dissabte, 12 de novembre del 2011

Cal estar a l’alçada de les circumstàncies i el Sr. Augé no ho està

Alertat per diferents lectors del bloc he vist, a través de la pàgina web de TVRoses, les desafortunades declaracions de Joan Augé, regidor de personal (règim intern) del nostre ajuntament. I dic desafortunades perquè realment no pot definir-se de cap més manera. Cap representant municipal pot sortir per televisió a transmetre un missatge ambigu, sense cap concisió ni seriositat quan es tracta d’un tema tant seriós com és el dels acomiadaments del personal laboral de l’ajuntament. El Sr. Augé va parlar poc i no va dir res, és més, el que va fer és demostrar l'ambigüiat en què es mou aquest equip de govern en aquest tema o pot ser el que passa és que l'Alcalde i el comitè de direcció ja ha pres una decisió i ell, el regidor de personal, encara no s'en ha assabentat. Parla de reorganitzar-ho tot perquè tot estava molt malament. Ara sí que està malament! Després de 152 dies de govern, com diria aquell, "el més calent és a l'aigüera".

Com ja hem dit en reiterades ocasions, som conscients que al nostre consistori hi ha un excés de plantilla, i que cal prescindir d’algun que d’altre càrrec; però sempre des d’una òptica neutral, objectiva i sobretot seriosa. No és de rebut fer fora a bons treballadors només pel fet que han estat contractats per l’anterior govern o perquè no fossin sant de la devoció del Sr. Sanllehí. Davant d’una situació de por i temor, com la que existeix en aquests moments, no és gens respectuós que el responsable de la gestió laboral no transmeti un missatge clar i entenedor i escampi encara més temor sobre si alguns treballadors seran fotuts al carrer, o no.

A l’anterior legislatura vam començar una valoració de llocs de treballs a l’Ajuntament. Es tracta d’un estudi elaborat per una consultora externa que analitza les tasques de tots i cadascú dels treballadors de l’ajuntament. L’informe detalla si els treballadors estan per sobre o per sota de les remuneracions que els hi tocarien per la feina que fan i si realment la tasca que fan està justificada. Aquesta valoració està pràcticament acabada i està a la disposició de l’actual govern, qui ha ignorat completament aquest treball. És més còmode fer fora a algú per qüestions personals i emportat per les rancúnies i les revenges.

PD: Si realment la situació del capítol 1 està tant malament i que per això cal acomiadar personal, per què s’apuja el sou a altres treballadors de l’ajuntament i potser properament s’incorporaran més treballadors a la plantilla general?


74 comentaris:

  1. per fi un representant politic al nostre poble que parla clar, ben dit Salvi

    ResponElimina
  2. el que no es pot fer es deixar a les familias pendents d'aqui a final d'any, per veura qui entra a la ruleta russa particular del sr,auge, la gent no pot estar amb aquesta engoixa de si per raons objectives o no es queda al carrer, sr, auge s'ha de esser mes serios amb aquets temas,i si no dediquis a fer de perruquer i nomes l'escoltara las tisores, pero no fara mal a ningu, DIMISSIO pel be de tothom.

    ResponElimina
  3. El señor Auge que formacion tiene en recursos humanos?, esta preparado para gestionar un plantilla superior a los 300 trabajadores?. Cuando lo veo por el ayuntamiebto va dando vueltas y no habla con ningun trabajador. Se ha preocupado de saber quien trabaja bien o mal. Ha analizado la productividad.

    ResponElimina
  4. L'Auge que es dediqui arreglar empuriabrava que falta li fa.

    ResponElimina
  5. Pues para ser tan conscientes de que en el consistorio hay un exceso de plantilla, vosotros hicisteis bien poco por aligerarla, mas bien al contrario, actuasteis como lo están haciendo los de ahora, el que no me interesa, por motivos políticos o por que me toca las narices, lo separaban de todos, los ponían en un cuartucho y a seguir cobrando, eso sí, sin hacer nada de nada. Para todos vosotros eso estaba bien. una forma correcta de tratar al personal. En la anterior legislatura sí que empezasteis una valoración de puestos de trabajo....la empezasteis...pero no la llevasteis a cabo, ¿por qué? simplemente porque no os intereso.
    En cuanto al capítulo 1y en cuestión de subir sueldos... creo recordar que nada más entrar el anterior equipo de gobierno, defenestraron a la anterior secretaria de alcaldía, subiendo mucho el sueldo de su sustituta, ¿o me equivoco?, también creo recordar que algunos también subieron como la espuma y al final fueron metidos en el cuarto de Calabró, Seria por cuestiones políticas o por qué no servía para su trabajo? en caso de esto último, si no sirve fuera, ¿no? así funciona la empresa privada, lo cual hace pensar que la decisión fue tomada por temas políticos. Igualito que lo que ahora criticáis.
    De todas maneras me parece un poco penoso utilizar Facebook para criticar todo lo que pasa en este municipio, aunque claro, que fácil y qué bonito es escribir de manera anónima.
    Sobre este blog, tan solo felicitarte por que tu si das la cara, y firmas con tu nombre tus artículos, ¡¡¡¡Felicidades!!!. Aunque se echaron en falta la presencia de dos regidores de ERC, que también cobran por presentarse, imagino que el importe de no ir a ese pleno así como el sueldo que cobran tan solo por hacer esa labor lo donen para tapar los tan cacareados agujeros en la vía pública.

    Muchas gracias por todo

    José González, vecino de la Comptal Vila de Castelló d'Empúries

    ResponElimina
  6. Amb aquest escrit voldria fer dues consideracions al comentari del sr. José González escrit el dia 13 de Novembre a les 17 : 38
    He de dir que es obligat que les administracions públiques tinguin una valoració de llocs de treball feta. L'Ajuntamenmt de Castelló no la te feta, per això a la passada legislatura la varem començar . Es un tema llarg i difícil , de procediment i amb negociacions amb els representants dels treballadors.Però varem acabar la legislatura amb la feina molt avançada i estava clar que el govern que sortís elegit el passat mes de Maig havia d'acabar la feina , cosa gens feixuga amb voluntat per fer-ho. Les meves notícies son que la voluntat per acabar-la es ben minça.
    També li he de dir que no varem assistir a l'últim Ple per questions personals. La regidora Anna Massot estava de viatge de noces i jo estava malalt . De totes maneres li dic que nosaltres cobrem per assistencies , per tant , no cobrarem aquestes no-assistencies , només faltaria
    Li agraeixo que hagi triat aquest blog per mostrar les seves inquietuds sobre la política municipal.
    Salvi Güell

    ResponElimina
  7. Los "tan cacareados agujeros" ? aquest senyor faria be de passejar-se una mica per Empuriabrava i deixaria de carajejar tant. Es nota que a molta de gent del poble se li enfot com estigui Empuriabrava perque ells no hi van mai. Seria el mateix cas si els que no tenen fills petits diguessin que s'els hi enfot si hi ha guarderies al poble perque ells no les fan servir? segur que no i s'els tractaria de insolidaris i no se que mes. Una mica mes de respecte als veins d'Empuriabrava que a fi de comptes son els que mantenen a aquest poble de funcionaris i enxufats municipals a base d'IBIS i tot el que demanen es que l'asfalt estigui en unes minimes condicions.

    ResponElimina
  8. Quin nivell d'ajuntament que tenim, com potser que una persona com en Joan Augè pugui tenir tanta responsabilitat. Patetic. per acomiadar gent (que s'ha de fer com a mínim el 15% de la plantilla) es requereix una persona preparada i no un titella !

    ResponElimina
  9. El señor Auge que se esfuerce a solucionar los problemas de Empuriabrva, que nos prometio a todos que la limpiara de moros y chusma! de momento todavia parece una republica del norte de Africa y un mercado de drogas.

    ResponElimina
  10. Avui he tingut l'oportunitat de passejar per Empuriabrva despres d'uns quants mesos sense fer-ho, i se m'ha caigut l'ànima als peus. Quina deixallesa tant impressionant! He vist una Empuriabrava buida de gent, sense caliu, bruta, pelna de fullassa, amb molt mala imatge en general.

    Quan vaig saber que a Castelló governaria el primer grup independent pro-Empuriabrava vaig pensar que a Empuria se li haurien acabat els dies de misèries i començaria una política d'atenció sense precedents. I què m'he trobat? La pitjor Empuriabrava de la història.

    He arribat al poble i he preeguntat qui eren els del grup d'Empuriabrva i quines tasques han fet en aquest mig any, i m'han respost que res i que l'Augé, qui era el cap de llista, l'únic que ha fet és acomiadar personal de l'ajuntament sota les ordres "del de sempre". Quina llàstima!

    El pitjor de tot sabeu què és? Que en Sanllehí ja és un altre Deusedas, un personatge polític que ja no marxarà de la poltrona ni amb aigua calenta. Amb els seus pros i els seus contres, que no són pocs.

    Ho sento "empuriabravencs".

    ResponElimina
  11. Com potser que una persona que deu diners a la ajuntament sigui el regidor que de despedir treballadors, quina credibilitat te.

    quin nivell de poltics que tenim a la comtal vila de castello.

    ResponElimina
  12. Crec que el comentari de les 0:30 reflexa l' opinió de molta gent, Empuriabrava necessita una alternativa i s'esta vaient que la udem no ho es.
    ERC faria be d'acostar-se a Empuriabrava, teniu 3 anys per treballar-vos a la gent i deixar de ser un partit que nomes treu vots al poble.Em consta que en Salvi es bona persona pero no n'hi ha prou per tornar a governar, us fara falta fer molta feina de base perque la gent us torni a fer confiança.

    ResponElimina
  13. Aquest grup de defensa de empuriabva nomès defensa la seva butxaca

    ResponElimina
  14. Els del JR donen lliçons de moral en el contra-setac. Ells precisament? Ells que van rebre l'adjudicació a dit de gairebé tots els càterings que feia l'ajuntament durant l'etapa de les vaques grasses...
    Què pots esperar d'una gent que surt esmentada i en forma d'agraiment en el discurs d'ivestidura d'en Sanllehí. Però aquesta gent no era sociata?? Aquest home no havia estat regidor del PSC? Què fa llepant el cul al candidat de CiU?

    ResponElimina
  15. Si dije lo de tan cacareados agujeros fue porque parece que la única solución que ven algunos que se quejan a través del Facebook, es que se tapen con el dinero que cobran los regidores, o con los gastos del viaje a Barcelona, o bajando el sueldo del Alcalde, siempre con lo mismo.

    Perece ser que con esta crisis que estamos viviendo tan solo interesa lo que cobran el Alcalde, los regidores. Me parece que en la anterior legislatura habían unos regidores que cobraban bastante más que los actuales y que pidieron cobrar algo más de lo que cobraban como funcionarios, pero claro de eso no nos acordamos por que antes no había crisis.

    Que me pasee por Empuriabrava??? Cada día lo hago, desde hace muchos años, por no decir desde que se empezó a construir, se de muchos agujeros que hay, han habido y casi donde habrán, pero no achaco esos desperfectos tan solo al actual equipo de gobierno, todos y cada uno de los gobiernos que han estado en la poltrona tienen su parte de culpa.

    Si me importa como esta Empuriabrava, me importa y mucho, así como también me dolió que durante el último mandato no se hiciese nada por nuestra Urbanización, perdón si, se hicieron, bueno, mejor dicho, se medio acabaron unos proyectos, llámense Guardería o ese edificio increíblemente feo de la entrada de la Urbanización, que digo yo que si en la anterior legislatura no estaban de acuerdo en la forma, podrían haber intentado cambiarlo, no construirlo tal como era. Si se pudo o se intento cambiar el POUM con el gasto que produjo, no creo que viniese de ahí hacer un nuevo cambio de ese edificio tan desagradable, ¿No?

    Respeto a los vecinos de Empuriabrava? Nunca les faltaría el respeto a un convecino aunque espero que el I.B.I que pago no “tan solo” vaya para asfaltar las calles, como parece ser que es tu única petición, muchas más cosas deberían hacerse, cosas por otra parte que tampoco se hicieron ni se intentaron hacer en la anterior legislatura. Otra cosa, yo también estoy de acuerdo en la gran dejadez que hay en Empuriabrava, sobre todo en tema de hojas y suciedad, hay que reconocer que vayas a la hora que vayas por Castelló, siempre encuentras la maquina de limpiar funcionando y todo en condiciones, creo que dijeron que había bajado algo el presupuesto de la empresa de recogida de basuras, pues que utilicen esa bajada para incrementar ese servicio en Empuriabrava y que todo este mucho más limpio.

    En cuanto al tema de despidos, que queréis que os diga, nadie dijo nunca que la vida era de color de rosas, si yo tuve que ajustarme en tiempos de crisis y tomar decisiones desagradables con mis trabajadores, no veo el porqué no se puede hacer con los empleados del Ayuntamiento. A mí me da igual quien sea el concejal que lo lleve a cabo, tan solo que si hay que hacerlo por que no haya más remedio se haga, sino entraremos en un espiral que llevara a este magnífico pueblo ( y todas y cada una de sus urbanizaciones,” mención para que nadie se enfade”) a la ruina total

    Sr. Guell, siento haberme extendido tanto. Un saludo y muchas gracias por sus consideraciones. Un abrazo

    José González, vecino de la Comptal Vila de Castelló d'Empúries

    ResponElimina
  16. Señor José Gonzalez, personalmente me importa muy poco lo que se hizo o no o quien lo hizo. Pero a fecha de hoy manda quien manda y no es justo ni razonable que se eche a unos trabajadores mientras que se aumenta el sueldo a otros sin que haya mas motivo que la fidelidad al alcalde. Y me importa que no se arreglen infraestructuras basicas como los agujeros de las calles mientras se despilfarra dinero en iphones para los regidores.

    ResponElimina
  17. Sobre els acomiadaments caldrà explicar-li al Sr. González que el problema no és fer-os sino a qui s'acomiada. Som molts els que defensem la teoria que a l'Ajuntament sobra gent, però cal saber qui en sobra. Sanllehí ha fet fora a persones que no eren del seu agrat personal, malgrat la seva professionalitat.

    ResponElimina
  18. perque no es rebaixen els sous dels que cobren tants diners, aquests son els primer que haurien de donar exemple.

    ResponElimina
  19. AUGE I GONZALEZ DIMISSIO el primeri perque no don la talla i el segon perque no sep del que parla, por muy vecino de la comptal que sigui.

    ResponElimina
  20. Celebro la desicio de l' equip de govern de tancar la porta a mes acomiadaments. Semblava el joc dels disbarats amb l Auge.

    ResponElimina
  21. Som molts els que defensem la teoria que a l'Ajuntament sobra gent, però cal saber qui en sobra. Sanllehí ha fet fora a persones que no eren del seu agrat personal, malgrat la seva professionalitat.

    Tactica Sanllehi : Plom pels enemics, plata pels amics i cop de pal pels indiferents.

    A CIU mentre en Sanllehi respiri, que ningu aspiri ... ( ja ho saps Ernest )

    ResponElimina
  22. La meva pregunta es? perque en ERC no va acomiadar gent, tot al contrari va contractar mès gent, quan ja s¡ha savia que estavem amb crisis.

    ResponElimina
  23. DONS NO CELEBRIS TANT QUE A FINAL D'ANY EN CAURAN MES DE ACOMIADAMENTS, AL MENYS D'AIXO VA PRESUMINT EL REGIDOR SABATER QUAN FA EL CAFE AL TIMONER

    ResponElimina
  24. l'equip de govern anterior ni va contractar gent i sobretot no va acomiadar fora tres escepcions, el que si que no va fer va esser acomiadar gent per motius politics, ni perque no sintonitzes amb els que goberven en aquell moment

    ResponElimina
  25. Teniu tota la raó, l'anterior equip de govern no va acomiadar a ningú per motius polítics, tan sols els va deixar arraconats, sense cap mena de feina productiva i cobrant uns sous impressionants. No hauria estat millor per els interessos de Castelló haver-los acomiadats?. No, es clar,la por a prendre aquestes mesures va esser molt gran, ningú va tenir valor per portar-les a terme. D'això s'en diu covardia política. Així ens va!!! i ara a queixar-nos per que altres fan el que vosaltres no vau tenir "pebrots" per fer-ho.

    Aneu demanant dimissions per fer el que no vau fer vosaltres!!!!.

    I en quan a l'afirmació de que l'anterior equip de govern no va contractar a ningú.... ja ja ja .... no em feu riure!!!!!! ja ja ja.

    ResponElimina
  26. jo no he estat mai en cap govern pero pago els meus impostos cada any, aixi que puc exigir que el govern que hi ha ara faci el que s'ha de fer i es deixi d'excuses de si abans es va fer o no.

    ResponElimina
  27. ja no tenim barca............. be
    ja tenim font de la vergonya.. be
    ja tenim acomiadaments........ be
    ja no tenim aparcament a la pista tot esta ocupat per regidors........... be
    ja no podem fer aplaçaments per pagar els que som mileuristas............... be
    ja tenim carrers bruts........ be
    ja tenim carrers plens de clots. be
    per personal que utilitza les eines de l'ajuntament per feines privades. be
    per tot aixo i molt mes que es queda al tinter....demanem.
    auge dimissio
    gonzalez dimissio que ningu sap qui es
    sanllehi dimissio

    ResponElimina
  28. l'anterior equip de govern nomes va destinar a lloc diferents a carrecs de confiança com es molt normal, el mateix que passara de'aqui tres anys se entra un nou equip de govern

    ResponElimina
  29. Ara tenim un equip de govern valent i que esta prenent les mesures que toquen.

    ResponElimina
  30. L'antic govern va estar a punt de destrosar Empuriabrava, no va recolzar al veins en res i es va posicionar amb els enemics d'Empuriabrava, en aquest cas els amics d'en Pere Iglesias

    ResponElimina
  31. empuriabrava es va dostrosar els ultims 12 anys de govern sanllehi, on els diners entraben a cabasats, y mai s'ha notat on varen anar a parar,i em semble que de peres iglesias per mala sort ni han molts, encara que en diferents noms.

    ResponElimina
  32. sobretot valent,
    auge dimissio
    sanllehi dimissio
    venedora diaris dimissio
    venedor de cases que no ven dimissio
    jubilat informatic dimissio
    venedor de sebates dimissio
    etc etc etc................
    no val la pena continuar

    ResponElimina
  33. el gobern de unitat anterior va contractar molta gent saben que ja habia crisis, ara estem pagant les consecuencies.

    ResponElimina
  34. avui he estat a la oficina d'assegurances de sant mori, senyors veritablement es la venecia d'europa tant per els canals com per els carrers quan plou, aquets que han de vetllar per les millores d'empuriabrava que su fagin mirar no hi prou amb tapar quatre forats devant la casa o el negoci dels amics, tots pagem impostos, o inclus uns mes que d'altres.

    ResponElimina
  35. es que hi ha barra lliure de cervesa al JR i no m'en he asabentat? un equip de govern valent? mes que valent diria que te molta barra, que pren les mesures que toquen? fer fora a 4 treballadors per motius politics es pendre mesures? si fossin valents fotrien fora a 50 o 60 persones que son els que de veritat sobren a l'ajuntament, pero com tots tenen familia i amics al poble hi hauria una revolucio, aixi que de fer el que toca res de res. el sanllehi ja va cami dels 20 anys vivint de la politica i encara no us heu adonat que us pren el pel

    ResponElimina
  36. Quien es el valiente que despide a mas de 50 personas? Todo el mundo sabe que se tiene que hacer pero nadie mueve ficha

    ResponElimina
  37. anda pues, que el auger ponga las pelotas en la mesa y haga lo que tenga que hacer que para algo cobra coño, y pida dos años la alcaldia

    ResponElimina
  38. es comenta per la casa gran, que no es renovara el conveni amb caritas, bon moment per prescindir d'aquest servei, pero lo mes gros es que es fa corre que es l'excusa perque la reina del moment i cap de quasi totes les areas es pugui quedar amb una de les sevas millors amigues que esteni previst despedir a final d'any.

    ResponElimina
  39. Cap partit fara fora als treballadors perque tots els politics volen ser reescollits, mentres puguin anar gestionant malament l'ajuntament sense cap consequencia aixo no te solucio, i que pagui el que vingui al darrera. aixi esta el pais com esta d'endeutat per culpa d'una classe politica que nomes mira per interesos partidistes i no treballa pel poble. mentrestant el poble te un deute cada dia mes gran, arribara el dia en que s'acabaran els credits i el allargar els deutes i tocara pagar el malbaratament d'aquest anys, per desgracia segur que els responsables (sanllehi & cia) ja no estaran a l'ajuntament i el marron s'el menjara un altre

    ResponElimina
  40. La mayoria de la gente quiere lo mejor para sus hijos, queremos que tengan estudios para que sean personas de provecho en un futuro, sin embargo parece que para los politicos locales como el sr.Auge nos sea indiferente, es igual que no tenga ninguna formacion ni experiencia en personal o economia, puede dirigir una plantila de 300 personas sin ningun conocimiento, por eso al final se hacen este tipo de declaraciones sin fundamento porque no se tiene ni idea que lo que se esta hablando

    ResponElimina
  41. Fan falta politics valents que prenguin mesures realistes, s'han d'acomiadar 20 treballadors mes. Perque volem tants empleats si no tenim el carrers bruts i amb forats

    ResponElimina
  42. Aqui lo que se se requiere es un alcalde valiente que tome medidas, estamos arruinados, como podemos mantener una plantilla con tanta gente

    ResponElimina
  43. L’Ajuntament NO informa

    Resulta que quan més falta fa la informació municipal, l’Ajuntament no la dóna. I això no és demagògia com molts diuen que fem sinó la narració dels fets…

    Castelló i Empuriabrava com la resta de la comarca han patit un dels aiguats i temporals més destacats dels darrers mesos i la Generalitat ha activat l’alerta de precaucions i seguretat, però aquí a Castelló d’Empúries hem hagut d’enterar-nos per altres vies perquè el servei de notícies de l’ajuntament no ho ha fet. I de mitjans per fer-ho no en falten, però el “silenci administratiu” ha envait el Facebook i el SETAC… Quan s’havia d’enviar un missatge de precaució, es parlava de les eleccions. I el dia abans quan s’havia de parlar del resultat de les eleccions, cap allà les 21-22h, es parlava encara de la participació que hi havia a les 14h!! Déu n’hi dó! Quina (des)informació, senyors. Els ciutadans de Castelló no van saber els resultats definitius fins a les 23 h (aprox), quan tots els mitjans de comunicació ja donaven aquesta informació.

    Pel que fa al temporal, només una nota malparida donava una petita info sobre el tancament dels centres educatius i l'activació de l'Inuncat de protecció civil. On són les recomanacions habituals? Informació del tancament de les passseres de la Muga? Informació del possible desbordament de la Muga al seu pas per Castelló? Precaució per l'obertura de les comportes de l'embassament de Boadella?

    La pregunta és molt senzilla… Per què no s’informa degudament? Perquè no existeixen mitjans? Doncs no! Sí que n’existeixen, però fora d’hores de feina deu fer pal treballar. I diguem que sí que n’existeixen perquè sabem que l’ajuntament ha repartit iPhone’s 4 a tots els regidors. Si no es fa ús del iPhone quan cal, per què es té?

    ResponElimina
  44. como puede ser que haya trabajadores municipales que cobren lo mismo que un ministro

    ResponElimina
  45. Comenten a la casa gran que l'Augé esta fen curs per correspondencia de gestió de personal, es notarà una millora de la gestió en uns mesos

    ResponElimina
  46. pues muy facil si ven que el alcalde cobra lo mismo que el presidente del gobierno, pues ellos se suben al carro, es que te crees que son tontos mira los anicetos, pujols, i casadevalls, ande yo caliente y riesa la gente.

    ResponElimina
  47. Menudo nivel de concejales, si tuvieran que buscar empleo con su curriculum, no los contrataba ni para cajero de supermercado, pa eso se han metido en politica porque si no a que podian aspirar

    ResponElimina
  48. pa que tanto concejal si ampuriabrava esta hecha un asco, menos politico y mas servicios de calidad

    ResponElimina
  49. penso que si esta fent el curs es millor que el fagi rapid, jo crec que aquets de la UDEM, no acabaran mandat, no estan fent res per empuriabrava i sembla que el sanlle no te intencio de donar res, ni entitat, ni control dels sense papers ni mes autonomia, ni estacio de bus, ni res de res decepcionant.

    ResponElimina
  50. I què us pensàveu? Que l'Augé seria el salvador d'Empuriabrava? Incrèduls!!

    M'afegeixo al crit: AUGÉ DIMISSIÓ!

    ResponElimina
  51. AUGE NO DIMITEIXIS QUE ESTAS FENT EL PAPER DE LA TRISTA FIGURA A LA PERFECCIÓ. PER AIXÓ ET VAN DONANT PERSONAL , PERQUE ET CREMESSIS EN QUATRE DIES O NO US ENRECORDEU QUE VA DIR QUE S'HO QUEDARIA ELL ( SANLLEHÍ). HO FAS MOLT BÉ, CADA DIA ESTAS MÉS DESACRADITAT. FELICITATS. NO DIMITEIXIS NI BOIG.

    ResponElimina
  52. la ceguesa dels politics del nostre poble es per que s'ho facin mirar. El poble no viu del casc historic ni dels aiguamolls viu d'empuriabrava i en la mida en que es cuidi empuriabrava millor anira el poble. De moment empuriabrava esta terriblement degradada i cada dia hi ha mes delinquencia i bruticia pel carrer, d'aixo s'en diu pa per avui i gana per dema

    ResponElimina
  53. salvador, de que, de moment se ha limitat a treura la barca del giratori, i donar aigua a la font de la vergonya ha i per descomptat di a tot que si, visca l'UDEM, i visca la bruticia als carrers, clots sensa tapar encara que sigui en rapid etc etc etc.......

    ResponElimina
  54. Ara (amb els seus defectes) com a minim tenim un alcade amb criteri, personalitat i experiencia, no com abans que teniem un alcalde passiu, sense iniciativa i totalment controlat per altres regidors. Un alcalde que li importava un bledo Empuriabrava.

    ResponElimina
  55. un bledo no ho se, el que si que tenim es un alcalde que el que l'importa mes es la seva butxaca.
    AUGE DIMISSIO

    ResponElimina
  56. La gent que va votar pel canvi vol que es prenguin mesures valentes i redueixin la sobreplantilla de l'ajuntametn un 30%. Perque paguem el ciutadans tants impostos? simplement per mantenir als treballadors de l'ajuntament i no poguer fer res mes?

    ResponElimina
  57. que pesaito que eres con lo de la dimision, ya que lo pides hazlo bien, identificate y hechale valor como hizo la Montse, o acaso tienes miedo por que trabajas en el Ayuntamiento y le haces la pelota dia a dia?

    ResponElimina
  58. que bo, un alcalde amb criteri,personalitat i experiencia. Criteri? quin criteri? per fer que, acomiadar a personal de forma arbitraria? per posar reguidors incompetents a dit? la personalitat es indiscutible, narcisista,prepotent i altiu, una reflexio a proposit d'aixo, quants amics (no coneguts o gent amb interessos politics) li coneixeu al sanllehi? no te amics.
    I si l'experiencia de portar un poble a la ruina en epoca de bonança i deixar un forat enorme a les finances municipals es valida doncs si, te moooooolta experiencia en malgastar i prevaricar.

    ResponElimina
  59. si en sanllehi es alcalde es perque els altres candidats son patetics, ho te molt fàcil per guanyar perque l'oposicio actual ni "pincha ni corta", en sanllehí seguirà sent alcalde fins que no surti un lider potent des de un altre partit.

    ResponElimina
  60. en Sanllehi te un molt bon equip amb gent molt preparada al seu voltant, gent que el podria substituir sense cap problema, gent amb moooooolta experiencia i una excelent formació, gent amb criterí propi.
    Gent que al sector privat cobraria 3 cops mes pero per vocació es dediquen a la politica. Com diu el Mas, el govern dels millooors.

    ResponElimina
  61. Yo quiero trabajar en el ayuntamiento, ya he enviado mi curriculu pero no me han llamado. Que chollo, grandes sueldos, superhorario, pluses, convenio etc ... no se porque no me llaman, peude ser que no tenga enchufe !

    ResponElimina
  62. AUGERRRRRR DIMISSIONNNNNNNNNNNNN.

    ResponElimina
  63. doncs jo també m'afegeixo
    AUGE DIMISSIO ¡¡¡

    ResponElimina
  64. molt ben contestat, i si tenia algun amic l'ha perdut. Ell i la seva senyora son uns envejossos de cuidado. Alcalde amb criteri, i tant, per saltar-se la igualtat d'oportunitats dels treballadors de l'Ajuntament, d'aixó en sap un niu. Si abans de ser alcalde el sogre li havia de passar calers. No sap que es treballar de veritat. Es un gandul de mena, s'ha valgut del llinatge anat a menys. Haurà de donar les gràcies a aquella persona que va traicionar tota la vida d'haver-li donat l'oportunitat de ser algu. De montar immobiliaries amb el soci de govern i arruinar al soci de govern i ell i la seva senyora sortir indemnes. D'acabar malament amb tots els socis i companys de partit que ha tingut : Ferreiro, Mireira, Julià, Anna Isabel. De dividir el contrari per ell dominar la situació. D'envoltar-se de regidors cartó-pedra com el sabater, el deportista, la venedora de diaris, L'ADVOCAT PANXACONTENT i el tallador de cabells a domicil.li- professor d'anglés clandestí ... De ficar-se un bon sou per ell i quan perd un judici repartir les costes entre els companys de partit. No entenc com una persona amb aquest C.V. es tinguda per un DEU per tants castellonins encara. Ha estat alcalde del 1995-2007 coincidint practicament amb el major periode expansiu de l'economia espanyola i no va ser capaç de deixar un coixí a l'Ajuntament. Rei de la politica d'aparador i de parlar molt per tv Roses per no dir res de concret. Inputat per la contractació de 23 treballadors del 2003 al 2007, durant el periode 2007-2011 descomptant les baixes, les altes i el trasvas de treballadors de C2000 a Ajuntament no han arribat a 10, ha fet fora treballadors de valua amb sous petits i contractara gent amb sou molt superiors ( Olé , que maco i que just)

    ResponElimina
  65. No sóc l'advocat d'en Salvi però m'agradaria respondre al pallús que ha dit que a l'anterior alcalde l'importava un bledo Empuriabrava. A nivell personal no sé si a en Salvi li importa un bledo Empuriabrava, potser no l'importa ni mig, però com a alcalde que va ser puc dir-te que li va importar molt més del que li pot arribar mai a importar a algú altre.

    En Salvi i algú més van haver d'aguantar, al cap de molt poc de ser alcalde, una ruixada com poques a la platja petita amb la òstia dels atermenaments. Quin lamentable espectacle! Allà estava l'home, amb paraigües i anar aguantant tot allò que li deien, que no era poc.

    Poc després va projectar-se una escola, un institut i una llar d'infants. ON? Doncs a Empuriabrava. I per què no s'havia fet abans durant 12 anys d'alcaldia del Mr. Sanllehí? Doncs perquè no li sortia dels ous fer una escola a Empuriabrava pel què diran i com sortiran aquells nanos amb l'empuriabravisme a la sang... La segona escola (Joana d'Empúries) es podia molt bé haver fet a Empuriabrava i equilibrar el mapa escolar, però va ser més fàcil (per a satisfer als de la raça castellonina) fer-la allà on és ara...

    I vols que et digui qui ha acabat solucionant la problemàtica dels atermenaments? Doncs en Salvi! I el model que es farà a Empuriabrava es farà també a Santa Margarida, perquè la Magda Casamitjana (exalcaldessa) així ho va sol·licitar després de veure com se'n ensortia Castelló d'Empúries.

    Vols més motius pels quals a l'exalcalde li importava molt més que un bledo Empuriabrava?

    ResponElimina
  66. ara mes que mai,
    sanllehi dimissio
    auge dimissio
    el que es dedica a les sabates dimissio
    el que ven cervessa ai no que aquet ja no hi es
    l'advocat dimissio
    la noia dels diaris dimissio
    en fin tots haurien de dimitir jajajajaja

    ResponElimina
  67. ara si que veig que al JR reparteixen alcohol gratis, aqui hi ha algu que va molt passat.
    Que el sanllehi s'envolta de gent preparada? amb formacio? i que guanyarien 3 vegades el sou al sector privat? deu ser una broma suposo, repassem el seu equip

    2 assumpcio/llevadora/ quan guanya una llevadora?
    3 elena/llibretera/ al montserrat paguen 4000 euros per vendre revistes?
    4 gallego/constructor/ tots sabem com li va ara que s'ha acabat el boom de la construccio.. i qui ha qui li reclama calers pel poble..
    5 canet/vividor/ treballar encara no sap el que es aixo?
    6 antonia/cambrera/ sense comentaris del sou d'un cambrer
    7 agusti/sabater/ home ja sabem que vendre sabates es un ofici ben pagat, pero no cal exagerar
    en fi no veig enlloc el gran equip de la gent preparada i amb formacio que tant guanyarien al sector privat i que ens fan un favor a tots sent regidors, mes aviat veig a una colla de trepes als que no voldrien enlloc mes, trobo a faltar els economistes,arquitectes,advocats que tanta falta ens farien en moments de crisi com aquest, pero quina persona preparada amb un bon sou al sector privat aguantaria al prepotent del sanllehi? la resposta es NINGU

    ResponElimina
  68. L'antic govern va estar a punt de destrosar Empuriabrava, no va recolzar al veïns en res i es va posicionar amb els enemics d'Empuriabrava, en aquest cas els amics d'en Pere Iglesias

    En resposta a la persona que ha fet aquest comentari. La seva opinió és molt respectable però en tot cas gens compartida.

    1. L'antic govern no va destrossar Empuriabrava però si és veritat que en alguns temes va ser miop.

    2. En Pere Iglesies no es va aliar amb els enemics d'Empuriabrava. En Pere Iglesias va fer servir de el club nautic de seu del partit però vull recordar que l'UDEM ha fet servir un hotel propietat d'un senyor , i per cert , encara hi tenen una oficina , que quan tots els politics d'aquest poble, Sanllehí inclós els hi falta temps per anar a fer-li la barretada. Ja m'agradaria a mí saber quin dels dos és més dolents pels interessos d'empuriabrava, i a sobre, patró de l'asil col.locat pel Sanllehí com a persona representativa del poble quan va endossar la merda del centre civic.

    2. Enemics d'Empuriabrava. Doncs son al bando del Sanllehí . Qui es que ha escampats mentides amb l'atermanement dient a la gent que els expropiaran 6 metres a canvi de res . Fent mobilitzacions que només han servit perque el preu dels inmobles es devaluessin encara. Algú ha guanyat molts cèntims aqui.

    Més enemics d'Empuriabrava. El sospitos d'haver robat la placa del centre de Serveis la nit abans de la inaguració, per cert , es diu que es el marit d'una regidora de l'equip de govern. Potser que la torni ...

    A Part de totes les obres esmentades més amunt, i l'escola de vela , la recuperació municipal de la plaça de les palmeres.

    Que es va fer per Empuriabrava durant el periode 2003-2007 per Empuriabrava. Gastar-se un dineral en una font que ningú la sent seva i un altre dineral en un mole de ciment al Puigmal .

    Reconec que l'equip de Govern anterior va cometre errors vers Empuriabrava però no no va fer menys que els anteriors equips de govern del senyor Sanllehí, una altre cosa és aquesta legislatura on hi han més regidors d'Empuriabrava que mai e indubtablement miraran per Empuriabrava, però de moment no han demostrat res. Per cert l'EMD com la tenim, al congelador.?

    Per últim vull recordar que el senyor Salvi Guell és un ferm defensor de la independència d'E-brava, així ho va dir el senyor Xavi Martinez a la reunió de l'octubre del 2009 per sondejar la formació d'un partit polític mentre que el senyor Sanllehí dubto que ho sigui.

    O sia els senyors de l'UDEM han preferit de soci a un ferm defensor de l'unitat municipal.

    ResponElimina
  69. Ara resulta que l'equip anterior eren tots uns intelectuals. Aqui es tracta de pencar i tirar el poble endavant i no estar tot el dia criticant.

    ResponElimina