dimarts, 18 d’octubre del 2011

100 dies de mentides

Des del grup local d'Esquerra Republicana de Catalunya us volem transmetre la nostra opinió sobre els 100 primers dies del govern CiU-UDEM-IPM-Si. El que ve a ser més de tres mesos sense acció de govern, mentides i rancúnies.



Reproducció del text del butlletí 

Ens dirigim a vosaltres amb aquest butlletí a fi i efecte que conegueu la nostra postura vers les actuacions d’aquest equip de govern i envers els diferents esdeveniments que siguin d’actualitat. Sabem que no tenim els favors d’alguns mitjans de comunicació, per tant aquests escrits seran una de les eines amb les quals ens anirem adreçant a tots vosaltres.

El primer que volem fer es un agraïment a la gent que el passat 22 de Maig ens va votar. Per tots ells treballarem i esperem incorporar més gent que ens doni suport per a les properes eleccions. Hem deixat passar els “famosos” cent dies de gràcia , i un cop passat aquest temps hem decidit fer aquest butlletí per donar-vos-en el nostre punt de vista. El títol és ben clar, creiem que durant aquests 100 dies l’actual equip de govern s’ha dedicat més a embrutar i destruir l’obra feta per nosaltres a la passada legislatura que a programar el seu propi full de ruta pels propers 4 anys, això si, justificantho tot amb mentides i mitges veritats. La veritat és que la política municipal funciona molt pitjor ara que abans de les eleccions, això és totalment comprovable i creiem que els nostres ciutadans ja han començat a notar-ho.

Durant la campanya electoral

-“D’acord amb el Govern amb la Generalitat de Catalunya augmentarem el nombre de subvencions destinades al nostre municipi per ajudar-nos a superar la difícil situació financera de l’Ajuntament” (programa electoral de CIU). Aquesta va ser la gran frase utilitzada repetidament per acabar els debats electorals durant la campanya i com a un dels pocs arguments per demanar el vot. Doncs bé, CIU governa a l’Ajuntament i de moment encara no hem notat cap avantatge pel canvi d’alcalde, ans al contrari, ja tenim retallades en Educació i Salut. També tenim retallades amb el transport escolar (el Consell Comarcal ja no fa el servei de l’escola El Bruel).

Voldríem remarcar i agrair a la Generalitat i a la Diputació el seu suport per a tirar endavant projectes molt beneficiosos pel nostre municipi la passada legislatura. Justament fa poc va sortir a la premsa la rehabilitació de la muralla medieval del Centre Històric, amb subvenció de 200.000 euros per part del Departament de Cultura de la Generalitat amb el programa “Romànic obert” en conveni amb “La Caixa”. Hagués estat bé que se’ns hagués convidat a la visita que es va fer per comprovar les obres fetes, ja que vàrem ser nosaltres que vàrem fer tota la feina per a dur a terme aquesta obra.

- “Promourem la regulació i el canvi d’ubicació del mercat de les puces” (programa electoral de CIU). Ja està tancat i amb el seu tancament l’Ajuntament ha deixat de cobrar 100.000€ l’any.

- “Elaborarem un Pla de Contenció de la despesa“ (CiU). No dubtem que cal aplicar mesures de contenció necessàries, però cal tenir molt present que el nostre alcalde cobra 77.500 euros a l’any, és ben cert.

- “S’han de procurar espais comuns de relació, convivència i activitats que fomentin la interrelació.” (programa electoral de l’IPM). De moment ja han tancat l’Espai Proa d’Empuriabrava, i uns espais que hi havia a Santa Clara per destinar a les associacions i entitats s’han destinat a ús dels treballadors en horari d’oficina i els nostres joves també s’han quedat sense aquest espai. Què és més important, que als funcionaris se'ls complagui amb els espais més nous o destinar el seu ús a la gent del poble? I on són els de l’UDEM, que tant havien de defensar Empuriabrava per sobre de tot? I el sr. Augé, que s’ha begut l’enteniment, dient que no vol l’estació d’autobusos...? Ah! No podem posar res sobre el programa de l’UDEM perquè no en tenien.

- “Crearem de manera immediata la regidoria d’Empuriabrava amb rang de tinència d’alcaldia i competències sobre relació amb entitats i ciutadans, manteniment urbà, mobilitat, llicències d’obres i control urbanístic, festes i actes culturals, interlocucció i coordinació amb el sector turístic, comercial i de serveis de la marina, etc.” (programa electoral del SI). Deien IMMEDIATA! Doncs diríem que hi ha cinc tinences d’alcaldia i aquesta no l’hem vista.

Discurs de presa de possessió del Sr. Alcalde

El dia 11 de juny ja ens va quedar clar quines serien les línies mestres de la política municipal per aquests 4 anys. El Sr. Alcalde en el seu discurs va dir que els darrers 4 anys li havien servit per veure qui estava amb ell i qui estava en contra . A més, va agrair a una sèrie de gent la seva implicació en la campanya electoral per tal de recaptar vots cap a CiU. No dubteu que la política a seguir per aquest equip de govern serà la del clientelisme, la de tornar favors. Ja han començat!!!

Composició de l’equip de govern

L’actual composició de l’equip de govern no deixa de ser un repartiment de cromos. Hi ha regidors amb 8 àrees i n’hi ha que només en tenen una, i els que varen arribar últims (IPM sense el seu cap de llista) varen haver d’agafar el que varen trobar, el que els hi havien deixat, el que ningú volia. Per cert, considerem que la dimissió del cap de llista d’IPM és una estafa a tota la ciutadania del nostre municipi, ha fet prevaldre els interessos econòmics per sobre dels que haurien de moure a qualsevol persona que es presenti com a alcaldable pel municipi, el principi de servei públic.

Ens sembla del tot innecessari un equip de govern format per 13 regidors. Al final n’hi ha que gairebé no tenen res a fer, van poc a l’Ajuntament, però això si, cobrar cobren tots i això ho paga el poble, i encara que siguin més regidors per fer la mateixa o menys feina de la que feia l’anterior equip de govern, la part econòmica no se l’han pas repartit, sinó que la cobren íntegra cadascun d’ells. 

Temes de personal de l’Ajuntament

- “No hi haurà represàlies”. Aquesta va ser una de les frases del Sr. Sanllehí en la seva única reunió amb el personal de l’Ajuntament. També va dir que les portes del seu despatx estarien sempre obertes a tothom. Tot és mentida, de represàlies ja n’hi ha hagut i més que n’hi haurà. La política de l’actual alcalde es basa, entre altres paràmetres, en la rancúnia i en revenges personals i polítiques. També cal dir que per poder travessar el despatx de la cap de gabinet i entrar a l’alcaldia quasi fa falta un salconduit.

Una mesura que ha aplicat l’equip de govern per quedar bé davant el personal de l’Ajuntament ha estat treure el fitxatge a l’hora d’entrar a treballar. Això ha estat una greu errada. Només cal veure l’hora d’entrada de molts treballadors, els torns que fan als diferents departaments per “escaquejarse” , i només cal anar a primera hora a l’Ajuntament per veure alguns els despatxos buits i tancats.

A la Casa de la Vila s’ha creat un estat de psicosi col•lectiva pel tema dels acomiadaments. Ara hi ha persones que no gosen ni parlar amb els regidors de l’oposició, no fos cas que en sortissin malparats.

Els acomiadaments que s’han fet s’han dut a terme sense criteris objectius. No dubtem que sobra gent a l’Ajuntament, però tenim clar que en tot cas sobren els que no fan la feina, i en canvi aquest criteri no l’aplicaran pas perquè alguna persona vinculada a l’equip directiu que han creat i també alguna persona vinculada a CiU haurien d’anar al carrer. També cal que la ciutadania sàpiga que ja s’han començat a pujar sous a alguns treballadors de l’Ajuntament, fet que creiem intolerable en èpoques com aquesta en la que s’estan acomiadant treballadors. Que ningú s’enganyi, els acomiadaments no són per reduir despesa , sinó per destinar aquests diners als sous dels regidors i alcalde, per pujar sous a d’altres treballadors i per contractar-ne de nous. A Cenet es contractarà ben aviat un nou gerent, fill d’una persona que anava a la llista de l’UDEM.

L’anterior equip de govern vàrem començar la valoració de llocs de treball, eina obligada a totes les administracions i que el nostre ajuntament encara no té. Quan estigui acabada, si l’actual equip de govern la porta a terme, veurem que el 90% del personal de l’ajuntament cobra més diners dels que li tocarien per la feina que està fent i pel lloc de treball que ocupa. Aquí si que hi ha diners a estalviar, només falta voluntat per acabar de fer la feina ja començada i quasi acabada des de l’any 2009.

Ja veurem com acaba el tema de la imputació del Sr. Sanllehí i de l’ex-gerent davant el Jutjat Penal. De moment la fiscalia ha presentat una querella contra l’alcalde i dues contra l’ex-gerent per pràctiques irregulars durant la legislatura 2003-2007. Aquestes tres querelles ja han estat admeses a tràmit per part de la jutgessa corresponent. Esperarem a veure com es desenvolupen els esdeveniments .

101 comentaris:

  1. Mentres l'ajuntament sigui la casa de col-locacio d'amics parents i enxufats mai s'arreglaran els problemes economics.

    ResponElimina
  2. Voleu dir que tot ho heu fet vosaltres solets amb 3 regidors? Tantes idees teniu? la muralla la vàreu pensar solets? a la ruta de l'art vàreu venir ? no ens criticaveu pel mateix? No recordo si abans del 2007 ereu molt actius. Tampoc recordo aquest bloc abans, quan també cobraveu de l'oposició, no? feieu mola feina veritat? no recordo que doneu els diners a cap entitat del poble i també cobreu de diferents llocs veritat? la massot de 3, no ?. Qui us va portar a l'alcaldia ? aquells que ara odieu? als quals tornareu a necessitar si voleu governar ? o pactareu amb nosaltres? qui va portar l'organigrama del gran funcionament d'aquests darrers anys? Debeu tenir gent molt bona si abans de fer escola es dediquen a la política, no? no criticabeu això de la família sanllehí? és poden fer 2 feines de tanta responsabilitat?
    sorry el doctor lof si que era vostre i només vostre veritat? quan va costar?
    Crec que vosaltres també dieu unes quantes mentides, veritat ? la revisió del poum per al dalmau i altres pagessos dels vostres, per exemple. alguna contractació als amigos de la massot deducació i benestar social, amb concursos de riure. Vaja que el tandem salvi&Pere va funcionar i ar ano li voleu agrair res. doneuli una mica de protagonisme dels vostres èxits, no? nosaltres ho hem fet a la ruta de l'art, i vosaltres ?

    ResponElimina
  3. Salvi de quines practiques irregulars s'els acusa?
    hi ha informacio en algun mitja de comunicacio?

    ResponElimina
  4. AL CONVERGENT QUE HA FET EL COMENTARI 18/10/2011 19.45

    EN AQUEST POBLE EL QUE MÉS S'ASSEMBLA UN CONVERGENT ÉS UN D'ERC. TENIU ELS MATEIXOS VICIS I VIRTUTS . I SI EN SALVI VA SER ALCALDE GRÀCIES AL PACTE AMB EL PP I ENTESA I LA DOLORS ( LA TAN TRACTADA DE TRANSFUGA QUE NO LA VOLIEU NI EN PINTURA NI ELLA A VOSALTRES PER TAN ESTEU EN PAUS ) . PERÓ AIXÓ VA SER AIXI PERQUE EL SENYOR RODA NO EN VA VOLER SER. LO BE QUE US HA ANAT PASSAR QUATRE ANYS A L'OPOSICIÓ, HE RESSUCITAT A UN CADAVER POLITIC QUE SI HAGUES ESTAT QUATRE ANYS ( 2007-2011 )AMB TOTS ELS MERDERS QUE HI HAN HAGUT NO HAURIEU PASSAT DE TRES REGIDORS. DISFRUTEU DEL MOMENT I SOBRETOT MIREU DE COMPLIR LES PROMESES QUE EN VAU FER MOLTES. SOBRETOT LES PROMESES ESTRELLES SEMPRE IMCOMPLERTES, ASIL GRATIS PER TOTHOM , GRAN PLA DE TURISME I EL CUENTO XINO DE L'ENTITAT DESCENTRALITZADA. Ja ho deia Maquiavelo per ser un bon governant s'ha de ser un gran mentider.
    Quina llàstima que prometent sang, suor i llàgrimes com Winston Churchill no es guanyin eleccions.

    ResponElimina
  5. Erc no ha acceptat el resultat electoral. Desprès d'una derrota tant aclaparadora del govern d'unitat (de 9 regidors a 4) hauria de tenir mès humiltat i reflexionar el perque d'aquesta derrota. Fer autocrítica i començar de zero.

    ResponElimina
  6. Collons amb el convergent rebotit! Algú té un tranquimacin a mà? Si que l'ha picat el fulletó d'Esquerra! I quina obsessió amb la Massot (tal i com ell diu), però si és molt bona noia...
    Aiii, les veritats quan mal que fan. Encara hi ha gent que li sap greu que es diguin les coses tal i com són, sense embuts i sense mitges veritats...
    Jo només vull dir que ERC l'ha molt ben encertat amb el fulletó que ha repartit i crec que és un sentiment prou estés. La gent està adonant-se de les coses i està veient que Sanllehí i la resta dels trotamúsicos no són el que semblava. El que em sap més greu és que hagin hagut de donar-li una legislatura més a en Sanllehí. Que la gent no el coneixia d'abans?

    M'agradaria dir-li al Sr. COnvergent rebotit que (a part que es tranquilitzi) les coses amb el Govern d'Unitat no van ser tant desastrosses, ni es van fer tant mal fetes. Al menys no estan al jutjat per irregularitats, cosa que en Sensellei no pot dir...

    Petons

    ResponElimina
  7. L'organigama del "gran funcionament" o de la gran disbauxa amb un ajuntament sobredimensionat i endeutat pels propers 10 anys.L'organigrama de posar a dit als amic als llocs importants independentment de que no estiguin qualificats per fer la feina. I encara hi ha qui el reivindica amb orgull.., nomes cal veure el perfil dels regidors actuals per entendre que res no ha canviat, a hisenda una venedora de diaris, el sabater fent de les seves, etc...

    ResponElimina
  8. S'ha de reduir la plantila de l'ajuntament. El tema del marcar dels treballadros perque ho han tret?

    ResponElimina
  9. El que no entenc es que si en Sanllei era un cadaver polític perque ha guanyat tanta clarament les eleccions ???? Em podeu respondre??

    ResponElimina
  10. Em sembla que ERC passara molt de temps a l oposisió !

    ResponElimina
  11. Proposo una idea per Erc.

    Perque no intenta fitxar un regidor de CIU, el de SI i UDEM i aixi fer pinza a en Sanllehi. Ciu va fer ho mateix fa temps amb ERC. Seria una forma de unir els dos partits. He,he,he ...

    ResponElimina
  12. s'ha de reduir la plantilla? penso que abans de aixo hi ha moltges despeses per suprimir, no es pot jugar amb el sou dels empleats, abans que els politics renuncin a una part del sou, exemple dels regidors de la legislatura pasada.

    ResponElimina
  13. solo se tiene que ver quien es el responsable de personal, el encargao del cementeri, vaya nive, esto si que es devolver favores, el del nucleo familiar mujer,hijo,nuera y encargao de ninxos.y de soporte el auger

    ResponElimina
  14. Que hi ha del tema de las facturas que han aparegut que s´han cobrat i pagat sense passar per Intervenció ? Han trovat una caixa B amb 2.000 €. Trovaran algo més ? Que és prepari l´antic govern, aixó acabará a fiscalia anti-corrupció. ¿ o aquesta noticia de la Regidora d´Hisenda es mentida ?

    ResponElimina
  15. Segons en Sanllehí el fitxador es va treure perquè ell confia amb la plantilla, que ell ve d'administrar el personal d'una empresa de 1.800 treballadors i que sap el que fa... Per mi que es va fotre un xupito d'orujo del JR abans de fer la reunió multitudinària a la sala gòtica. No hi ha res més pitjor que un funcionari sense control d'horari... Vaya gerent de personal que devia estar fet, aquest...

    ResponElimina
  16. QUE PIENSA EL EX-ALCALDE DE LAS FACTURAS "APARECIDAS" POR EL SR. PI, FIRMADAS POR SALVI GÜELL, SIN REGISTRO NI DE ENTRADA NI DE SALIDA.CAJAS DE DINERO EN EFECTIVO QUE LA INTERVENTORA NO CONOCIA SU EXISTENCIA. ESTO TIENE UN NOMBRE: MALVERSACION DE CAUDALES PÚBLICOS. PENAS DE PRISIÓN ( VEASE ALCALDE DE MARBELLA )En caso de ser mentira esperamos una denuncia a la Sra. Iglesias por difamación.

    ResponElimina
  17. Que fort el tema de les factures, encara veurem algun exregidor o exalcalde a Quatre Camins.

    ResponElimina
  18. Si realment el tema de les factures fos cert, ens podirem trobari davant d'un delicte de malversació de fons públics segons tipifica el còdig penal vigent. Si les factures pujen mes 4.000 euros la pena de preso va de 3 a 6 anys.

    CAPÍTULO VII.
    DE LA MALVERSACIÓN.
    Artículo 432.

    1. La autoridad o funcionario público que, con ánimo de lucro, sustrajere o consintiere que un tercero, con igual ánimo, sustraiga los caudales o efectos públicos que tenga a su cargo por razón de sus funciones, incurrirá en la pena de prisión de tres a seis años e inhabilitación absoluta por tiempo de seis a diez años.

    2. Se impondrá la pena de prisión de cuatro a ocho años y la de inhabilitación absoluta por tiempo de diez a veinte años si la malversación revistiera especial gravedad atendiendo al valor de las cantidades sustraídas y al daño o entorpecimiento producido al servicio público. Las mismas penas se aplicarán si las cosas malversadas hubieran sido declaradas de valor histórico o artístico, o si se tratara de efectos destinados a aliviar alguna calamidad pública.

    3. Cuando la sustracción no alcance la cantidad de 4.000 euros, se impondrán las penas de multa superior a dos y hasta cuatro meses, prisión de seis meses a tres años y suspensión de empleo o cargo público por tiempo de hasta tres años.

    ResponElimina
  19. EN TODO CASO EL FUNCIONARIO QUE HA PRESENTADO LAS FACTURAS PODRIA TENER UNA POSIBLE REDUCCIÒN DE LA CONDENA EN CASO DE CULPABILIDAD YA QUE HA MOSTRADO BUENA VOLUNTAD AL HACER PUBLICAS LAS FACTURAS OPACAS AL CONTROL DEL AYUNTAMIENTO.

    ResponElimina
  20. AHORA DEBEMOS ESPERRAR QUE EL AYUNTAMIENTO TENGA EL VALOR DE PRESENTAR UNA DENUNCIA EN LA FISCALIA ANTICORRUPCION.

    ResponElimina
  21. En que s'han gastat aquests cales de les factures?

    ResponElimina
  22. El que no entenc es que si en Sanllei era un cadaver polític perque ha guanyat tanta clarament les eleccions ???? Em podeu respondre??

    La llista de CIU era equilibrada i amb gent representativa de tot el municipi, hi havia molta gent d'Empuriabrava i a més hi havien estrangers . A més durant la campanya van treballar molt, Menys el seu lider es clar, que és un noi de casa bona i aixó de treballar no fa ell.
    Cap d'aquests aspectes va cuidar la llista ERC. Fins i tot Solidaritat portava estrangers amb el representant del Partido Empuriabrava mai aparegut .

    ResponElimina
  23. ALGU POT EXPLICAR QUE HI FA SI A L'EQUIP DE GOVERN QUAN PER FER LLISTA CONJUNTA AMB ERC VOLIEN PER ESCRIT QUE NO ES PACTARIA AMB EL PP I CIU

    ResponElimina
  24. La Massot es bona noia i no esta gens malament ! Es molt atractiva

    ResponElimina
  25. Si els ciutadans volem bons serveis haurien de reduir la plantilla de l'ajuntament almenys un 20%

    ResponElimina
  26. por el ultimo comentario se nota que los de bar ya han abierto, venga a defender al sanlle, que si no se quedan sin bocatas los lunes

    ResponElimina
  27. a mi el tema del cierre del mercat m'ha sembla bé, com a minim ciu es coherent amb el seu programa

    ResponElimina
  28. i el tema de la contensio crec que tambe estan cumplin perque han reduit costos a trovadors i estan reduint plantilla

    ResponElimina
  29. els que no veig que estan fen son els de la udem, que han fet fins ara per ampuriabrava?

    ResponElimina
  30. QUE NOS EXPLIQUEN QUE HA SUCEDIDO CON LOS CAUDALES PÚBLICOS, LA CIUDADANIA TIENE DERECHO A SABER LA VERDAD.

    ResponElimina
  31. els que no veig que estan fen son els de la udem, que han fet fins ara per ampuriabrava?

    fitxar el fill prodig per la netega et sembla poc. Ja ho diu un ex-regidor si la seva mare ha estat tocant els collons durant quatre anys perque volien que li donessin feina, ho hagues dit del principi si s'acabava la historia .

    ResponElimina
  32. el mercat donava vida peró s'havia de regular . No pot ser que tots sabessin que s'hi trobaven coses robades. Hi ha gent que li havien robat quelcom i ja anaven directament cap a allà. Aquest mercat donava centims , s'hauria de tornar a fer : 400 parades a una mitjana de 15 euros durant 52 caps de setmana dóna un promig de 300.000 Euros. Una quantitat gens menyspreable tal com estan les finances municipals aquí a descomptar el concessionari Les últimes noticies aparegudes als diaris donen la raó a l'actual equip de govern.

    Ara bé, tots sabem que es tornarà a fer , i tots sabem qui el portara. Només cal mirar la llista de CIU qui havia i per qui hi era. En quan a la concessió caducada qui havia de vigilar i estar atenta per cert es la gandula peró més llesta que la fam de l'actual secretària accidental .

    ResponElimina
  33. el millor que pot fer l'actual equip de govern és oblidar-se del personal de l'Ajuntament i procurar que ttos treballin i no hi hagin zombis. Feina per fer n'hi ha molta si es té ganes de treballar. Es l'empresa del municipi que dóna més feina, i això és axí perque els politics que han anat passant ho han volgut i el senyor Sanllehí ja ha estat alcalde durant 12 anys i ha entrat molta gent . aneu sumant

    - 1995 -1999 almenys 60 persones
    -1999-2003 35 persones i del 2003-2007 23 treballadors del quals està imputat. Entre ells la secretària accidental que la va fitxar perque el pare no parava de tocar els nassos.

    En definitiva un terç dels treballadors s'han contractat essent ell l'alcalde i ara vol retallar . Aixó es el joc dels disbarats.

    ResponElimina
  34. Perquè han sortit las facturas ara ? El funcionari tenia por per l´auditoria que ha encarregat l´Ajuntament ?. S´está parlant massa i Salvi Güell no diu rès del tema. ¿Quien calla otorga ? Pensa que tot és mentida ? Si és aixi está trigant massa en denunciar a la Regidora que va donar la noticia a la tele.

    ResponElimina
  35. Sobre el tema de les ditxoses factures sembla ser que per assumptes urgents i extraordinaris s'ha utilizat un métode diguem legal però no usual durant els últims 10 o 12 anys a la Casa de la Vila . No es que no estiguin justificades les factures i pagaments , que sembla que ho estàn, si no que s'ha fet sense passar pels controls establerts. Això s'ha utilitzat duna manera molt esporàdica a diferents departaments de l'Ajuntament . Aquest coneixement que sembla que te l'actual equip de govern sembla incomplert, si busquen pot ser trobaran algunes petites factures gestionades per responsables afins al règim. Recordeu que el pressupost ordinari de l'Ajuntament es de aprox. 18.000.000 d'euros , per tant , sembla ser que les quantitats de les que es parlen son força insignificants sempre i quan hi hagi la justificació . Crec que encara ara s'utilitza aquest métode, per exemple en aguns pagaments urgents del Festival Terra de Trobadors , oi Valdemor ?

    ResponElimina
  36. El que no entenc es que si en Sanllei era un cadaver polític perque ha guanyat tanta clarament les eleccions ???? Em podeu respondre??

    La llista de CIU era equilibrada i amb gent representativa de tot el municipi, hi havia molta gent d'Empuriabrava i a més hi havien estrangers . A més durant la campanya van treballar molt, Menys el seu lider es clar, que és un noi de casa bona i aixó de treballar no fa ell.
    Cap d'aquests aspectes va cuidar la llista ERC. Fins i tot Solidaritat portava estrangers amb el representant del Partido Empuriabrava mai aparegut

    --------------------------------------------

    Llavors el merit d'en Sanllei es tenir un llista repsentativa del municipi amb gent de empuriabrava i saver triar un bon equip de pencaires?
    perque no ho va fer Erc i si ho pot fer en Sanllei ?

    ResponElimina
  37. Aquesta auditoria podria trovar una gran furat !

    ResponElimina
  38. si els pagaments estan justificats,sembla que no es tan el problema, o es que el problema es el sr,daniel valenti, i es vol aprofitar aixo amb anim de revenja, la regidora mes valdria que expliques el consum del se telefon ara fa dues legislatures.

    ResponElimina
  39. Salvi, les crítiques a un punt molt important del programa de SI, no poden estar justificades doncs Solidaritat no està present al govern; és el senyor Joan Cortada que es representa a si mateix menyspreant el partit i cobrant un bon sou i no tornant els diners als integrants de la llista que hi varen ficar alguna cosa. Ha estat una decepció ......

    ResponElimina
  40. No hi ha govern ! Porten 100 dies preparant revenges personals, fent tràfic d'influències, col.locant simpatitzants,arreglant problemes particulars,i fer mal o desitjar-lo a qui no els ha votat. La inquisició del segle XXI. Mentrestant Empuriabrava (que és majoritàriament d'on vénen els diners) ha donat un pas enrere i costarà molts anys en aixecar-la.

    ResponElimina
  41. La quantitat de funcionaris i treballadors d'empreses municipals es insostenible i els serveis que en rebem son de pena. Quantes persones treballen a Cnet? 50 o 60? nomes cal veure l'avinguda principal d'empuriabrava com esta de bruta i plena de fulles per veure que son molta gent i que fan molt poc. L'ajuntament es l'oficina d'ocupació per que els veins de castello enxufin als seus familiars i empuriabrava vagi pagat IBIS, que com la majoria de propietaris no voten tampoc poden decidir res. Si un dia Empuriabrava fa insubmisio fiscal veurem com s'ho fan a castello per pagar.

    ResponElimina
  42. Si Empuriabrava fos independent que faria Castelló? Per cert els militants de SI estan molt decepcionats amb el seu líder.

    ResponElimina
  43. Es comenta que el líder de SI nomès volia ser regidor a qualsevol preu, al final ho ha aconseguit.

    ResponElimina
  44. Gracies a Empuriabrava l'ajuntament te prous ingressos per aguantar, seria millor que ens separesim de castello i ens ajuntessim amb Roses

    ResponElimina
  45. es comenta que ja hi ha una nova llista a punt per acomiadar gent 4 que acaben contracte i 4 mes que no se sap ben be perque, es veritat?, visca la llibertat de expressio i de pensament politic

    ResponElimina
  46. El que li fa mal a mes d'un es que a la llista de SOLIDARITAT es van infiltrar cuatre que es pensaven que treurien un sou de l'ajuntament i ja no els hi caldria treballar, i com ells no van entrar tampoc volien que hi entres en Cortada.
    SI oficialment forma part del govern de Castello aixi que no digueu mentides, en Cortada va ser escollit democraticament i es va decidir democraticament entrar al govern, pesi a qui li pesi. Si aquesta decissio va ser bona o dolenta es veura d'aqui a 4 anys.

    ResponElimina
  47. El merit d'en Sanllehi es canviar de partit cada vegada que canvia el vent, de l'equip de pencaires jo en diria l'equip d'ineptes, doncs es ben sabut que escull les persones que l'envolten per la seva especial ineficacia e incapacitat de fer res sense el seu consentiment. En sanllehi no vol cap nº 2 que li pugui fer ombra i fotre-li la cadira així es perpetua en el carrec perque es imprescindible pel partit.

    ResponElimina
  48. Tothom sabia que SI només treuria un regidor , no sé que s'embolica el que respon dient no sé qué dels infiltrats.

    ResponElimina
  49. SI era un bluf d'una persona que volia ser regidor com fos, com a CIU no el volien es va buscar la vida,

    ResponElimina
  50. A veure si ho enten tothom... Els resultats de les darreres eleccions són obra i art d'una sola persona, d'en Sensellei. No només ha tirat del carro de la seva llista (ara per ara CiU) sino que va interferir en totes les altres.
    Comencem pel PSC. Aquí va trair a la seva hombra per designar.succesor al fidel Niceto, esquedant el partit de base i provocantbpèrdua i divisió electoral.
    Seguim per ERC. Va demanar al seu excandidat, Joan Cortada, encapçalar SI i així restar vots a Esquerra, perquè tothom sap que hi ha unelectorat molt semblant.
    Coninuem amb el PP. Si el PP no canviava de cap de llista, en Sensellei sabia que no tenia res a fer amb aquest partit, així que va posar-se en contacte amb l'exlíder local perquè toqués els ous a nivell comarcal, i així van etar fent estires i arronses entre en Genovés i la Patiño aquella.
    I UDEM, doncs què hem de dir... No gaire res, tothom sap que fou la marca blanca de CiU a les eleccions i l'enganyabobus pels guiris ignorants.

    Sense tot això ERC haguès pogut treure 3 regidors, el PP uns altres 2o 3 i el PSC hagues fet 3 més, total 9, la noa majoria absolua!

    Per tot això puc dir que mal me pesi, en Sensellei és (a part d'un presumpte prevaricador) un geni.

    ResponElimina
  51. Els mateixos militants de SI que es van oposar radicalment a arribar a cap acord amb ERC son els que en el seu moment tampoc volien entrar a formar part del govern a l'ajuntament. I amb qui es pot pactar doncs? amb els d'iniciativa? encara han tingut sort de nomes treure un regidor a SI, si hagues entrat de regidora la vigilant de dunes que anava de numero 2, n'hauria fet de l'alçada d'un campanar. Encara corren pel poble els panflets amb la bandera comunista que va fer i el programa electoral a on deia que estava en contra del aerodrom d'empuriabrava, panflets que van provocar la sortida del partit de mes d'un militant.

    ResponElimina
  52. diuen que a la secre, li han pujat el sou i a la coordinadora de quasi tot tambe que s'en sap de aixo si es aixi ja ha aconseguit cobrar mes que l'anterior cap del area en pi, per cert caigut amb desgracia amb espera segons la regidora d'hisenda de l'obertura de un expedient, i de moment exiliat al tercer pis del centre de serveis per controlar els avions.

    ResponElimina
  53. Veig que coneixes molt bé a en Sanllehi !!

    ResponElimina
  54. AMPURIABRAVA NUNCA HA ESTADO TAN SUCIA, HAY MIERDA DONDE QUIERA QUE MIRES
    CASTELLO LIMPIO COMO UNA PATENA
    ¿QUE PASA CON LOS BARRENDEROS? ¿TAMBIEN LOS HAN DESPEDIDO?
    ¿QUE HACE LA ROSA DELS VENTS QUE NO DEFIENDE AMPURIABRAVA, NO VEN LO SUCIA QUE ESTA? VAYA TIMO

    ResponElimina
  55. La rosa dels vents es una plataforma de 4 senyors que volien la seva part del pastis i ja ho han aconseguit. Queda demostrat que a Empuriabrava tambe podem tenir politics que nomes pensin a omplir-se les butxaques a imatge dels de Castello.
    El Sanlle es com un virus que podreix a tot el que s'hi acosta.

    ResponElimina
  56. en contestacion al ultimo comentario no solamente ampuriabrava esta lleno de mierda, segun que barrios de castello estan igual o peor no pagamos impuestos, pues queremos las calles limpias, aparte de la rosa dels vents que ya estan todos colocados los jubilados y el hijo de la de las sardinas tendremos que buscar otra alternativa que defienda todos los nucleos

    ResponElimina
  57. AMPURIABRAVA SOLO MEJORARA Y ESTARA COMO UNA PATENA CUANDO SEA INDEPENDIENTE
    LIBERTAD PARA AMPURIABRAVA

    ResponElimina
  58. Yo pensaba que la udem iba a ser un partido diferente que realmente defenderia ampuriabrava, pero vista la realidad solo piensan en enchufarse ellos y sus amigos.

    ResponElimina
  59. Si voleu saber mes de l´UDEM, nomes heu de preguntar.li a tots el que van fotre el camp del partit quan van veure tota la bruticia que hi havia alla dintre, nomes s´ha de veure la llista on estaben les dones, els cosins, et. etc.., quins elements!

    ResponElimina
  60. Doncs si tothom sabia que els de SI nomes treurien un regidor li podrieu haver dit a la controladora de dunes que s'hagues anat buscant feina, en comptes d'esperar a que passades les eleccions en Cortada l'enxufes al ajuntament.Que s'en ha fet d'en Canet que ha desaparegut del partit? quan no hi ha poltrona les rates abandonen el vaixell

    ResponElimina
  61. !PORQUE AMPURIABRAVA ESTA TAN SUCIA, AQUI NO LIMPIA NI DIOS!

    ResponElimina
  62. TANTO ENCHUFAO EN EL AYUNTAMIENTO QUE NO TIENEN NI UN DURO PA PAGAR A LOS BARRENDEROS, VERGUENZA !

    ResponElimina
  63. Vaya tonterías que hay que leer en r2ferencia a Empuriabrava y su limpieza. Que sepan los lectores de esta sección que si todo el mundo pagara ( que a alguno se le llena la boca de decir que paga impuestos y quiere resultados ) no habría una deuda que cobrar por el Ayuntamiento de cerca de 8 MILLONES DE EUROS. Que pague todo el mundo y seguro que se acaban muchos problemas que tanta queja tiene de alguno, que normalmente es el que menos hace por su pueblo.

    ResponElimina
  64. Todos estos critican la suciedad de emopuriabrava que cojan una ecoba y barran un poco su calle.

    ResponElimina
  65. Calers per pagar escombriaires no n'hi ha pero per comprar iphones i apujar sous als amics i parents si. Prou de demagogia senyors de ciu i associats, a veure quan es posen a fer alguna cosa de profit pel poble en comptes de estar tot el dia amb revenjes personals i rencors. I lo de treure que els treballadors fitxin es de jutjat de guardia, ara el sanllehi ha descobert que la resta del planeta estem equivocats i que s'es mes productiu quan no es fitxa. Fa pena tot plegat, tenim l'entorn per poder ser un poble modelic a tot europa i som la vergonya d'europa per culpa de la poca talla dels nostres politics.

    ResponElimina
  66. lo jodido es que las consecuencias de los que no pagan las pagamos todos, por la falta de servicios, solo falta que cada uno de los regidores coja a un insumiso fiscal y haga que page lo que debe como dijo algun regidor en una entrevista publicada en algun medio

    ResponElimina
  67. El problema no només el que la gent pagui els seus impostos, sino que corre per tot el poble que a l´Ajuntament sobra personal... jo em pregunto: si tenim tanta gent desocupada a les empreses municipals i Ajuntament inclòs que els posin a treballar en altres tasques per rentabilitzar, si més no, el seu sou. Una proposta constructiva seria, per exemple, agafar a tota la plantilla de Castelló 2000 i que cada un dels treballadors escobri carrer per carrer d´Empuriabrava i continuessin cap a Castelló. Algun pot pensar i com ho podran fer sino tenen tantes escombres????. Doncs que un veí per carrer els hi deixi el material necessari per fer la tasca. Desconec el nombre total de treballadors però estic segur que en una setmaneta deixaven com una patena el municipi. Supervisats per algú que controli la feina.

    ResponElimina
  68. Todos estos critican la suciedad de emopuriabrava que cojan una ecoba y barran un poco su calle.

    Em sembla perfecte peró que t'ho descomptin del rebut

    ResponElimina
  69. a l'UDEM HI HAVIA TRES PARELLES AUGE, DONA I FILLASTRE, PUERTO I LA SEVA SENYORA, L'HOLANDES DE NUMERO 6 I LA SEVA SENYORA. A MÉS L'AUGE NO ESTA AFILIAT A LA ROSA DELS VENTS TOT I SER CAP DE LLISTA D'UDEM. AMB EL SUPERSOU DEL NEN DE LES SARDINES ARA EL PARTIT TINDRÀ UNA NOVA FONT DE FINANÇAMENT . ELS CARRERS DE CASTELLO I EMPURIABRAVA ESTAN TAN BRUTS QUE EN SEMBLA QUE ELL TAMBÉ HAURÀ D'AGAFAR L'ESCOMBRA .

    ResponElimina
  70. Seguim per ERC. Va demanar al seu excandidat, Joan Cortada, encapçalar SI i així restar vots a Esquerra, perquè tothom sap que hi ha unelectorat molt semblant.

    El senyor Joan Cortada mai ha estat d'ERC. Era el secretari de la secció local de CDC, i anava a la llista de CIU al 2007.

    ResponElimina
  71. los de la Rosa del vents nos han tomado el pelo, estos solo miran su bolsillo ! que fraude .... solo enchufan a los familiares

    ResponElimina
  72. Seria interessant que ERC s'acostès a CIU, es el pacte natural de futur.

    ResponElimina
  73. Si analizamos la gestion de la rosa dels vents en el gobierno, su nota es suspenso total. Las 3 areas que gestionan son via pública, policia municipal y promocion economica.

    Via pública: calles sucias, nadie limpia, calles sin pintar, iluminaciòn deficitaria etc ...

    Policia : Todo sigue igual, inoperativa, sin un mando claro etc ...

    Promocion economica : Preguntad a los comerciante, restauradores etc ... zero promocion

    Les doy un voto de confianza porque creo tienen buenas intenciones pero hay que empezar a ver resultados en breve.

    ResponElimina
  74. nosotros en nuestro barrio hemos a ido a peor, con el antiguo ayuntamiento estaba todo mas limpio y ordenao, no se de quien es la culpa, de los de antes que lo gastaron todo o les de ahora que no saben hacerlo mejor

    ResponElimina
  75. Si l'excusa per no netejar es que hi ha gent que no paga, perque en comptes de retallar de la neteja no es retallen els sous dels regidors?

    ResponElimina
  76. si el sr.sanllehi tan estima el seu poble, que renunci al sou de alcalde aproximadament 43.000 euros i visqui amb el sou de president del consell comarcal,i dediqui aquesta quantitat a pagar le neteja dels carrers, perque le veritat els propietaris pagan com pagan no tenen perque "BARRER SUS CALLES"

    ResponElimina
  77. es comenta que un dels que marxan amb la proxima llista de 8 acomiats, es l'actual cap de festes de l'ajuntament, rao, col.labora amb el contrasetac, carai aixo es pitjor que venezuela amb hugo chavez,

    ResponElimina
  78. Perdoneu algú em sabria dir a quin regidor de l'equip de govern li toca fer de mainadera de les filles d'en Sanllehí el proper cap de setmana. Segur que a qui no veurem mai és a la Jofre i la Casadevall, són massa llestes per segons qué.....

    ResponElimina
  79. Visca Contrasetac Castello i el bloc d'en Salvi. Encara que els molesti és democràcia electrónica opositora .

    ResponElimina
  80. Qui forma part del contrasetac? es cert que son diverses persones? Disposen d'informació de primera ma

    ResponElimina
  81. avui he pujat a l'ajuntament, els carrers estan nets sense 1 paper, sense cap fulla d'arbre i els carrers estan perfectament asfaltats. quina diferencia amb Ampuriabrava que els carrers estan plens de merda, plens de piles de fulles i amb l'asfalt ple de forats. Un aplaudiment pels senyors de la UDEM que ens havien de defensar. Ampuriabrava cada dia va a pitjor per culpa d'un alcalde que porta 20 anys posant maco el poble i deixant abandonada Ampuriabrava. Cada dia hi ha mes "nouvinguts" a Ampuriabrava i aixo ja sembla una colonia del nord d'africa.

    ResponElimina
  82. A mi personalment m'és igual qui sigui el Contrasetac, mentre es segueixi fent amb el rigor que es fa actualment. Diuen coses que són certes i donen la seva opinió. Evidentment que la línea editorial que utilitzen no és gaire partidària del govern actual, però crec que d'això tothom n'és conscient, per tant ja no hi entres si no comparteixes les seves opinions.

    De tot el que he llegit al Contrasetac només hi ha una cosa que no em va agradar i és precisament el to fora de lloc que va tenir un regidor del govern amb els del Contrasetac, on va insultar a tort i dret. Veritablement força lamentable per ser un representant del poble.

    Evidentment que al Contrasetac hi ha força gent ficada. I gent que sap moltes coses, tot i que tampoc és que diguin res que no circuli pel poble amb més o menys fluidesa. Suposo que el fet que les fonts (o algunes) estiguin dins el meollo és un valor afegit al recurs.

    Insisteixo, sempre que es faci des del respecte i sense inventar falsos arguments (com NO és el cas) desitjo llarga vida al contrasetac perquè veritablement és una eina democràtica que ajuda a veure des d'una altra òptica la informació local.

    ResponElimina
  83. Proposo que cadascu escombri el seu carrer, que reculli la brossa i despres la vagi a abocar al davant de casa de l'alcalde, veureu que rapid que s'acaben els problemes de neteja.

    ResponElimina
  84. algu sap perque el sanlle, necessita mainadera el cap de setmana que be, a 6 euros l'hora i puc anar jo mateixa

    ResponElimina
  85. Vergonya, ara ens volen pujar els impostos.

    ResponElimina
  86. Tots passant-les putes per arribar a final de mes, i aquests de l'ajuntament a pujar impostos. Impresentables, al final sempre li toca pagar al poble, perque no apliquen altres mesures enlloc de fer pagar als de sempre.

    ResponElimina
  87. a l'ajuntament tothom esta xupant del bote, sous brutals, sense fitxar, plusos etc .. i els pobres ciutadans a pagar mes impostos, aquests de CIU han pres el pel a tots.

    ResponElimina
  88. Els convergents no poden suportar que hi hagi mitjans com aquest blog o el contrasetac a on la gent pugui opinar lliurement i fora del seu control. Nomes s'ha de veure els insults que li dedica el sr gallego al contrasetac per veure que estan molt emprenyats i neguitosos.

    ResponElimina
  89. En situacions de crisis els impostos s'han congelar o com a molt pujar l'inflacio.

    Perque han de pujar els impostos? perque no redueixen el sou dels funcionaris que cobren mès? perque no busquen altres ingresos? perque no reduixen despesa superflua?

    a casa meva ja paguem un ibi de mes de 750 euros anuals per una casa mitjana, mes impost de circulacio per dos cotxes i moto, clavegarem, escombraries, llicencies diverses per obres que fet a casa etc ... En resum mès de 2.000 euros anuals. Aquesta pujada de impostos em significarà pagar mès 100 euros anuals.

    A mi la feina m'ha baixat molt des de fa uns anys i he ajustat per tot arreu, als clients no els hi puc pujar el preus, tot al contrari els he de baixar.

    ResponElimina
  90. es comenta que un dels que marxan amb la proxima llista de 8 acomiats, es l'actual cap de festes de l'ajuntament, rao, col.labora amb el contrasetac, carai aixo es pitjor que venezuela amb hugo chavez

    El pitjor del retorn d'en Sanllehí són les seves practiques autoritàries en el seu mandat, és com l'Assad a Síria, especialista en el divideix i venceràs, compra de voluntats , llarga llista de morts politiques, ha fet de la punyalada i la traició la base del seu progrés personal, està passant factura a tots aquells ell va promocionar o van entrar a l'Ajuntament gracies a ell i van tenir una actitud correcta com a treballadors en el canvi de govern . Els seus incondicionals obtenen beneficis però tot aquell que demostri que està en contra seva ho porta clar. Domina politicament la situació, cap regidor s'atreveix a fer un pas sense el seu consentiment, per això l'Ajuntament no funciona, hi es poc, fa passos per beneficiar els seus ( Senyor Arimany vagis buscant un bon advocat per que en tindrà un fart ) . Ha enganyat a tothom amb mentides, com la famosa entitat municipal descentralitzada. Anava de Salvador del municipi quan la causa de tots els mals que afecten aquest Ajuntament n'es el principal culpable.

    ResponElimina
  91. El passat 17/10/2011 es va celebrar un congres d'Hosteleria a Figueres, a la nit es va fer un sopar i entrega de premis. Ho vaig veure per la tele . La meva sorpresa va ser veure al regidor de turisme i la coordinadora de turisme junts a la primera taula. Es la nova parella del moment, perque aixó de veure treballadors i politics junts te precedents ... Si aquest noi s'ha de refiar d'aquesta noia perque el turisme del municipi remunti ho portem clar. Amb la fama que té, són d'aquelles que li van regalar les oposicions . Amb la quantitat de coses que s'han durant el Govern d'Unitat, de moment no sembla que aquest noi se'l vegi amb gaire energia. Per cert el sopar el va pagar l'Ajuntament o s'ho van pagar de la seva butxaca. Valia 50 euros per cap.

    ResponElimina
  92. 2 de novembre de 2011 13:01
    Anònim ha dit...
    avui he pujat a l'ajuntament, els carrers estan nets sense 1 paper, sense cap fulla d'arbre i els carrers estan perfectament asfaltats. quina diferencia amb Ampuriabrava que els carrers estan plens de merda, plens de piles de fulles i amb l'asfalt ple de forats. Un aplaudiment pels senyors de la UDEM que ens havien de defensar. Ampuriabrava cada dia va a pitjor per culpa d'un alcalde que porta 20 anys posant maco el poble i deixant abandonada Ampuriabrava. Cada dia hi ha mes "nouvinguts" a Ampuriabrava i aixo ja sembla una colonia del nord d'africa.

    ---------------------------------------------

    Totalment d'acord. Empuriabrava acabara sent una part d'Africa, quina invasió estem patint

    ResponElimina
  93. Amapuribrava da pena, la rosa dels vents dijo que controlaria al maximo la imigracion y que haria limpieza, estamos todavia peor. Hay unas pintas por todas partes que da miedo ....

    ResponElimina
  94. los politicos de castello nos prometieron a los de ampuriabrava el Oro y el Moro, de lo primero poco y de lo segundo demasiado, vamoa que mas parece el norte de Africa que la Costa Brava. Espero que el 20-N gane el PP nacional y haga liempeza.

    ResponElimina
  95. i per postres ara no es podran demanar aplaçaments per pagar, sense pagar interessos, com es nota que no tothom es mil eurista, jubilats amb sobresou, i politics amb dos o mes carrecs ells si que estan sobrats.

    ResponElimina
  96. Algú va escriure:
    "Seria interessant que ERC s'acostès a CIU, es el pacte natural de futur."

    Per mi, mentre a CiU hi hagi qui hi ha ara ERC no ha d'acostar-te a ells ni de conya

    (A nivell de país és una altra història)

    ResponElimina
  97. Marti, Marisol, Jesus, Dolors....
    dos piedras...

    ResponElimina
  98. l'ultim comentari no l'entenc.

    ResponElimina
  99. casi mejor que dos piedras le aconsejo al de las 4,28 dos limas

    ResponElimina
  100. Y que decimos del Sr. Jefe de la Policia Local?? Este señor es especialista en juergas y ser el último en marcharse de los bares, discotecas y puticlubs. También son de dominio público sus timbas y demás actos punibles. A LA PUTA CALLE!!!!!!

    ResponElimina