dimarts, 1 de desembre del 2015

Genovés diu que els independentistes tenim les neurones atacades

Encara no donem crèdit a les paraules que Julià Genovés, primer tinent d'alcalde i regidor pel PP en el nostre municipi, va dir en el passat Ple municipal sobre el fenomen independentista. Segons Genovés, "és una locura tot això que està succeint a Catalunya. És una locura sobiranista". 

A instàncies meves, vaig donar-li l'oportunitat que es retractés de les paraules que dies abans havia fet a Empordà Televisió, on a més afegia que tenim "les neurones atacades", menystenint i ofenent clarament a les prop de dues mil persones que en aquest municipi vam optar per votar les opcions independentistes a les eleccions del 27 de setembre.


Des d'Esquerra, no només ens indigna l'actitud ofensiva del regidor del Partit Popular cap als independentistes, sinó que també ens ofèn la passivitat amb la qual l'Alcaldessa, Assumpció Brossa (d'Unió - Demòcrates per Catalunya), va actuar davant les greus paraules de Genovés; esdevenint, al nostre entendre, còmplice absoluta de l'opinió del seu número dos en la jerarquia municipal.

Una vegada més, estem al davant de la doble moral d'aquesta alcaldessa; que s'apunta a tots els esdeveniments independentistes i a l'hora consent aquest tipus de bestieses al representant del partit intolerant que ha propiciat la seva investidura com a alcaldessa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada