però respecte d’aquest últim, només pel fet esmentat, continuant per l’altre fet denunciat, és a dir, per l’alteració dels conceptes retributius amb la finalitat de mantenir el “complement de productivitat“ na vegada hagués cessat en les funcions de gerent.

Crec del tot convenient fer aquestes consideracions per aclarir, i sense cap altre ànim, les manifestacions i informacions que s’han fet i que han sortit als diferents mitjans de comunicació.

Com podeu veure qui presenta la querella és el Ministeri Fiscal, i la meva / nostra intervenció va ser la de posar en coneixement de la Fiscalia uns fets que una jutgessa ens va dir que podrien ser objecte de presumpte delicte de prevaricació, com crec que és el nostre deure.    

78 comentaris:

  1. Salvi, crec que en cap moment et correspon fer cap aclariment. Era la teva obligació denunciar els fets davant la fiscalia i donar coneixement del savoir faire d'aquest senyor. Realment si no ho haguessis fet haguessis fallat en els principis de la transparència i la humilitat política (que tant convé a aquesta societat). Malauradament no s'ha fet justícia i això ho hem de lamentar tots profundament. Darrerament veiem quin peu calça la justícia en aquest país i aquesta decisió casa perfectament amb el que veiem.

    ResponElimina
  2. jo si que crec que val la pena fer un aclariment donat que si l'anterior equip de govern no en dona compta a la fiscalia tal com ho va dir una magistrada, potser avui si que es podria dir que l'antic equip va prevaricar,per tant es correctisim haver donat compte a Fiscalia

    ResponElimina
  3. Una vegada més el paio s'haurà ensortit amb la seva. quin fàstic de justícia la d'aquest pais. Avui es veu que ha fet una reunió a l'ajuntament amb els 21 treballadors renovats el 2007 per dir que és innocent i blablabla... bé, per parlar tot el que no ha parlat en l'any i picu que ha durat el tema. ESPERO QUE ALGÚ PUGUI RECÒRRER AQUESTA DECISIÓ. Perquè es pot recòrrer, no?

    ResponElimina
  4. Vaig llegir al Punt que demanara responsabilitats per danys i perjudicis. A qui? Al fiscal? Que procuri que no tornin a anar en la seva caça... Quina prepotència més acollonadora. En fi, aixo es el sanllehinisme en el seu estat mes pur.

    ResponElimina
  5. Enchufar a la Relojera en Alcaldia.
    Hacer la plaza de Protocolo para la ex-Secretria del Alcalde .
    Como se llama esto ?

    ResponElimina
  6. despres de veure que han absolt al camps ja em crec qualsevol cosa de la justicia.ens queda sanllehi per estona per desgracia de tot el poble.

    ResponElimina
  7. gastarse 36000 euros en guateques en un bar sin dar opciones a los demas, como se llama esto?

    ResponElimina
  8. Lo de la relojera no sé cómo se llama, pero sí sé cómo se llama darle un sueldo mensual a la secretaria de toda la vida de Sanllehí de 3.700 euros. Y lo de la plaza de la de protocolo, se llama opositar. Por si no lo sabe el vendedor de cerveza. Parece que el antiguo concejal de cáterings se ha vuelto a olvidar de que es el menos indicado para abrir la boca.

    ResponElimina
  9. Entre en Sanllehi i el seu grup de regidors incults aquest poble no avançara.

    ResponElimina
  10. Que jo s`pigui l´équip d´en Sanllehí té 6 persones amb carreres universitàrias. A l´altre équip en tenien solament 1. No sé on veuen lo de incults. ?????

    ResponElimina
  11. Ahir vaig trobar-me per casa un d'aquells llibres que van costar un dineral. Sí, els que va fer el gendre del de Unió. Aquells de quasi deu milions de peles. Amb aquelles fotos tant xules i interessants i que tant bé representaven el nostre poble.

    A veure quan tarda en Sanllehí en adjudicar-li una d'aquestes perles??? Per cert, per l'import que representa (o va representar) no hagues clagut adjudicar el treball per concurs?

    ResponElimina
  12. soy propietario de una casa en ampuriabrava, cual ha sido mi sorpresa al recibir una notificacion del tercer pago de la contribuciones del alcantarillado, siempre se nos comunico que este pago se haria una vez acabadas las obras, y para mas coña y contactado telefonicamente con el ayuntamiento para pedir una explicacion, me comentan que no es seguro que se gire una nueva liquidacion en funcion de los costes, esto no tiene nombre

    ResponElimina
  13. Tard, pero els acomiadats que van snar a jutjat ja hsn cobrat. En Sensellei es va comprometre a ferho en 30 dies i n'ha trigat 35! Suposo que més val tard que mai, pero aixo demostra per enessima vegada la seriositat de tot allò que fa i les ganes de putejar que te al projimo.

    ResponElimina
  14. Per cert Salvi, ara que està tant de moda parlar de la monarquia... Què fa en Sensellei reivindicant catalanismes i municipis exclosos de la Constitució si ell va organitzar personalment la visita del Borbó petit i la periodista a Castelló d'Empúries. Les jaquetes no només les té per cambiarse de partit sino també per contradirse en tot.

    ResponElimina
  15. Sen ha lliurat, deu portar un subidon que no deu quebre en si mateix. A lajuntament deuen fer festa major per avançat.

    ResponElimina
  16. O sigui que, POSAR EN CONEIXEMENT no vol dir DENUNCIAR ? Molt bé Salvi, hauras d´explicar tot aixó devant la premsa i els ciutadans, quan sortin a la llum documents de la Guàrdia Civil. Has pensat que el poble de Castelló es tonto i continues amb el mateix discurs. Imagino que aquest missatge no sortirá , com molts que envio, gràcies.

    ResponElimina
  17. Escolta'm i quin problema hi ha que en Salvi POSES EN CONEIXEMENT o DENUNCIES a en Sanllehí? Què passa que a aquest senyor Deu tot poderós ningú el pot tocar? Doncs començo a estar-ne molt tip de tot plegat i de la inmunitat d'aquest senyor. A veure quan els seus efèrrims seguidors se'n adonen que un mateix governant (sigui qui sigui: Jordi Pujol, Felipe González...) no pot estar en el poder perpétuament. Cal regeneració per garantir la democràcia i la transparència política.

    EN Sanllehí va portar a l'Oficina antifrau a en Julià Genovés i al mateix Salvi, i ningú ho dubte ni passa res. Per què hauria de passar res si és a l'inversa? Ja n'hi ha poru d'aquest color sanllehístic. Tant de bo es pogués portar més vegades a aquest individu al jutjat!!!

    ResponElimina
  18. el de les 10,16 si us plau que m'espliqui lo de les 6 carreras universitaries, o potser lo de les 6 carreras de viura a costa dels altres sense fotra gaire res,
    AUGE DIMISSIO

    ResponElimina
  19. poner en conocimiento no quiere decir denunciar, simplemente que una apreciacion que se menciona en una sentencia judicial, no puede guardarse en un cajon, si esto fuera asi solo tiene un nombre, por lo tanto delante de una apreciacion de esta magnitud creo que salvi juntamente con su equipo de gobierno hicieron lo correcto, que fue dar conocimiento a la fiscalia.

    ResponElimina
  20. carrera de psicoleg hem?
    carrera d'estilista/barber/
    carrera de venedor de sabates
    carrera de venedor d'ordinadors
    carrera de delineant
    carrera de venedor de apartaments amb hores baixes
    etc etc etc etc visca les carreras

    AUGE DIMISSIO

    ResponElimina
  21. jajajajaja... ¿el contrasetac posteando por aqui?, ¿que tienes miedo de hacerlo en facebook? ¿o es que todas tus fuentes estan asustadas y no te dicen dada?,¿sera que la no imputación del actual alcalde te ha afectado tanto que ya no tienes la suficiente motivación como para publicar cosas?

    ResponElimina
  22. L'ex gerent va presentar recurs d'apel.lació a la sentencia de la jutgessa que deia que l'Ajuntament va fer be de treure-li el complement de gerent i que hi havia pressumpte delicte de prevaricació . Ara s'ha desestimat aquest recurs i a mes el condemnen a pagar les costes de l'apel.lació . Entre altres coses la sentència diu que l'ex gerent va actuar de forma " torticera ", que " redunda en la apreciación de mala fe inicial y evidencia el abuso de derecho " que els fets van ser " una actuación ilegal , una actuación constitutiva de abuso de derecho en perjuicio del tercero ( Consistorio ) " . També diu que " este Tribunal no puede ignorar tal maquinación fraudulenta "

    ResponElimina
  23. Uiuiuiuiuiuiuiuiuiiiiiiii que li pinten magres al exgerent.
    Per cert, molt bona aportació la d'aquest anòmim. Jijijijiiiii llàstima que en Sensellei se'n hagi lliurat.

    ResponElimina
  24. del equipo actual solo tiene carrera universitaria superior terminada el señor alcalde, de su equipo nadie destaca por un buen expediente academico, de sus socios alguno tiene alguna cosa aunque destacan los peluqueros y vendedores de pisos pero en general ya le va bien un nivel tan bajo asi nadie destaca y tiene el control absoluto.

    ResponElimina
  25. si que es bona aquesta aportacio, pero pobre noi si amb el seu sou i el de le dona no pot pagar les costes, segurament el seu amic sanlle, ja li donara un cop de ma per pagar, el mateix que va fer amb el seu incondicional roda alhora de pagar el nogoci-inmobiliaria que no va anar prou be.

    ResponElimina
  26. De veritat algú es pensa que per tenir un certificat universitari serà millor o pitjor regidor? Realment assegurar una cosa així deixa molt que desitjar. Cal sentit comú per governar, quan això falta, falta tot! Hi ha curteria ara i va haver a la legislatura anterior i segur que n'hi haurà a la propera. De gent llesta i gent justeta n'hi ha sempre... Els uns necessiten a els altres. No falla.

    ResponElimina
  27. Yo vote a Ciu porque tenia propuestas que me gustaban, como por ejemplo el tema de la mejora de la seguridad de empuriabrava, pero veo que en el año que lleva no han hecho nada sobre este tema, la policia local sigue igual de mal y la sensacion es de inseguridad

    ResponElimina
    Respostes
    1. i doncs , el tan cacarejat policia de barri famós on està. Ja l´han vist pel Puigmal. Je je je

      Elimina
  28. segons aquets ultims comentaris
    AUGE DIMISSIO ET FOTS FORA A VUIT I DE MOMENT JA NI HAN 4
    PUERTO DIMISSIO LA POLICIA CONTINUA IGUAL O PITJOR, CAPORALS QUE NO HO SON, SEGONS EL REGIDOR,POLICIES QUE FAN EL PSICOTECNIC QUAN VOLEN SEGONS MANIFESTACIONS A TV,EMPORDA,I UNA AFIRMACIO BASTANT FORTA EL MERCAT DE CASTELLONOU PLE DE LLADRES.
    IGLESIAS DIMISSIO EL NUMEROS NO LLIGAN, DEDICAT AL CARNESTOLTES PERO PORTANT EL RITME.
    SAVI DIMISSIO TENS A TOTS ELS DEL MERCAT EMPRENYATS
    DE MOMENT PROU

    ResponElimina
    Respostes
    1. que garrulo,que el mercado de castello Nou ya hace tiempo que dejo de existir!!!!

      Elimina
    2. Ara tenim gent compromesa que intenta millorar el poble, no abans que teniem un équip sense cap lider

      Elimina
    3. AHHH PERO ARA TENEN UN LIDER. i on es per que no se l veu mai per l ajuntament i quan un ciutada demana hora li diuen que te l' agenda col lapsada. Quina clase de lider es que no realitza cap de les principals funcions . tasca administrativa no hi es casi mai i contacte amb la societat , un noi de clase alta castellonina rebaixant se la gent normal i corrent . Tot un estil presidencialista envoltat de regidors carto pedra.

      Elimina
    4. O sia que abans en Salvi no exercia de lider per segons qui. Una opinio molt respectable pero gens compartida. De lideratges n hi ha de moltes classes i en Salvi no va ser un alcalde presidencialista al mes pur estil sanllehi i ni els companys de viatge dels quatre anys 07-2011 son com els quals hi ha ara a l equip de govern. Sempre a les 08 del mati va ser a l Ajuntament i estic segur que hi va ser mes vegades ell en quatre anys que el senyor Sanllehi en el periode 95-2007 . Si m hi jugo quelcom segur que no perdo. Potser les critiques cap els companys de viatge d en Salvi venen pel fet que no eren de carto pedra com els d ara, n hi ha algun que hi posa molta bona voluntat pero em sembla que en Sanllehi els te abduits a tots. Realment una llastima. Per cert em sembla que cap company de n Salvi ha acabat com ha acabat el pobre Roda.

      Elimina
  29. Els estudis universitaris son un filtre que com a mínim demostra un cert nivell de capacitat intelectual.
    Avui en dia per qualsevol feina et demanen tenir estudis i parlar idiomes, doncs trobo que per ser regidor ho mateix i més, també seria positiu que el regidor hagués tingut un mínim d'exit professional i no com ara que la gent es dedica a al política per compensar la falta d'éxit acadèmic i professional. Si no passa que tenim Montilles que no tenen ni la ESO i ZP que no havia treballat mai en cap feina coneguda abans de la política, tots dos polítics son uns incompetents reconeguts.

    Puc entendre que les persones de mes 50 anys no tinguin estudis perque en aquella epoca era molt complicat, pero no en els joves.

    Per tant o tenir un cert èxit professional o estudis, i si no es aixi desprès no ens queixem de la pesima gestió que fan alguns polítics.(tant els actuals com els passats)

    ResponElimina
  30. Al votante de CiU. No desesperes company, este gobierno está haciendo bien las cosas. Pero ante lo que se ha encontrado es dificil hacer las cosas que nos habían prometido. Este año sin ir más lejos se tienen que pagar casi 4 millones de euros del presupuesto en amortizaciones e intereses de crédito, heredados del anterior gobierno. Ánimo porque pasado este año, las cosas cambiarán. Es fácil criticar cuando no se sabe, pero creo que con un mínimo de interés por saber la realidad te puedes ahorrar este tipo de comentarios.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Las verdades duelen, amigo. Siempre las mismas excusas, la culpa de los otros

      Elimina
    2. el forat que va deixar en Sanllehí deu n´hi do i sobretot la cara estructura de costosque va deixar. Aqui si no ha de donar les gracies el municipi . Pujar sous a una colla de treballadors a pocs dies de les eleccions del 2007, s átrevira a fer el mateix el 2015 ´, supersous als carrecs de c2000, una font a lentrada d Empuriabrava la qual ningu s hi veu identificat, un edifici lleig i poc funcional a lentrada dEmpuriabrava i anar fent

      Elimina
  31. ya veo que sabes mas tu sin ser votante de Ciu, que algunos que son militantes de toda la vida, que cantidad de informacion se consigue detras de una barra o con una agradable charla entre bocata de lomo o puchero. AUPA LOS MONTILLAS DE CASTELLON, EMPURIABRAVA INDEPENDIENTE................

    ResponElimina
  32. como afectado de las obras de alcantarillado no entiendo como se nos pasa al cobro el ultimo recibo de las calles, cuando siempre se habia dicho que se cobraria al finalizar las obras, y mas cuando leo en el punt diari declaraciones del sr,sanllehi asegurando que la empresa conctructora ha cobrado 160.000 euros de mas con la facturacion del año 2011, salvi no lo entiendo por favor aclara este embolado del sr.sanllehi,
    un afectado del sector montgri

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja no te n recordes quan aquest senyor va muntar una reunió al Xon´s Platja a la tardor del 2007 incitant als veins a que presentessin recursos, i els senyors de lUDEM Incitant als veins a no pagar encara no fa ni un any . Deu ser dur pagar 100 euros cada mes , haver pagat 2/3 parts , que et demanin pagar el tercer rebut i no puguis conectar'se fins el 2013 . El Govern d Unitat va cometre errors , si pero aquests no son millors del quals hi havien abans.

      Elimina
  33. En el tema del clavegueram de moment em remeto al meu escrit en aquest bloc del mes de desembre de 2011 . Quan tingui mes informació , si hi ha novetats, no dubteu que en sereu ben informats.

    ResponElimina
  34. Es veritat això que diuen que FCC absorvirà Castelló 2000? Si això és així, li riuran també aquesta gràcia els senyors de Castelló 2000 al Sr. Sanllehí?

    ResponElimina
  35. Doncs ja estaria be que algu es volgues quedar el mort de Castello 2000, que ens costa una pasta a tots els castellonins

    ResponElimina
  36. pero qui vols que es quedi el mort de castello 2000, el millor es vendrel o donal per un euro,nomes has de veure que una obra amb una petita oficina de l'ajuntament ja dura mes de dos mesos i el que queda.
    GALLEGO DIMISSIO
    SANLLEHI DIMISSIO

    ResponElimina
    Respostes
    1. si fins i tot en Gallego va haver fer de paleta ....

      Elimina
  37. IMPRESENTABLE!!!! Ens volen cobrar l´última fase del clavegueram quan ni tan solos han començat a obrir el carrer. Hem pagat 2/3 parts per una obra endarrerida i deficient . Al sector Carlit ni tan sols han començat i ja reclamen l´última quota, poca vergonyes, al sector Alberes FALTEN LES ESCOMESSES DE GAS, ENLLUMENAT, SOTERRAMENT DE LÍNES TELEFÒNIQUES, ASFALTATGES DELS CARRERS...ÉS A DIR PRACTICAMENT TOT I NO TENEN RES MÉS A DIR QUE DEMANAR AL CONTRIBUENT QUE LI PAGUEM LES SEVES FALTES, pobres no tenen diners i a nosaltres que potser ens en sobren. Quina Barra. Com ens poden demanar més diners si amb tot el que han rebut no han fet la seva feina seguir confiant en aquest paios seria de bojos .Creació d´una plataforma d´afectats ja !!!! Que donguin explicacions aquests impresentables i espavilin fent les obres que es van comprometre a fer donguin la cara i si els diners han volat que espavilin i els busquin però no sempre amb la suor dels altres.

    ResponElimina
  38. enhorabuena a la regidora de fiestas, botellon a manta con crios menores, cristales de vehiculos rotos, alguna que otra pelea, algun representante del club empuriabrava con algun problemilla hasta llegar a las manos, en fin sra iglesias como deciamos al principio enhorabuena, suerte que solo le quedan 3 años

    ResponElimina
  39. Quan faran neteja a l'ajuntament? no tenen ni diners per comprar pintura i mentrestant funcionaris cobran sous altissims sense fotre ni cops.

    ResponElimina
  40. Es diu que han pujat el sou al regidor dissident, al del somni, a aquell que es va presentar per a alcalde i que en no conseguir-ho va dimitir... a aquell mateix. com que cobrava poc, han pensat en augmentar-li el sou, com que s'ho té tant ben guanyat. Per cert, de que fa?

    ResponElimina
  41. 3 años dice! Pues como la oposición no se ponga un poco más las pilas hay Sanllehí y cuadrilla para al menos 8 años más!

    ResponElimina
  42. Seira necesario y urgente crar una plataforma de afectados por estos mangantes que después de omprometerse por escrito a una serie de mejoras que no son capaces de cumplir en algunos casos no han ni empezado tienen la cara de querernos cobrar la ultima fase del alcantarillado.Pongámonos de acuerdo y vayamos a donde haga falta, contencioso administrativo, periódicos, tv... lo que sea pero que encima no nos tomen más el pelo

    ResponElimina
  43. Admiro al Nicetom s'ho monta de puta mare, un vividor i parasit de l'ajuntament, un bon sou, no fotre ni cop, cap responsabilitat, patetic.

    ResponElimina
    Respostes
    1. i a sobre ben considerat pel senyor sanllehi. S´ha de reconeixer que deixar-lo sense dedicació exclusiva va ser una bona jugada. una vegada un vei de Roses va anar a can niceto . Li va preguntar com es que havia renunciat a lacte de regidor. la mare li va contestar si pretenia que el seu fill visques amb un sou de miseria. Aquesta es l estimació d aquest senyor pel municipi , que pretenia vendre somnis i es va despertar de cop. Deu ser dur donar se compte que la gent no t estima tant com un es pensa. Ell que ja es veia com alcalde del seu municipi i tornant la jugada a aquells que el van fer fora de la gerencia de c2000.Fins i tot l´ex'donaja el veia d alcalde , tenia clar que era la millor opció Un detall. el govern d unitat va entrar el juny 2007 i en Niceto fou destituit del seu carrec l abril 2008 , deu mesos mes tard , al igual que el gerent de cenet 2006 Marc Bolasell, Ningu podra dir mai que anessin per aquests dos senyors a la primera de canvi. Quina diferencia amb l antic gerent de cenet col.locat per lantic equip de govern a l agost 2011 ja tenia la sentencia feta pel nou equip de govern. Quin poble

      Elimina
    2. IPM club d amics de n Niceto . Quin futur tenen....

      Elimina
  44. Els que volen fer una plataforma que truquin a en Pere Iglesias, que aquell té els ous pelats de fer plataformes i liar-la parda. Potser aquest seria el retorn de l'ave Fènix, quien resurgió de sus propias cenizas!

    ResponElimina
    Respostes
    1. si algu ha resorgit de les cendres es el senyor Sanllehi, millor per ell . Te allo que es mereix, va donar una llicó de com es guanyen unes eleccions sense despentinar se. en quant als perdedors ( jo entre ells )hem apres dels errors del passat , la vida continua. No farem com molts de vosaltres , no tots, que heu estat quatre alimentant 'vos d odi.

      I en quan a Pere Iglesias de plataformes en sap molt si pero us va enviar quatre anys a l oposició . i us va donar molta guerra .

      Elimina
  45. A cultura festes tenen seriosos problemes. La regidora no pot veure a la directora tecnica. Al cap de festes el volien fotre al carrer i la cap de cultura tampoc te gaire bona relacio amb la regidora... Quatre gats i molt mal avinguts.

    ResponElimina
    Respostes
    1. amb aixo ja hi toca l Elena . aquesta senyora no es digna de ser directora tecnica . S han de vendre molt diaris per guanyar allo que guanya l altre i mes amb la puja de sou que li ha fet en Sanllehi amb l oposció dels altres directors tecnics. Per cert n hi ha un de director tecnic que fa l horari que li passa pels c... . i tothom mira cap un altre costat . i ella buscant la dedicació exclusiva.... Recomano al Sanlle que vigili amb lupa tots aquests treballadors que tenen un peu a Castello i l altre a Palau

      Elimina
  46. voleu la solucio, el problema esta amb els diners facils, per tant tots el putu carrer, gent nova que sap apreciar 1000 euros,
    la directora nomes mira de guanyar mes diners l'unica que li han apujat el sou, perque sera?
    entre ella i l'home ja seveu el poli caria quina morterada.
    el cap de festes deien el topo del contrasetac.
    i la cap de cultura mai a tingut bona relacio amb els seus regidors bueno aixo de cap deixemo, quan no ni ha per mes que hi voleu fer, sense estudis i directora, de que?
    i la regidora no val la pena ni escriura una ratlla.

    ResponElimina
  47. Quin panorama, entre regidors que destquen per ser uns ineptes que NO saben fer la o amb canuto i aquests director tecnics que cobren una morterada i no serveixen per res el poble esta ben arreglat.

    ResponElimina
  48. realment tenim uns politics que fan pena, practicament no s'en salva ni un, com potser que a la politica vagin a parar els mes mediocres de tot el poble.

    ResponElimina
  49. a l'ajuntament fa falta algu que tingui els coll..ns de fer els canvis que fagin falta i sense estar condicionat pel seu passat, en Pere Ïglesias hagues pogut ser aquesta persona, llastima que el va perdre els seus interessos personals

    ResponElimina
  50. amb la nova reforma laboral molts ganduls de l'ajuntament deuen estar tremolant. A l'ajuntament tenim alguns treballdors excepcionals que tenen vocació i no son uns aprofitats pero en tenim uns quants que no foten ni brot i cobren una morterada. S'ha de començar a treure el gra de la palla.

    ResponElimina
  51. Ostres tu, com.s'estima la gent en aquest poble... No havia vist tant d'amor junt. Pero yo me rio de Rio, que apetxuguin, el poble té el que s'ha buscat! I d'aquí tres anyets de res torneu a votar a Sanllehí, Augé, Niceto i Cortada que el poble progressarà tant com ho porta fent des de fa any. I això que CiU també governa a Catalunya, que si no... Però bé, sembla que aquest detall no val per a res, de res serveix que els convergents portin el timó de la Genedalitat perquè aquí no ha entrat ni un duro extra. Més aviat tot el contrari, encara entraven més diners amb el tripartit a la Gene i els transfugues a l'ajuntament. Governació va deixar anar a manta de diners quan la poetaven els d'esquerra...

    ResponElimina
  52. Per cert en 3,1416 es veu que el tenen putejadissim a Empuriabrava... No té nom el que li fan, bé sí que en fé: MOBBING. La Malícia li té ell dit ficat a l'ull.

    ResponElimina
  53. La guárdia pretoriana torna a bloquejar el dret de la ciutadania a demanar audiencia amb el alcalde. Com pot ser que no es rebi a la gent que demana una entrevista?

    ResponElimina
  54. La Malícia no era aquella que portava amb tant d'orgull i satisfaccio la oficina dhabitatge? On és ara l'orgull i la satisfaccio? I millor encara on es l'Ofi ina dhabitatge? Pa/te/ticccc

    ResponElimina
  55. estic d'acord el poble te el que es mereix, i apa anar pagant i el xavi de vacances, la casa gran sola disbauxa total la secretaria ni sa la huele, els directors tetrics no se sap, i els que ho varen ser per pocs dies, aprofitant per dedicarse a les seves segones activitats, uns algun ajuntament del voltant altres algun buffet etc etc etc

    ResponElimina
  56. a los de la udem ni se les be, donde estan y los que confiamos en ellos, nuestras calles sin arreglar, y llenas de porqueria, solo se les be por el cafe internet vaya trio.

    ResponElimina
  57. Ja mimagino a tot deu escaquejantse mentre el senyor tot poderos gaudeix dunes merescudissimes vacances. En aquesta casa sempre passa el mateix quan no hi ha control allo es disvauxa general. Un exemple molt senzill i evident: Avui primer dia de vacances del sanlle i avui ja no hi ha hagut setac. No treballa ni deu aqui.
    I deieu dels de udem? No espereu gaire res mes en el qus queda de legislatura, com tampoc espereu dels del somni (ipm) ni den Cortada ni de la colla del sanlle. Quin panorama que ens espera!
    I els afectats pel clavegueram que es preparin perque em fa lefecte que perdran calers a manta.

    ResponElimina
  58. Actualment tenim el millor alcalde que podriem aspirar, i un equip de regidors que ho donen tot pel poble, fins i tot renunciant a una brillant carrera dins l'ambit privat. Probablement l'equip mes capacitat que mai ha tingut l'honor de tenir l'ajuntament.

    ResponElimina
  59. Com és q diuen q la venedora d diaris no es parla amb la Malicia? Si la regidora no t bona relacio amb la segona persona del departament, com pot anar b una area?! D totes formes sabent com son cada una de elles no se qui t mes culpa del fracas, si la una o la altre.
    Mhan explicat q la Mlicia va haber d transmetre la noticia d lacomiadament a les cuatre treballadores acomiadadas. I digo jo quina credibilitat t aquesta senyora (q li han apujat el sou) x solidaritzarse amb ningu? "mira reina q ten vas a la rue pero a mi mhan apujat un milionet de peles el meu sou, ho sento moltissim. He fet tot el q he pogut (perq mapugesin el sou, clar)"...

    ResponElimina
  60. carrera privada, quina?
    tornem
    estilista=perruquer
    ingenier en no se que=venedor d'ordinadors
    agent de la propietat=venedor d'apartaments
    llicenciat amb empresarials=venedor de sabates
    llicenciada amb no se que=venedora de diaris
    advocat=aquest es salva perque ja esta jubilat
    continuem?------------

    ResponElimina
  61. l'entrevista del sr,puerto a l'emporda, aixo si que es de carrera, que su faci mirar, jo he fet jo he fet i jo he fet, sor que com a minim reconeix que l'ordenança de convivencia la va trobar ja feta, pero aixo si ell hi va donar la llum, ni que fos deu.

    ResponElimina
  62. Benvolguts castellonins i sobretot benvolguts empurriabravencs,
    És un honor tornar-me a dirigir a tots vosaltres des d'aquest fantàstic blog del líder de la oposició. Si no fos per aquesta eina hagués eliminat a la oposició dels pressupostos de la Corporació.
    Estic pensant que, a mi que m'agrada tant copiar les festes del altres, de cares a l'any vinent fer falles a Castelló d'Empúries (síiii, i també a Empuriabrava, colla d'envejosos!!). Què us sembla? A mi m'esgresca moltíssim la idea perquè faran ninots de tots nosaltres, els polítics, i a mi (o sigui el meu ninot) segur que l'indultarán. Serà superfantàstiiiiic! La falla guanyadora segur que seria la imatge de la jutgessa arxivant la meva causa. Perquè ara ja sóc EXpresumpte prevaricador... Quin mal de panxa li va venir a més d'un.
    Em sento lliure, ja no tinc cap mal de cap polític, els meus companys de partit m'estimen (o al menys això diuen), els altres partits estan amb mi al govern i tot és maravellós. Fins i tot el del PP menja de la meva mà després d'haver-lo fotut a la oficina antifrau i haver-li fet el llit durant la campanaya. Zum-zum, zum-zum a qué huelen las nubes?

    Sensellei.
    Alcaldeitor.

    ResponElimina