dimecres, 13 d’abril del 2011

17 homes i dones d'Esquerra

Ja tenim els noms i cognoms de les persones que integren la llista d'Esquerra Republicana de Catalunya a Castelló d'Empúries. Es tracta d'una candidatura jove i amb molta empenta, capaç de seguir treballant intensament pel seu municipi.

Vam fer la presentació pública a la capella del convent de Santa Clara i va acompanyar-nos Joan Puigcercós, qui va recolzar i engrescar a tots els homes i dones d'Esquerra a lluitar pel seu municipi, especialment en aquests moments tant complicats.

Salvi Güell, Anna Massot, Jaume Mach, Esther Piris, Jordi Reitg, Ramon Piris, Marisol Sellés, Anna Laporta, Jaume Duñach, Rafael Jimenez, Maria Dolors Goy, Francesc Escudero, Joan Dalmau, Albert Besora, Anna Maria Comas, Emilie Magenti, Pere Puig.

6 comentaris:

  1. Pel bé del poble, que els futurs 17 regidors que composin el plenari siguin tots tan honestos com aquests!
    Que guanyin els millors!

    ResponElimina
  2. Si, si, el primer que faran serà arreglar les llambordes del carrer Mestre Blanch

    ResponElimina
  3. vistes les lluites internes al PP ja tenim a una candidata a transfuga . Qui sera la segona persona

    ResponElimina
  4. Com pots ser que en Niceto s'atreveixi a presentar-se per ser alcalde. Quin son els seus mèrits . Ser gerent de l'arruinada Castello 2000. Alguna responsabilitat hi deu tenir en aquesta societat municipal. I quan va ser Coordinador de Turisme. Es va notar molt el seu nombrament?

    ResponElimina
  5. En Pere Puig , es aquell sr tan simpatic, simpatic que pensa que nomes ell te la rao, o encara es un vestigi dels antinc sabis que vivien al castelló dels 1300, no ara recordo es aquell que volia ser regidor de ciu, despres jutge de pau, etc...ho sento pero mala aposta per esquerra!!!

    ResponElimina
  6. m'ha agradat molt el vídeo presentat.
    Us felicito.
    Ànims, molta sort i salut.
    La veritat triomfa, i la gent honesta més.

    ResponElimina