dimecres, 2 de juny de 2010

Demagògia

CiU ha engegat la maquinària de la demagògia i està funcionant a ple rendiment. Sembla que qualsevol actuació que fa el Govern municipal es converteix en un argument que va en contra dels interessos del conjunt dels castellonins. La darrera perla amb la que ens han obsequiat és amb l'alarmisme (totalment innecessari) sobre la presumpta utilització dels diners dels contribuents del clavegueram per a pagar les nòmines dels treballadors municipals.

CiU a través de la seva pàgina web i la xarxa social del Facebook escampen a tort i dret que es tracta d'una irregularitat molt greu ja que, segons diuen, els fons econòmics que tenen com a objecte pagar unes obres no poden destinar-se a una altra causa. Els dirigents locals de CiU sembla que ignorin un aspecte que m'agradaria molt recordar: el principi de "caixa única" que hi ha a l'administració pública, que ells mateixos van utilitzar durant 12 anys, amb contribucions especials de la primera i segona fase del clavegueram.

S'ha de dir també que els ajuntaments estem passant per moments difícils, fruit de la recessió econòmica, de la davallada d'ingressos i del mal finançament dels ajuntaments. Això s'ha complicat al nostre municipi amb el pla de sanejament de quatre milions d'euros que, entre altres “perles”, vam haver d'afrontar tant bon punt vam arribar al govern de Castelló, herència que ens varen deixar els anteriors governants (CIU i PSC).

Val a dir que al facebook hi ha una regidora de CiU que està escampant mentides amb l'ànim d'enfrontar la gent d'Empuriabrava amb la resta del municipi. Es tracta d’una regidora que va despilfarrar el diner de tots els castellonins amb rebuts telefònics de 800 euros mensuals en concepte de connexions d'internet i missatges de tarificació especial. Quina vergonya!!! Aquest tipus de gent són els que ens critiquen la nostra gestió econòmica? Si en temps de "vaques grasses" haguessin estalviat ara el nostre ajuntament viuria una situació econòmica més favorable.

Prou de demagògia perquè només ells són els culpables que avui Castelló d'Empúries sigui un dels municipis més endeutats de tot l'Estat. Uns "honors" que uns dirigents amb seny mai haguessin permès.

Sr. Sanllehí, ¿quan vostè governava no era una "irregularitat molt greu" fer contractacions sense consignació pressupostària? Li sona la quantitat de 1.274.000 euros en factures sense comptabilitzar? ¿I permetre que l'empresa municipal de serveis, Castelló 2000, arribés a una situació que la posés al límit de la seva fallida econòmica? Des de 1995 i fins l'any 2007 s'han fet de molt grosses que potser caldrà començar a explicar als nostres ciutadans... I adverteixo que això no serà demagògia sinó arguments reals i documentats.

No vulgui espantar als nostres conciutadans amb amenaces del tipus que recorreran, des de CiU, a la via judicial, més que res perquè qui està acusat de presumpta prevaricació per una jutgessa es l’exalcalde Sanllehí i un exalt càrrec del govern de la legislatura anterior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada