dijous, 7 de juliol del 2011

Altres tipus de preocupacions...

El juny del 2007, quan vaig prendre càrrec d’Alcalde, al capdavant de l'equip de govern vaig voler expressar un sentiment que tenim aquells que creiem en el jovent i apostem per ells. Es tracta d’un acte en reconeixement als alumnes que acaben batxillerat al nostre municipi i es proposen encarar el seu futur, sigui continuant amb la formació acadèmica o endinsant-se en el món laboral. La decisió va ser molt ben rebuda per part de tothom: de l’equip directiu de l’institut, dels professors, dels pares i mares i especialment dels alumnes. Ens sentíem orgullosos dels nostres nois i noies, i volíem acompanyar-los en aquest moment tant especial. Així vàrem fer-ho durant tots i cadascuns dels final de curs de la nostra legislatura.


Ara, quatre anys més tard, amb la tornada del Sr. Sanllehí a l’Alcaldia, els alumnes que enguany han finalitzat el batxillerat s’han quedat sense reconeixement. No sé si perquè l’Alcalde no se sent prou orgullós d’aquests nois i noies o senzillament perquè ara té altres coses (per a ell) més importants  al cap. Potser els arbres no l'hi deixen veure el bosc, però vull recordar-li que els politics estem al servei de la gent del nostre municipi, i l'atenció a les persones ha de ser prioritària en moments de crisi, i de moment les seves prioritats no són aquestes (enguany no hi ha piscina municipal a l'estiu, ni pels nens del casal ni per la resta de la gent, no hi ha servei d'autocar per anar a la platja per a la mainada del casal,  es suprimeixen tots els cursos que es feien a l'Espai Proa...)

Sr. Sanllehí, vull dir-li que acaba de deixar passar un dels primers actes del poble i per al poble de la legislatura, segurament insignificant per algú de la seva “alçada”. I això que aquest esdeveniment era pràcticament gratuït.

4 comentaris:

  1. Doncs aqui tens el problema Salvi, com es gratuit i no cobra res per anar-hi no li interessa....

    ResponElimina
  2. Benvolguts castellonins i sobretot benvolguts empuriabravencs,

    Sento no haver pogut organitzar l'homenatge als joves del nostre institut. Ara em sap greu, però és que he tingut una feina d'espant deixant-m'ho tot arregladet a nivell de feines. Heu de pensar que en molt poc temps he hagut de planificar-me un horari a l'alcaldia, he hagut de montar-m'ho per fer excedència de Girona i he hagut d'improvitzar una presidència del consell comarcal molt ben remunerada. En definitiva, he hagut d'assegurar-me que durant els propers anys em caigui una morterada de calés que no m'ho crec ni jo. La veritat és que tinc por que em fotin un campament d'indignats al pati del Palau dels Comtes quan algú vegi la meva nòmina total a final de mes.
    A tot això m'ha vingut un problema prou gros. Ara resulta que, com que som la òstia al govern, no cabem a l'alcaldia, i menys a la taula de reunions. Però una ment privilegiada com la meva ja té la solució: fer una OPA al despatx de la meva secretària, tirar a terra el separador i montar una mega-sala de reunions que serà l'enveja de la comarca. Quin despatx més xulo que em quedarà. Sóc la òstia! Quan vaig prendre-li l'alcaldia a en Caselles, ja vaig saber montar-me un despatx de puta mare, i ara, 16 anys després, la torno a liar. Uff, per cert, 16 i quatre d'aquesta legislatura seran 20! Porto 20 anys visquent del cuento xinu. No li digueu a ningú, que em retiraran la credencial de psicòleg.

    En fi, amb tot això, com voleu que me'n recordi dels nens... Des d'aquí els encoratjo que no estudin gaire i que es fotin en política que, al igual, fan com jo i poden viure del cuento 20 anys. Això sí, que vagin al tanto no els engantxi un fiscal amb mala baba.

    Atentament,

    X. Sensellei
    Alcaldeitor.

    ResponElimina
  3. provablement aquesta setmana veurem els nomenaments dels nous càrrecs que efectuaran les funcions de directors tecnics. Espero que l'administració Sanllehi explica el que costarà totes aquestes noves responsabilitats.

    ResponElimina