dimecres, 28 de desembre del 2011

Un model presidencialista

Estem a final d’any 2011. Ja fa més de mig any que va haver eleccions municipals i a la nostra vila es va conformar un nou equip de govern que inclou quatre formacions polítiques. Masses partits, al meu entendre, i això ho dic vist el tarannà polític d’aquest equip de govern durant aquests llargs sis mesos. Ja ens ho temíem quan al mes de juny es va presentar en societat, sense cap mena d’organigrama establert i amb un model totalment presidencialista, on els regidors tenen poc a dir i on s’ha creat un comitè de direcció que es el que realment talla el bacallà amb càrrecs tècnics i l’Alcalde. És per això que dic que sobren regidors.

L’experiència d’aquests sis mesos em fa veure que és un equip de govern poc cohesionat, sense cap full de ruta i que actua sobre la marxa.

A Castelló tenim temes molt importants que s’han de resoldre i encara els nostres governants no s’hi han posat. Us en posaré dos exemples. 1)Podem parlar de la valoració de llocs de treball que varem iniciar nosaltres i que falta acabar d’enllestir, eina molt important per un bon funcionament de l’aparell administratiu de la Casa de la Vila i eina d’estalvi important una vegada aprovada en el capítol 1 de despeses. 2) Què se n’ha fet de la promesa electoral d’alguns partits respecte a l’autonomia d’Empuriabrava? A on ha anat a parar?

Demà hi ha un Ple de caire econòmic. Hi haurà l’aprovació definitiva de les ordenances fiscals. El grup municipal d’ERC hem presentat al·legacions, que crec que són prou justes com per que ens les acceptin. Creiem excessiu que en general augmentin un 5 % quan l’IPC calculat del darrer any és un 3 %. També creiem que si l’empresa que recull les escombraries al nostre municipi preveu pel 2012 un pressupost un 15 % inferior a l’any 2011 això s’hauria de notar en la taxa corresponent, o sigui, que en comptes de congelar-la com preveu fer l’equip de govern, s’hauria de baixar. També trobem fora de lloc cobrar interessos als ciutadans als que se’ls  concedeixi un aplaçament o fraccionament. Oi que quan l’Ajuntament paga tard no paga interessos als seus proveïdors?

Veiem com ara es van concretant projectes no acabats del nostre mandat i que ara ja son una realitat. Parlo de la construcció del Túnel del Vent, parlo de la constitució de l’associació juvenil “AEIG Xots”, parlo de l’admissió de la nostra vila a la Red de Juderías...

En fi, esperem que l’any 2012 el comencem tots plegats amb força i que aquestes festes il·luminin als nostres dirigents municipals, pel bé del nostre municipi.

Bon any 2012 a tothom !!!  

63 comentaris:

  1. Os habéis enterado ? Han imputado a Urdangarín , igual que a nuestro alcalde . Ahora Castelló ya está a la altura de la Corona .
    Y ellos aún siguen dando lecciones !!
    Vaya cinismo !!!

    ResponElimina
  2. Aixi que segons aquest escrit els actuals regidors no pinten res, perque l'actual alcalde no els deixa fer res, ara enten perque s'envolta de gent que no en te ni idea de res. Llavors perque volem 13 persones cobrant un sou si no fan res.

    ResponElimina
  3. i abans que teniem un triunvirat (Dolors+Salvi+Pere) ?

    ResponElimina
  4. Doncs vol 13 persones perque quants mes estiguin cobrant un sou, menys gent hi haura a l'oposicio per denunciar la seva mala gestio. O algu creu que es casualitat que hagi pactat amb tots els partits excepte amb els 3 que el van fer fora? pactant amb la udem no li calien ni socialistes si solidaris, pero aixi hi ha menys regidors en contra seva. el prevaricador porta el poble com si fos un cortijo i vistos els resultats electorals a la majoria ja us va be. castello te el govern que es mereix i el nivell dels regidors es el que els ciutadans li exigeixen al partit per votar-lo, si qualsevol val per ser regidor deu ser perque a la gent ja li esta be que sigui aixi. el nivell dels governants diu molt dels seus electors, a mes populisme dels governants mes ignorancia dels votants, i si aqui tenim el que tenim sera que desgraciadament el nivel al nostre poble es molt baix.

    ResponElimina
  5. Jo espero que l'actual alcalde reduiexi mes el cotos laborals, de moment nomès ha acomiadat a molt pocs. Sobra molta mes gent.

    ResponElimina
  6. Doncs jo prefereixo el regidors actals que el de d'abans entre ells dos funcionaris que no saben que es treballar, com avui en dia esta quedant demostrat.

    ResponElimina
  7. El nivel actual de lo conceales es pesimo, basicamente destacan por hacer la pelota al jefe

    ResponElimina
  8. Todo el mundo sabe que el la calidad de los concejales es inversamente proporcional al ego del alcalde

    ResponElimina
  9. Aqui cualquiera puede ser concejal, solo falta mirar a los de la Udem

    ResponElimina
  10. No és per res, però el proper dia 16 de gener es celebra el judici pels tres acomiadaments "polítics"... EN Sanllehí haurà d'anar a declarar davant el jutge i això no sé si li convé gaire. Una individu que actualment està imputat (sí com l'Urdangarín) per pressumpta prevaricació en la contractació de treballadors no encaixa gaire en un procés per acomiadaments indeguts... No sé, què pensarà el jutge quan sàpiga que dos dels tres acomiadats són part dels 23 treballadors renovats l'any 2003... Vamos, tot un circ digne de ser retransmés en directe per TVRoses... No creieu?

    ResponElimina
  11. Qui diu que s'estima més els regidors actuals que els dos funcionaris, està segur del que diu? Perquè posats a tenir, jo m'estimo més tenir a dos funcionaris al govern que a una llibretera que es gasta 800 euros en un sol mes en factura telefònica en trucades a GH i serveis molt extralaborals... Mmmmmh! Quin farum!

    ResponElimina
  12. jo prefereixo els d'abans, per lo menys si es veritat que aquets dos funcionaris no saben treballar no ens costaban un duro perque el seu sou l'han de cobrar igual no et sembla noi, va per el de les 10.53,y ara et pots quedar amb el dubte de quin dels dos te ha contestat.

    ResponElimina
  13. quan s'havia de decidir a quins regidors posar era el dia de les eleccions i esta molt clar a qui va votar la gent. Ara tenim 4 anys per gaudir de la gran eleccio que es va fer. i d'aqui a 3 anys els torneu a votar, que el sanllehi si no l'inhabiliten abans s'hi torna a presentar

    ResponElimina
  14. molt presidencialista, pero quan el necessites no hi es mai, vas a la casa gran demanes per l'alcalde hi no hi ha ningú, a nivell politic que et pugui rebre, nomes et trobes el noi de l'entrada, que no sap que dir, potser estabem massa mal acostumats amb l'anterior que el podies trobar com aminim de vuit a tres, i si feia falta a la tarda, aixo es fe feina de poble, salvi deixa la banca i torna per el be del poble.

    ResponElimina
  15. Feliz año a los resentidos, a los cabreaos, a los que han ido al paro, a los inutiles que aun siguen cobrando, a los que en un futuro proximo iran al paro, a los chupopteros , a los enchufaos, a los que no pegan golpè, a los vividores, a los jetas,a los que escriben en el contrasetac, a los amargaos, a los infelices.
    Rajoy hara un decreto para que todos estos trabajadores del ayuntamiento se puedan despedir
    de una vez por todas.
    Viva El PP.

    ResponElimina
  16. ara nomes faltava que ens deixin sense llum als carrers de la vila, que prenguin altres mesures que no afectin als paganos de sempre, com per exemple rebaixar el sou a qualsevol treballador municiplal que cobri mes de 2.000 mensuals, que com a minim n'hi han mes de 40 !

    ResponElimina
  17. altres mesures, posibles, reduir la jornada laboral dels funcionaris que cobren mes i proporcionalment reduir el sou.

    ResponElimina
  18. Yo prefiria que los dos ex-regidores funcionarios
    probaran la empresa privada. Iban a saber lo que vale un peine. Saludos compatriotas.

    ResponElimina
  19. aixi dedueixo pel comentari de les 15:58 que els dos funcionaris no foten ni brot.

    ResponElimina
  20. Els regidors actual destaquen per la seva gran capacitat de treball, talent, experiencia, formacio i coneixements. Formen un gran equip dirigit per un lider expecional.

    ResponElimina
  21. soy trabajador de castello 2000 se comenta y rumorea que nos quieren vender a una parte de la plantilla a la empresa aqualia, salvi si sabes algo publicalo,y si es para reducir costes que el alcalde renuncie al sueldo del ayuntamiento.

    ResponElimina
  22. Ya estaria bien mirar lo que nos cuesta al pueblo Castello 2000. Seguro que nos quedamos de piedra

    ResponElimina
  23. Pues no estaria mal privatizar Castello 2000, nos ahorrariamos unos cuantos euros al año.

    ResponElimina
  24. si els dos funcionaris treballesin a la privada molt probablement serien "reponedores" del mercadona

    ResponElimina
  25. aixi dedueixo pel comentari de les 15:58 que els dos funcionaris no foten ni brot.

    Els dos treballadors treballen i si no fan més no serà perque es neguin a treballar o posar pals a les rodes. Actitud molt diferent l'ex-gerent que va deixar clar que es dedicaria a posar pals a les rodes tot el qual pogues. M'arriben noticies que l'Elena i el Sanlle s'han barallat per que hi ha un grupet de treballadors de la seva corda que cobren molt i no carden brot com l'ex-gerent, l'ex-IPM i d'altres... I doncs que us pensaveu ?

    ResponElimina
  26. a veure si en Rajoy fa un decret i permet fer fora un quants inutils de l'ajuntament, ja seria hora

    ResponElimina
  27. ENTITAT MUNICIPAL DESCENTRALITZADA EMPURIABRAVA = FLAGANT VULNERACIÓ DE LA PROMESA ESTRELLA ELECTORAL DE CIU I UDEM . La meva pregunta és ja us podreu passejar per Empuriabrava després.

    ResponElimina
  28. Els regidors actual destaquen per la seva gran capacitat de treball, talent, experiencia, formacio i coneixements. Formen un gran equip dirigit per un lider expecional.

    regidors actuals = regidors floreros

    líder excepcional? uy si molt excepcional. gandul, mentider, n'ha fet de la punyalada i la traició la base del seu progres personal. Per cert m'expliquen que l'han vist sortir amb una gran panera de la Caixa i els treballadors obrint-li la porta, és normal amb el seu supersou deu tenir molts punts acumulats ...
    Ahir a la tarda li va dir als Reis d'Orients que feia quatre anys no es veien. Que volia dir que s'anava amb les nenes a Vila-sacra ? o ell és l'amo i senyor d'aquest poble i una colla de persones li van treure allò que és seu en vitalici i que per tant passava olimpicament de deixar-se veure ? Aquest senyor comença a deixar masses perles. No deu acabar de sentir-se còmode, acustumats als ultims dotze anys entrant diners a cabassos i ara la caixa es ben buida i no hi ha marge per lluir-se. Segones parts mai van ser bones....

    ResponElimina
  29. Regidors = floreros, que bona !

    ResponElimina
  30. Si comparem Castelló amb altres municipis que ens envolten com Roses i Figueres, podrem comprovar que estan molt mes ben gestionats, malgrat la crisis es nota que s'estan fent coses i tenen projectes i moltes iniciatives.

    I Castelló que? Aquí esta tot mort, sense moviment, sense projectes ni cap inciativa.

    ResponElimina
  31. REGIDORS FLOREROS? Tenim un inutils que no els voldria ningu a la seva empresa, gent sense ni ofici ni benefici que gracies a la poltica i fer la pilota al seu jefe son algu

    ResponElimina
  32. ya tienes razon, en figueres un parque de navidad que daba gusto entrar i digo entrar ya que era gratuita con una cantidad impresionante de oferta para los crios, i no hablemos de la cabalgatas de alrededor, en fin como bien dices ni proyectos ni iniciativas para tira adelante este pueblo, solo subida de impuestos para dar de comer a quien tiene mas, que pena.

    ResponElimina
  33. y los de la UDEM, donde estan, que hacen, no se les ve sumisión total al lider, y las promesas electoralistas, que ha sido de ellas, hay pasos de cebra que ni se ven, solamente se trataba de buscar el voto, en fin seguiremos siendo vecinos de la marina i acordaros que tres años pasan muy pronto,queremos ya el cumplimiento de vuestro programa electoral, no os dediqueis solamente a cobrar a final de mes.

    ResponElimina
  34. La diferencia es que en Figueras tienen un lider como dios manda y un equipo de gente preparada, no como aqui unos borregos

    ResponElimina
  35. a Figueres tenen un lider que algun dia pot ser president de Generalitat i el qual tenim aqui ja no pot aspirar a més . On volen anar els convergents amb aquest senyor . Amb tot el seu curriculum i encara hi ha gent que se l'escolta.

    Per cert, els de la UDEM quan calculen que Empuriabrava estarà com Port du Roi? Aquest dijous al Xon's tenen reunió . Potser es questió d'anar-hi , aviam quina perla a l'estil presuntos... deixa anar el senyor Puerto.

    Aquest estiu tindrem focs de Sant Joan a la PLATJA o haurem d'anar a ROSES.

    ResponElimina
  36. els convergents son uns ineptes, a partir del moment que el primer i el tercer son gent d'esquerra que el van fer fora i no poden triar un lider que vingui del seu propi partit

    ResponElimina
  37. Benvolguts castellonins i sobretot benvolguts empurriabravencs,

    Fa molt de temps que no em dirigeixo a tots vosaltres, però és que he tingut molta feina comptant el montante que cobro cada mes. Són tants diners que creieu-me que no és fàcil comptar tots els bitllets.

    Us escric perquè avui tenia un judici amb tres torrecollons que vaig acomiadar al mes de setembre i m'he estimat més no haver d'anar, així que he tingut que apuginar el que m'han demanat aquests insensibles. Però m'és igual, perquè com que paga el poble... Si anava, segur que demà el Diari de Girona n'aniria ple, així que he pagat i Sant Pere ha cantat. Tampoc tenia gaires ganes que el jutge em preguntés abans d'hora per la presumpta prevaricació i tot el rollo. Buff, quina mandra!

    Però bé, això ja és història. Ara ja em puc centrar en tornar a acomiadar igual de malament a 8 tius més i ja està, així el poble i el contrasetac tindran de què parlar.

    Mentrestant jo vaig fent, gràcies. I el poble, també. Una mica descuidat (bueno, molt descuidat) però bé. Gràcies a Dèu ningú es queixa gaire de la deixallesa a la que tinc sotmès a Empuriabrava. Com que els perapunyetes de la marineta ja estàn aquí amb mi, doncs donem la sensació de màxim control i sobretot feina ben feta.

    Per cert, parlant de feina ben feta, tinc molt contents als de Castelló 2000 perquè no han de treballar gaire. L'empresa no té diners per comprar material i no es pot produir gaire cosa. Tot i així algú encara em demana hores extres... Aixxx no tenen remei!

    Sort que a l'ajuntament tinc gent que m'aprecia. La meva secretària, la dels 3.700 euros, cada dia està més contenta. Sort en tinc d'ella, que em filtra les visites, sino no donaria a l'abast amb la gent pesada que ve a veure'm i demanar-me coses. I també tinc al gerent, ups ai no! que ja no m'estima. No me'n recordava que vam partir peres. És que el veig tant poc que ja no me'n recordava.

    Bé, no vull entretenir-vos més. Moltes gràcies pels vostres vots i seguiu votant-me, eh, que jo us apujaré els impostos tant com pugui.

    ResponElimina
  38. Ahir vaig estar llegint un article sobre els pressupostos del 2012. I encara he de reaccionar perquè no sé si es tracta d'una informació real o bé d'un acudit de mal gust. De tot el pressupost només se'n destaca els 500.000 euros destinats a inversions? I la retallada del 5% del capitol 1... Però això què és? I què es pensa fer amb l'augment de l'IBI? Pagar més iphones i factures telefòniques de la regidora de cultura?
    Aquest poble no pot continuar així. I mentres Empuriabrava es desfà a trossos sense que ningú en posi remei. Quina vergonya!

    ResponElimina
  39. Que vols? si tenim una regidora d'hisenda que no sap ni sumar.

    ResponElimina
  40. M'esgarrifo profundament quan sento aquella veu ronca que narra les noticies d'Emporda TV al servei del Sr. SANLLEHI. Que deu prometre a tanta i tanta gent perque tot deu li faci la rosca d'aquesta manera? En seriu, castello d'Empuries, feuvos-ho mirar perque no teniu remei. Si penseu que aquest es el millor alcalde que podeu tenir, que passaria si tinguessiu un alcalde bo com en Santi Vila?
    Avegades penso que tant de bo l'inhabilitin pero, que carai, si tant us l'estimeu confiteu-vos-el tant com us doni de si. No creieu? L'unic que em sabria greu es per la gent sensata que encara viu en aquest poble, poca, pero encara en queda.

    ResponElimina
  41. ja ho sabeu, d'aqui a 3 anys el torneu a votar. castello te l'alcalde que es mereix, a l'alçada de la seva gent que es incapaç de votar diferent del que "han votat sempre"

    ResponElimina
  42. Si tinguessim en Santi Vila no tindriem aquest nivell de regidors, pero l'actual alcalde ja li va be tenir un equip de mediocres

    ResponElimina
  43. Aquest "listo" que escriu el 19 Jan. LLástima que no et presentis tú a les eleccions. Segur que tot el poble et votará. Si pensas que tot el poble és tonto i tu tan intél.ligent, !!!presentat!!! no t´ho pensis i ens salvas d´aquest pésim alcalde que dius que tenim. Total per una vegada que el poble va apostar per una altre sol.lució mira com ha quedat les contes, 3,5 millons de deute del any passat, 1,7 de facturas per pagar 350.000 de deute amb la companyia electrica, 35 amiguetes contractats,els canals d´Empuriabrava regalats al seu amic de la concessonaria,Ce- net a punt de tencar, enfín unas joias. Torneu-los a votar, segur que us tornan a contractar, ¿ o no ?

    ResponElimina
  44. Aquest "listo" que escriu el 22 de gener, no té res de llest. De fet, tots els de la cleca d'en Sanllehí no tenen res d'intel·ligents... Qui digui que l'equip d'en Salvi Güell va deixar 3,5 milions de deute és realment NO TENIR NI PUTA IDEA DES RES!! Dir que es van fer 35 contractacions és NO TENIR NI PUTA IDEA DE RES! Que CE-Net estigui "a punt de tancar" (com diuen) és NO TENIR NI PUTA IDEA DE RES i així amb totes les acusacions que fa aquest fantàstic defensor efèrrim del règim sanllehístic.

    Però no seré jo qui perdi el temps en rebatre res a aquest senyor. Igulament no ho entendrà. Quan no s'arriba més enllà, no cal perdre el temps. Però està bé recordar-li que NO TÉ NI PUTA IDEA DE RES.

    ResponElimina
  45. Vilassar de Dalt retira las ayudas sociales a los funcionarios
    Pagaba a los empleados públicos becas de estudio y ayudas para bodas y nacimiento de hijos

    Política | 22/01/2012 - 11:14h LA Vangurdia

    i aqui quan farem una cosa similar? A Castello encara tenen mes priveligis. No va dir CIU que milloraria l'econimia de l'ajuntament?

    ResponElimina
  46. Esto de decir NO TÉ NI PUTA IDEA DE RES es la única respuesta que le pueden dar al comentario anterior ? Este era el talante de los que nos han gobernado los últimos cuatro años. No demostrar nada y negarlo todo, y nosotros somos los buenos y los del Sanllehí son todos muy malos. Viva la democracia. Todos estos datos se pueden demostrar solo con un mínimo de interés del ciudadano en preguntar a algún regidor, mirar los presupuestos del Ayuntamiento, o solo con asistir a los plenos. Cuesta asumir que el pueblo no os ha vuelto a dar su confianza ¿por algo será ?

    ResponElimina
  47. Aquesta gent no ha assumit que el poble democraticament els va fer fora de forma clara

    ResponElimina
  48. NO TÉ NI PUTA IDEA DE RES! AUGÉ DIMISSIÓ!

    ResponElimina
  49. por fin tenemos presupuesto para el 2012, muy restrictivo congelación de sueldos, sin nuevas incorporaciones,bueno congelacion para algunas se comenta por la casa gran, que la cap de serveis a la ciutadania los nuevos presupuestos le representan entre 7 y 8 mil euros mas al año, y en cuanto a no mas incorporaciones debe afectar a todo el mundo menos al hermanisimo de la secretaria que por cierto ya esta de baja.

    ResponElimina
  50. per cert per mosqueitg impressionant a castello 2000, un treballador de mantaniment de via publica es diu que ha estat sancionat amb 20 dies de feina i sou per fer les sevas necessitats/pis/ al costat d'una façana, en fi com se sol dir quant surts de casa has de sortir amb totes les necessitats fetes

    ResponElimina
  51. se comenta en los ambientes cafeteros, que el paje real del sr.auge, ha dado ordenes a los trabajadores de no navegar en horario laboral por las redes, ni usar correos electronicos para fines personales, menos mal que los afines al regimen terminaron sus estudios en legislaturas pasadas.que putada para los que querian empezar sus estudios esta legislatura

    ResponElimina
  52. Perque al Castello ens hem de conformar amb aquest baix nivell de politics.

    Un lider que fa de la politica el seu modus-vivendi. Un president que te 13 regidors per poder fer el que vulgui, encara que no pintin res.
    Tenim un regidors que no els voldrien enlloc, que com son un pilotes del jefe estan al seu lloc, es igual que no tinguin estudis de cap mena, que no tinguin cap professió qualificada (menys certes honroses excepcions), que ocupen responsabilitats en areas que no en tenen ni la menys minima idea: hisenda, turisme, personal, promocio o que simplement van unes hores i a cobrar etc ... (menys algunes expecions).

    A Castello tenim dret a tenir uns politics de qualitat, gent capacitada, amb una professió reconeguda, que no estiguin al seu lloc per obeir tot el que diu el seu "president", gent que no utilitzi la poltica per superar les seves frustacions o falta d'exit.

    El poble no anira bé fins que entenguem això

    ResponElimina
  53. Pues me parece bien porque hay algunos funcionarios que se pasan el dia en el facebook.

    ResponElimina
  54. ¿Tu cres que el alcalde se rodeara de gente con criterio y que le puedan coger la poltrona? Ya la va bien, una concejala de hacienda que su maximo merito es vender revistas, la ponen a gestionar hacienda, con un presupuesto de 20 millones de euros, gente sin criterio que siempre dira su a si su amo y señor.jefe de personal un persona que solo saber cortar el pelo de los otros. vamos bien ....

    ResponElimina
  55. Quan te en Sanllehi el judici? El veurem com el Camps i en Matas a la cadira dels acusats? i si l'inhabilitan qui sera el nou lider? ja tenen recanvi? veurem a la llibretera d'alcaldesa?

    ResponElimina
  56. Benvolguts castellonins i sobretot benvolguts empurriabravencs,

    Em torno a dirigir a tots vosaltres per reflexionar en veu alta perquè veieu que bé m'ha sortit la jugada. Recentment us he apujat els impostos municipals per recollir més diners, que prou buits estan els calaixos del tresorer. Així puc repartir més calerons entre els polítics. Gràcies a tots vosaltres he afegit més pressupost a la remuneració als polítics i he fet coixí per pagar una autèntica morterada a un ampli grup d'advocats que m'hauran de treure les castanyes del foc un dia sí i l'altre també.

    Mentrestant els vostres clots a les carreteres del municipi quedaran igual, ¿no sou vosaltres qui els feu?, doncs arregleu-los vosaltres! Jo sí que no els faig, que no trepitjo el poble per a res...

    En fi, us deixo que avui no estic de gaires òsties. En cada ple, aquell parell de torrecollons d'en Salvi i l'Escutia m'estressen i em posen dels nervis. Menys mal que tinc a en Julià i no para de fer-me la rosca. Menys mal que ja no se'n recorda que el vaig acusar de coses molt greus i que el vaig portar a l'Oficina Antifrau. És ben bé, que aquí ningú se'n recorda de res, sort, que sinó... com justificaria els meus passos de partit a partit i tiro porque me toca... o com justificaria que vaig estar a punt de ser socialista? Sort que el del bar m'ho va impedir, sinó, ara què seria de mí? I ara tant amics que som, que anem a fer l'entrepà cada setmana. ummm que bons!

    Atenuament,
    En Sense Llei.Alcaldeitor.

    ResponElimina
  57. AUGÉ DIMISSIÓ!
    NO TÉ NI PUTA IDEA DE RES! --> gran frase d'algú, molt bona

    ResponElimina
  58. alucinante, 10 trabajadores de CENET a la calle y no se ha oído ni por casualidad que el sanllehi renuncie a ninguno de los dos supersueldos, recordemos consell comarcal y ayuntamiento

    ResponElimina
  59. Per cert, el trevallador de Castelló 2.000 a part de fer les sevas necessitats al carrer (cosa que segons las ordenanças municipals esta castigat amb 300 € de multa) també va beure alcohol en horas de feina, i per si fós poc, un veí ( un comerciant molt conegut al poble) li va recriminar el fet i el trevallador li va contestar "tu a mi me la chupas". Tot una joia.

    ResponElimina
  60. Para el Jan 27 12;18.
    Pero bueno ni que antes tuviéramos un gobierno de catedráticos... un cajero, un vendedor, dos administrativos, dos vendedores de casas....Si el que escribe ese comentario tan despectivo es tan inteligente y vé que falta más nivel a los políticos del pueblo, pós ná, presentate tio. Seguro que echas a todos estos que según tú no valen. Mira si es fácil la cosa.

    ResponElimina
  61. Es etic fer fora 10 persones de CENET quan al nou gerent te un sou brut superior al 65000 EUROS i els carrers segueixen bruts com sempre ? la mare Cabot pot estar orgullosa . Per això tenia tanta afició a demanar el vot .

    ResponElimina